Momentálně mám k dispozici tato semena: divizna, echinacea, heřmánek, jablečník, jestřabina, jitrocel, lichořeřišnice, mateřídouška, meduňka, měsíček, ostropestřec a třezalka a budu se snažit sehnat další. Také bych hrozně ráda měla na zahradě medvědí česnek, ten se dá sice sehnat ve formě semen, ale je lepší si někde opatřit (vykopat?) cibulky.Také bych ráda sehnala např. podběl, řebříček, plicník, hluchavku a kopřivu. Semena jsem nikde ke koupi nesehnala takže asi taky nejspíš někde pár kusů vykopat a přesunout na zahradu?
Má někdo s pěstováním bylinek a léčivek větší zkušenosti a byl by mi ochotný občas poradit? Je možné, že se některé bylinky v blízkosti sebe nesnesou? Je lepší předpěstování v miniskleníku nebo sadit rovnou po zmrzlých ven? Co pěstujete vy a jak se tomu daří? Jsou nějaké druhy, na které se mám rovnou vykašlat, protože mi takto plánovaně neporostou a je výhodnější je sbírat jinde?
Předem děkuji za rady a tipy a pokud by se do toho někdo chtěl na jaře taky pustit, tak budu jen ráda