Survival workshop
Survival workshop
Má někdo zájem o jednodenní víkendový říjnový workshop o jedlých rostlinách? Dopoledne sběr, odpoledne vaření. Akce je nekomerční, vstupné dobrovolné (doporučíme vám jeho výši). Místo někde na Moravě poblíž města.
Zájemcům pošlu pozvánku přes SZ a určitě neslibuju, že odpovím všem. Minule mi do kurzu nalezli z Rozpadu téměř výhradně (kromě jednoho) velmi podivné existence. Pokládám za silně politováníhodné, že se Rozpad přestal hodit už i na zveřejňování informací o kurzech a workshopech.
Zájemcům pošlu pozvánku přes SZ a určitě neslibuju, že odpovím všem. Minule mi do kurzu nalezli z Rozpadu téměř výhradně (kromě jednoho) velmi podivné existence. Pokládám za silně politováníhodné, že se Rozpad přestal hodit už i na zveřejňování informací o kurzech a workshopech.
Re: Survival workshop
Doporučený příspěvek bude hluboko pod komerční cenou.
Ahoj, zájem bych určitě měl, akorát ten čas v říjnu je takový nedostatkový.
Nicméně ano, pokud by to bylo poblíž vlaku, určitě bych zkusil dorazit.
Díky za nabídku.
Nicméně ano, pokud by to bylo poblíž vlaku, určitě bych zkusil dorazit.
Díky za nabídku.
Já bych určitě měl také zájem, zrovna jsem si říkal, že bych se v této oblasti měl dovzdělat... uvidíme podle termínu a také se musím zamyslet, jak ze sebe neudělat podivnou existenci
Co mě nezabije...by mělo začít utíkat.
- jolky palky
Mohu přijet i s generálním a dětmi? My jsme divní všichni .
To neschovám.
To neschovám.
„Nestřílejte, vždyť jsou tady lidi!“
Tak já nevím. Mám to brát jako vážný zájem anebo je to jen srandička, aby řeč nestála?
To jsi mě dostala chechtam se ještě teď.
Že tě překvapilo, jaké podivné existence tady na Rozpadu pobývaji.
Už to, že člověk navštěvuje aktivně Rozpad znamená sám o sobě, že je podivná existence.
Tady jsme prostě všichni podivné existence.
Škoda, že mám teď takové fofry v práci. Snad to vyjde příští rok. Mohl bych se pak zkusit zucastnit za tělesně postižené rozadliky.
Že tě překvapilo, jaké podivné existence tady na Rozpadu pobývaji.
Už to, že člověk navštěvuje aktivně Rozpad znamená sám o sobě, že je podivná existence.
Tady jsme prostě všichni podivné existence.
Škoda, že mám teď takové fofry v práci. Snad to vyjde příští rok. Mohl bych se pak zkusit zucastnit za tělesně postižené rozadliky.
Takovej workshop by mě asi bavil, takže bych možná i na druhej konec republiky vyrazil, ale je to moc na honem, říjen už mám letos zasekanej. Dělám myslivost, takže jen hony v řijnu sežerou dva víkendy. Navíc by to jistě zaujalo i mou dražší polovinu, která umí uvařit a zpracovat ledasco. Takže pokud to jde jen v řijnu, tak se také přimlouvám o vypsání dalšího kurzu na příští rok a domlouvání termínu více předem. Ale jinak díky, že něco chceš dělat.
Jen mrtvé ryby plavou s proudem.
- jolky palky
Rozhodli jsme se akci udělat jako pravidelnou. Termíny pro rok 2024: 19. - 21. duben, 14.-16.červen, 4.-6.říjen. Některé z termínů budou jen pátek-sobota, jeden nejspíš celý víkend. Zvažujeme na jeden termín výrobu mouky z lýka, závisí to na získání legální možnosti pokácení stromu. Možná dáme i pivo nebo výrobu cukru (survival povidla byly vloni).
Akce i podrobnosti o akci na stejném místě jako minule (podrobnosti k akcím zatím nejsou, program tvoříme a organizujeme).
I nadále platí, že nestojíme o magory, kteří chtějí jen dělat vlny a opruzovat.
Akce i podrobnosti o akci na stejném místě jako minule (podrobnosti k akcím zatím nejsou, program tvoříme a organizujeme).
I nadále platí, že nestojíme o magory, kteří chtějí jen dělat vlny a opruzovat.
-
Zdravím, pokud se mi povede sehnat volno dorazil by jsem a vyrazil bych z Ostravy. Petr
Máme termíny pro rok 2025. Komunikace přes SZ.