Kurz poznávání a vaření z jedlých rostlin v Beskydech

...aneb "practice make perfect".
Odpovědět
Ivana
Rozpadlík & Sponzor serveru
Příspěvky: 429
Registrován: 24.04.2012 11:49
Bydliště: Brno

Kurz poznávání a vaření z jedlých rostlin v Beskydech

Příspěvek od Ivana »

22.-24.září povedu kurz poznávání a vaření z jedlých rostlin v Beskydech.

Na jaře to bylo spíš takové civilní vaření pro holky, ale teď by mě mimořádně potěšilo, kdyby se přidalo několik survivalistů, daly by se dělat moc zajímavé věci. Ráda bych si například zopakovala ruský lovecký chleba z pýru, hložinkový sýr, jitrocelový pudink a dále vyzkoušela pýrové kafe, lopuchová povidla a další recepty z kořínků a hlíz s žádnými přidanými surovinami nebo s minimem přidaných surovin (do chleba se dává jen droždí, do povidel a do sýra nic - vše je z přírody). Taky bych ráda ozkoušela efektivitu sběru - za jak dlouho se dá nakopat půl kg kořenů z xy, za jak dlouho se dá na podzim schrastit denní kalorická potřeba, z čeho a za jak dlouho seženu denní potřebu vitamínů a minerálů a tak podobně.

Najde se tady někdo, kdo se přidá?
Podrobnosti a přihlášky
Odpovědět