Jen říkám, že se podle mě nic sbírat nebude, ale klidně si tu všichni panikařte. Víceméně není pomalu měsíc, kdy by sem někdo nedal nějakou zaručenou zprávu z médií, jak už zítra příjde URNA a budeme mít po ptákách.
A až se jednou někdo opravdu rozhodne, tak to tak prostě bude, i kdyby vyšlo všech 10 milionů obyvatel do ulic. Takovýhle věci se rozhodujou předem, a úplně někde jinde.
Až si půjdu koupit náboje a bude tam nějaká petice, tak ji klidně podepíšu, jako minule, možná i nějakej ten mail z minula znovu přepošlu a tím to asi tak hasne. Nicméně to, že politikům je to celkem u prdele je víceméně zcela jistý. Řekněte mě, kdy naposledy vrchnost vyhověla plebsu a to bez jakýchkoliv postranních úmyslů nebo osobních výhod? No, asi by, museli všichni hodně dlouho přemýšlet... Ano jsme zase u toho poraženectví a bla bla bla... Já to nazývám realismus a nazývání věc pravými jmény, nemám moc v oblibě mazat sám sobě med kolem huby

Nicméně nemíním se tu s Vámi hádat, nechci tu vyvolávat vášně, hádky a trollit, takže končím.