Kde NEnakupovat!

Obranné spreje, pasti, improvizace, atd. Ale také vše o ukládání zbraní, netradičních zbraních a všeobecně o zbraních.
Odpovědět
Baca
VIP
Pohlaví: muž

Re: Kde NEnakupovat!

Příspěvek od Baca »

Ardesu Vortek :-) na takove to domaci cmoudeni :-D
Prežiť !!!
Chorche
VIP

Příspěvek od Chorche »

a to u vás neprodávaj ? :shock:
Baca
VIP

Příspěvek od Baca »

Predavaju :-) Naschval ti dam v SZ dve web adresy. Tam kde som kupoval ja a kde by som mohol kupovat na SK :-D
Prežiť !!!
Baca
VIP

Příspěvek od Baca »

Tak a krasavica je doma :-D Vrtim chvostom tak, ze odieram omietku zo stien :-D

Traditions Vortek Northwest Magnum 28" :-) Emericka verzia JUCHUUUUU :-)
Prežiť !!!
Baca
VIP

Příspěvek od Baca »

Dnes mi dosli zapalky. RWS n. 1081 z Banskej Bystrice. Tak trocha ma sokovalo, ze jedna krabica aj s postovnym a dobierkou slovenskej posty (2.4e) stali 23.5e. Teda za zapalky si nauctovali 19 euro !!!!! Neudrzim sa - NO DO PICE !!!!!
Prežiť !!!
sigmark
VIP

Příspěvek od sigmark »

Pěkný! Dave je má skoro za polovic
Baca
VIP

Příspěvek od Baca »

V telefone, ked som obejdnaval boli (neistym hlasom) "zhruba za 12e). :-( U DAVE sa mi to tak isto predrazi na postovnom z Ceska :-(
Prežiť !!!
sigmark
VIP

Příspěvek od sigmark »

Tak jim napis nasraty mail, ze ti do tel. rekli A a uctuji B
Butch

Příspěvek od Butch »

Ještě ke Zlaté pušce, já jsem tam v průběhu doby koupil několik zbraní a musím říct, že přístup pana R.N. byl s každým dalším nákupem jen horší, jako by ho to snad obtěžovalo, že u něj chce nekdo něco koupit. Poslední zbraň se mi dokonce ani koupit nepodařilo, stejně tak jako mému kamarádovi, (samozřejmě stylem, že nekomunikoval) takže od té doby jsem se rozhodl, že půjdu tam, kde si zákazníka, který má v jedné ruce nákupko a ve druhé peníze, váží. I když mě ta transformace trochu zaráží. Při prvním nákupu cca 3 roky zpátky nebyl žádný problém. :roll:
hausnumero

Příspěvek od hausnumero »

Přesně tak. Ve Zlaté pušce ještě před rokem a půl problém nebyl. Pak se to začalo postupně zhoršovat. Také mám dojem, že jej zákaznici obtěžují a že snad ani nemá zájem prodávat. Za posledních několik měsíců jsem u něj chtěl nakoupit, ale nakonec jsem vždy musel jet jinam, jelikož nekomunikuje. A když přijedete k němu do prodejny, tak občas také najdete prodejnu zavřenou a před prodejnou nadávající zákazníci.
Fabulous_přeukrutný
Administrátor
Pohlaví: nevím, skryto ve špeku
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fabulous_přeukrutný »

Je to samozřejmě házení hrachu na stěnu, ale nenakupovat, resp. nezasílat zboží prostřednictvím České pošty.

Tento moloch zcela pravidelně není schopen přepravovat zásilky včas, nepoškozené nebo nevykradené.

Doporučuji spolehlivé komerční služby: DPD, PPL, atd.
Chorche
VIP

Příspěvek od Chorche »

já s poštou teda problém nemam, za celej muj pohnutej život mi stratila jedinou zásilku z číny. Jinak vždycky všechno dorazilo. Naopak příšernej zážitek mám s GLS, který mě vojebalo, vokradlo a vysmálo se mi do xichtu. A nejspíš následně i uplatilo ČOIku, jelikož ta tvrdila, že jejich sídlo nenašla... :lol:
sigmark
VIP

Příspěvek od sigmark »

To ja mam na stiznostech CP hrnek a pantofle. Jeden ridic me chtel ojebat a za dva dny si uz hledal praci
Butch

Příspěvek od Butch »

Já mám špatnou zkušenost s fedexem, zaseklo se mi u nich zboží a byl to takovej problém, že jsem to musel jet proclít do Prahy. A česká pošta je kapitola sama pro sebe, nejvíc mě pobavilo, že mi přišel mail, dvě sms a pak mi volal řidič, že mi doručí balík a nakonec přišla další sms, že ho nedoručí, protože nestíhá. :head
Tommy

Příspěvek od Tommy »

Miluju, když doma čekám na balík, který má ČP dnes doručit a pak najdu ve schránce lístek, že mě bohužel nezastihli doma, ať si dojdu na poštu :head :head
sigmark
VIP

Příspěvek od sigmark »

se standardní omluvou :"To byla brigádnice"

zrovna teď válčím s DHL a vypadá to, že jsou to rodní bratři ČP. Nevím jestli mám na ČP smůlu, ale už mi ztratili několik úředních obálek, ukradli prachy za balík, zapřeli balík, a toho vyprávění by bylo na hodiny a dvě lehké koronární příhody. Osvědčilo se mi reklamovat "shora", nikoli na přepážce. Přeš krajské ředitelství, kde je oddělení stížností. Obvykle stačí jeden telefonát, a zákonem padajícího hovna je vyřešeno, personál pobočky je najednou ochotný a efektivní a všechno najednou jde.
Strelec45
VIP

Příspěvek od Strelec45 »

Asi je to jako všude - o lidech. Já nemám s českou poštou problém. :idea:
Všeliké to kvaltování, toliko pro hovado vhodné jest.
Hohepa
VIP

Příspěvek od Hohepa »

Také se mi stávalo, že místo balíku jsem míval od ČP lístek ve schránce. :head
Stížnost jsem poslal emailem na ředitelství. Odpověděli, slušně a vstřícně a nakonec
volala i vedoucí místní pošty s omluvou. :clap
Jak jsem pochopil , jedno oddělení jezdí s balíky a pokud "nezastihnou" tak předají seznam a lístky roznáší běžná pošťačka s ostatní poštou. Takže když je řidič lempl tak se na práci vysere a jen předá seznam nezastižených ....
Od té doby máme nového řidiče-doručovatele a je vše v naprosté pohodě . Dokonce je ochotný doručit balík místo domů manželce do práce . :D Tedy ona je to stejná ulice , ale i tak je to nad rámec jeho povinností.

Naopak mě nakrkli z PPL , kde na webu tvrdí, že lze platit kartou. Jenže šoférovi nefachal terminál a byl zpruzenej
jak dětská prdelka, že k nám musí druhý den znova.
DHL nám zase v práci rozmlátilo zásilku plexi stojanů pro zákazníka a cukali se s uznáním škody.
Kamarádovi zase gebruder weiss vozil zboží se zpožděním, prostě až se v německu naplnil celej kamion do čech.
Je to o lidech . Lempla najdeš všude.
Butch

Příspěvek od Butch »

Mě nejvíc dojala pošťačka, když jsem se podíval v 9.00 do schránky a tam byl lístek, že se pokusila a doručení a bylo na něm napsáno 9:15. Ona si ho snad už předepsala a automaticky ho tam jen hodila.
Chorche
VIP

Příspěvek od Chorche »

todle dělaj dyš je balík větší/těší a nechce se jí s tim tahat...
Odpovědět