Jak bylo dnes

Diskuze o všem možném, tedy kavárnička, hospůdka, jak kdo chcete, jedinou podmínkou je dodržení pravidel fóra.
Odpovědět
Fabulous_přeukrutný
Administrátor
Pohlaví: nevím, skryto ve špeku
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak bylo dnes

Příspěvek od Fabulous_přeukrutný »

Zdravím vyblázněné Brňáky, kteří na mě poslali lítačku, neb si mě spletli s arabským teroristou. Není nic lepšího, než-li trávit večer na služebně a vysvětlovat, že fousy nosí i normální lidé :ne

Lidi jsou dnes vážně pošahaní...
LuVa
Pohlaví: muž

Příspěvek od LuVa »

Hele, a nešel jsi po Svoboďáku s kosou a nasazeným víceúčelovým bojovým nožem D-Force PIRAD 2015? :D
Fabulous_přeukrutný
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fabulous_přeukrutný »

Ne, seděl jsem ve svém autě na parkovišti. Shit...
hunter

Příspěvek od hunter »

Ahoj
Tak to ti vážně nezávidím. Ono lidi jsou různí kdesi v novinách jsem četl, že jakási ženská zavolala policajty na kominíka v domění, že je to bojovník IS.

Ale abych nebyl mimo téma
Dneska bylo fajn. Až na to že jsem se opět naštval na prodejce zbraní v našem městě. Včera jsem mu volal, jestli bude mít otevřené v prodejně, on mi řekl že jo a jak na potvoru dneska přijdu k obchodu a tam cedule dnes zavřeno.
Smrt je otázkou místa a času, umírání je otázkou místa, času a způsobu.
Count
VIP

Příspěvek od Count »

Fabulous píše: Není nic lepšího, než-li trávit večer na služebně a vysvětlovat, že fousy nosí i normální lidé.
Se ti nekdo pomstil za to, že se neúčastníš movemberu. ;)
Lepší hrůzný konec, než hrůza bez konce.
LoneWolf51SH

Příspěvek od LoneWolf51SH »

Tak takovou nepříjemnou zkušenost jakou má Fab, bych nechtěl zažít :? Oni nejsou pošahaní někteří lidé, ale je hlavně pošahaná doba :roll:

No, a jak jsem se měl já. Přišla mi vysílačka Baofeng UV-5R, už jsem jí vyzkoušel a dnes se bavil prvními krůčky ve frekvencích :)
Nejlepší možnost je být připravený na všechny eventuality, než být nepřipravená mrtvola.
Nightmare

Příspěvek od Nightmare »

Dnes na střelnici, byli jsme otestovat HK VP9. Berte s rezervou, jsem nadšen.

Tak jen pár postřehů. Mám menší ruku, sportku vzduchovku M. Takže mi vyhovovaly jednořadé zásobníky (SIG P6). Až dodnes. Perfektní úchop (láska na první pohled), velmi dobře se drží, asi nebude klouzat ani ve zhoršených podmínkách. Výměnné boky ani hřbet jsem nepoužil, vyhovují mi ty, co tam byly. Mířidla zvýrazněná tečkami - tady mne překvapila relativně úzká muška (na sportku mám radši širší), ale pro rychlé namíření super, ty body přímo vyskakovaly a štěrbinky v hledí se dobře rovnaly - asi o tom někdo přemýšlel. Spoušť příjemná (postavil jsem si hilznu z malorážky (prázdnou) nahoru a při sušení mi nespadla :-)), možná malinko delší chod. Reset naopak super > někde jsem četl, že chod je 6mm, reset 3mm. Odpovídá to, pro rychlé střílení je to super. Kontrola při střelbě je asi nejlepší co jsem měl - pistole má velmi kultivované chování. Pistole je opravdu oboustranná - střílel se mnou levák a neměl problém > vypouštění závěru, vypouštění zásobníku. Velmi kladně hodnotím způsob uvolnění zásobníku, není to klasicky zmačknutím čudlu do boku zbraně, ale stlačením páčky dolů - pro mne příjemné a pohodlné. Nastřeleno na flek, i mé chromé ruce něco trefily. Fotky nemám, stříleli jsme mezi spoustou lidí, takže se málo chodilo k terči. Stříleli jsme přebíjenkama Limit, zbytek, už je kupovat nebudu, ale závada žádná, zádržka žádná. Abych jen nechválil, jedna věc na sebe upozornila. Tou jsou velmi ostré vývodky zásobníku (ne špatně opracované, tam problém není), ale jak byla zima, tak nabíjení "bolelo". Asi je to možná také o grifu a tréninku, ale zažil jsem už pohodlnější.

Pokud bych měl shrnout klíčové vlastnosti: intuitivní, dobře nositelná, dobře ovladatelná. Bohužel dražší, ale na poměry HK pořád velmi dobrá cena.
Přílohy
hk.jpg
LoneWolf51SH

Příspěvek od LoneWolf51SH »

Je trochu unaveně, ale stojí to za to. Vysílačka je připravená a prozatím zůstane uložená až do Ježíška :mrgreen: :angel
Přílohy
Fotografie0326.jpg
Fotografie0327.jpg
Fotografie0328.jpg
Nejlepší možnost je být připravený na všechny eventuality, než být nepřipravená mrtvola.
herman

Příspěvek od herman »

Dnes jsem konečně projel nové rodinné auto. Koupili jsme jej tedy již v pátek, pravda, není zcela nové: výroba září 2014, první evidence (škofin - náhradní vozidlo) listopad 2014. Koupě škodaplus roční vozy.
Pocity: o generaci více více než naše oktávka 2, o třídu níže než to samé auto. Prostě, co tam nadbývá, tak tam zase něco chybí.
První můj problém: po x létech jízdy s dýzlem si zvyknout na benzíňák (a díky mému věku mám v hlavě pořád ten hlas intruktora: škodula musí řvát) Prostě si vzpomenout, že se se to chová jinak.
Druhý problém: zvyknout si na jiné povědomé ovládání řadících prvků. Prostě šaltpáka je jinde, než jsem zvyklý.
Až v pekle nebude volného místa, pak mrtví budou bloudit po zemi.
kregan
VIP

Příspěvek od kregan »

(Naštěstí) z oficiálního úředního pokynu jsem byl vyslán vyfotit strategickej objekt Ministerstva vnitra. Sebrali mě do necelejch pěti minut :D Ale na zbraň nepřišli :twisted:
Čím víc víš, tím míň neseš.
cipis

Příspěvek od cipis »

Ty seš teda expert :D
sroub

Příspěvek od sroub »

Dneska první den v nový práci.
Z pozice pošťáckýho údržbáře na pozici řidiče kamionu je to celkem skok, doufám že to nebude skok i na vejplatnici, nebo aspoň ne skok směrem dolu. Rozdíl mezi bejvalym služebnim transitem, a tou třicetitunovou soupravou co teď kočíruju je taky slušnej :)
Až potkáte červenej DAF se značkou co začíná na 2SZ **** radši bacha, je to starej střep a šofér dělal posledních pět let jiný řemeslo

PS: Alive, zdroj těch šikovnejch modrejch pošťáckejch přepravek právě vyschnul :|
Non multi, sed multa
DanBlack

Příspěvek od DanBlack »

Tak to se potkáme až pojedeš do Mondi pro papír. :hand
------------------------------------------------------------------
Štěstí neexistuje...jsou jen průsery co dobře dopadly.
sroub

Příspěvek od sroub »

Téžko, to by ste si tam museli ve velkym rozpejkat hlubokomražený pečivo, jezdim frigo. Z kladenský pekárny na Brandýs n/L a Cerhovice, oboje velkosklady Lidlu....
Ale dlouho tam nebudu, ta firma co pro ně jezdim by se mohla přejmenovat na Plečkatrans :head
Nový auto u nich znamená z třetí ruky a má "jenom" 200 000 najeto. Ten střep kterej obvykle mám, má naběhanejch 889 000. Řikám mu Granny, šéf firmy ani dispečeři naštěstí nerozuměj anglicky natolik aby to brali za urážku :twisted: Ale dneska ani nenaskočil, svítilo na mě šest různejch výstrah a dvě kritický chyby. Jako vánoční stromek docela dobrý, ale na kamion nic moc, jel sem náhradním....
Non multi, sed multa
DanBlack

Příspěvek od DanBlack »

Tak to nezávidím. :|
Ať nejsem úplně OT...dorazil novej mobilek CAT S30, tak hodím nějaké reference až ho pořádně prozkoumám. :ugeek:
------------------------------------------------------------------
Štěstí neexistuje...jsou jen průsery co dobře dopadly.
aliděda

Příspěvek od aliděda »

Šroub - za 5 minut a je to kurevsky dlouhá doba, by se ti smečka velmi silně zredukovala při setkání s lončakem, nedejbože s vodicí bachnou. 3 bulíci udrží takovou svini na místě, ale doraz, nebo dostřel, musí dát člověk, jinak prase buď uteče, nebo ty bulíky oddělá. CSV není pro divočáka partner na boj. Věř mi.
Rey

Příspěvek od Rey »

Václaf píše:To mám doma pořád,proč máme 15 paštik,k čemu tolik těstovin,na co máš tolik rýže,...?atd. njn,ženský,ale když dojde a ona řekne,,hergot,došel mi olej a já sáhnu do regálu a podám další,tak to je v pořádku,... :beer :rofl :hand
Chlapi připadá mi,že viry konzumu,spotřebky a feminismu obrržela každá "moderní žena" snad už při narození.
Dřív bylo běžné,že každá ženská sháněla zásoby jídla,starala se aby bylo i přes zimu co jíst...a dnes?Konzumní slepice,
vše koupit v hyper/super a pokud chlap kupuje do zásoby,je považovanej za magora. Proto bydlím sám.Ženská má být spojenec a ne vnitřní nepřítel.Sorry za upřímnost příspěvku,ale už mne to S.E.R.E :head
jolky palky

Příspěvek od jolky palky »

Lehká večeře.
Jen je naplnit....
Přílohy
WP_20151206_20_19_07_Pro.jpg
„Nestřílejte, vždyť jsou tady lidi!“
J-e-n-n-y
VIP
Pohlaví: žena

Příspěvek od J-e-n-n-y »

Rey píše:
Václaf píše:To mám doma pořád,proč máme 15 paštik,k čemu tolik těstovin,na co máš tolik rýže,...?atd. njn,ženský,ale když dojde a ona řekne,,hergot,došel mi olej a já sáhnu do regálu a podám další,tak to je v pořádku,... :beer :rofl :hand
Chlapi připadá mi,že viry konzumu,spotřebky a feminismu obrržela každá "moderní žena" snad už při narození.
Dřív bylo běžné,že každá ženská sháněla zásoby jídla,starala se aby bylo i přes zimu co jíst...a dnes?Konzumní slepice,
vše koupit v hyper/super a pokud chlap kupuje do zásoby,je považovanej za magora. Proto bydlím sám.Ženská má být spojenec a ne vnitřní nepřítel.Sorry za upřímnost příspěvku,ale už mne to S.E.R.E :head
Neházejte všechny ženy do jednoho pytle ;) :P
Kdo je připraven, není překvapen.
Count
VIP

Příspěvek od Count »

Tak zkus vysvětlit ostatním ženám, že mít doma tři pytle rýže není šílenství, nebo obsese, ale racionální uvažování, zvlášť, když za dva roky trvanlivosti se všechny protočí.

Ale já už na to vyzrál, aplikuji salámovou metodu a pokaždé když nakupuji, jednu konzervu přihodím. Pak ten údiv není tak velký a zásoby pomalu rostou.
Lepší hrůzný konec, než hrůza bez konce.
Odpovědět