Lidi jsou dnes vážně pošahaní...
Se ti nekdo pomstil za to, že se neúčastníš movemberu.Fabulous píše: Není nic lepšího, než-li trávit večer na služebně a vysvětlovat, že fousy nosí i normální lidé.
Chlapi připadá mi,že viry konzumu,spotřebky a feminismu obrržela každá "moderní žena" snad už při narození.Václaf píše:To mám doma pořád,proč máme 15 paštik,k čemu tolik těstovin,na co máš tolik rýže,...?atd. njn,ženský,ale když dojde a ona řekne,,hergot,došel mi olej a já sáhnu do regálu a podám další,tak to je v pořádku,...![]()
![]()
Neházejte všechny ženy do jednoho pytleRey píše:Chlapi připadá mi,že viry konzumu,spotřebky a feminismu obrržela každá "moderní žena" snad už při narození.Václaf píše:To mám doma pořád,proč máme 15 paštik,k čemu tolik těstovin,na co máš tolik rýže,...?atd. njn,ženský,ale když dojde a ona řekne,,hergot,došel mi olej a já sáhnu do regálu a podám další,tak to je v pořádku,...![]()
![]()
Dřív bylo běžné,že každá ženská sháněla zásoby jídla,starala se aby bylo i přes zimu co jíst...a dnes?Konzumní slepice,
vše koupit v hyper/super a pokud chlap kupuje do zásoby,je považovanej za magora. Proto bydlím sám.Ženská má být spojenec a ne vnitřní nepřítel.Sorry za upřímnost příspěvku,ale už mne to S.E.R.E