Jak bylo dnes

Diskuze o všem možném, tedy kavárnička, hospůdka, jak kdo chcete, jedinou podmínkou je dodržení pravidel fóra.
Odpovědět
malajizva

Re: Jak bylo dnes

Příspěvek od malajizva »

hustýýý, jojo velkej mražák velký problémy :yes
dobře on
Foedum inceptu, foedum exitu.
Quis autem custodiat ipsos custodes?
Butch

Příspěvek od Butch »

Já byl dnes v Makru na nákupu zásob a zatímco jsem vybíral konzervy, tak mi nějakej chlápek odjel s vozíkem, ale nedojel daleko :twisted:
Count
VIP
Pohlaví: muž

Příspěvek od Count »

Co jsi koupil, povídej.
Lepší hrůzný konec, než hrůza bez konce.
Butch

Příspěvek od Butch »

Rýže, sardinky, tuňák, olej, těstoviny a vepřové konzervy, taková klasika :D
LoneWolf51SH

Příspěvek od LoneWolf51SH »

Sice to bylo nedávno, ale byl jsem se mrknout, kde by se dalo trénovat střílení :)
Přílohy
Fotografie0171 (2).jpg
Fotografie0172 (2).jpg
Fotografie0174 (2).jpg
Nejlepší možnost je být připravený na všechny eventuality, než být nepřipravená mrtvola.
jolky palky

Příspěvek od jolky palky »

Kde to je?
Čí to je?
Asi to nepůjde jen tak, tam přijít a kropit.
„Nestřílejte, vždyť jsou tady lidi!“
LoneWolf51SH

Příspěvek od LoneWolf51SH »

jolky palky píše:Kde to je?
Čí to je?
Asi to nepůjde jen tak, tam přijít a kropit.
Od domu to mám ani ne kilometr. Stará pískovna, kdysi se tam těžil písek, pak tam zemědělci skladovali hnůj, než statek zkrachoval. Teď tam těžili písek, protože se u nás dělala kanalizace. Jinak je to opuštěné. Abych pravdu řekl, nevím komu to patří, asi městu, ale nejsem si jistý. Pro trénink střelby ze vzduchovky na terč, je to ideální místo. Ta betonová ohrada je dokonalá, navíc je tam celkově i násep a moc lidí tam nechodí. Kropit tam ani nebudu, nemám z čeho :) Ale říkal jsem si, že pro střelbu ze vzduchovky, místo ideální. Ale někdo tam kropil, když jsem tam byl v létě, tam v rohu byl prostřílený terč a na zemi docela dost prázdných nábojů z pistole.

EDIT: To je "vnitřek." Takto to vypadá když tam přicházím.
Přílohy
Fotografie0167 (2).jpg
Nejlepší možnost je být připravený na všechny eventuality, než být nepřipravená mrtvola.
herman

Příspěvek od herman »

Dnes mi došlo pouzdro, které jsem si objednal na http://www.afg-obrana.cz/pouzdro/bocni- ... pro-tt-33/. Bylo mi jasné, že za ty prachy nemůžu očekávat nic extra. Ale to co došlo, předčilo mé nejhorší vidiny. Naprosto vyschlé, se stopami plísně. Tak jsem to přetřel několikrát lihem a pomalu začínám promazávat.
Přitom nikde neuvádí, že jde o použité zboží a dávají záruku 2 roky. :head
Až v pekle nebude volného místa, pak mrtví budou bloudit po zemi.
Jason

Příspěvek od Jason »

Jsem tady asi po trech tejdnech, makam na podkrovi, jeste pred mesicem byla myslenka ze bych to mel do vanoc ale ted je mi jasny ze je to bez sance.. Ale co aspon nejaky to kilo dole a vubec mi ani nevadi ze vecer kolikrat ani nezapnu comp a rovnou do pelechu.. Uz se tesim az si dam volno a trosku to tady prectu - nejak tady pribylo prispevku a temat :D
Říkali mi, že můžu být čím chci. Tak jsem se stal ostudou své rodiny.
Butch

Příspěvek od Butch »

Do jsou vždy takové termíny, když se staví: do Vánoc, Velikonoc, léta..... :lol:

Tak já jsem si dal pohodových 11km výklus, je třeba udržovat nějakou formu.
jolky palky

Příspěvek od jolky palky »

No narazili jsme sud Krakonoše a donesli uzené z lednice..... Tak celkem dobré ne?
Člověk se musí radovat z maličkostí.
„Nestřílejte, vždyť jsou tady lidi!“
Václaf
VIP

Příspěvek od Václaf »

Dnes bylo fantasticky :rofl Před chvílí jsme přijeli od tchána,odbočuji k baráku a najednou auto na mne nalepené pustilo majáky. Zaparkoval jsem,pánové mi zatarasily výjezd asi abych jim neutekl a že prý jedou na udání,opilý řidič v červeném golfu,výsledek 0,00. Tak bohužel,musejí pátrat dál :rofl :clap
Čechy čechům !!!!!
cipis

Příspěvek od cipis »

No jestli jsi zastavil už na svém pozemku, tak jsi je měl akorát tak hezky pozdravit :D
Václaf
VIP

Příspěvek od Václaf »

Ano,stání před vraty už je můj pozemek,byť neoplocen,ale proč bych si nefoukl,když jsem nepil,alespoň jsem je trochu zklamal :rofl
Čechy čechům !!!!!
Count
VIP

Příspěvek od Count »

Letošní vánoce doháním filmové resty. Před chvílí dojela Svatební cesta do Jiljí, práve začíná Kalamita. 8-)
Lepší hrůzný konec, než hrůza bez konce.
Lyster
VIP

Příspěvek od Lyster »

Tak to já jsem začal o svátky koukat na ty dokumenty Farma (Tudorovská, Eduardská, Viktoriánská atd.) Je to super, Moc se mi to líbí. Teď koukam na Eduardovskou. Všem vřele doporučuju. Jinak jsem právě dorazil z kulturního zařízení zvané minipivovar. Takže dneska to až na domácí úklid celkem slo. ;)
Dagobert

Příspěvek od Dagobert »

Václaf píše:Ano,stání před vraty už je můj pozemek,byť neoplocen,ale proč bych si nefoukl,když jsem nepil,alespoň jsem je trochu zklamal :rofl
Nejsem si jistý, ale nepotřebují kluci povolení soudu, než vstoupí na soukromý pozemek? Navíc tuším můžou kontrolovat řidiče pouze na veřejné komunikaci a tou soukromá příjezdová cesta určitě není. Takže pokud bych se měl chuť hádat, tak bych asi pouze oznámil, že na to nemají právo a popřál jim rychlý odjezd. Uznávám, že tvůj přístup byla cesta nejmenší ztráty času a nejmenšího odporu, i když se takto ve veřejných zaměstnancích buduje jejich pocit všemocnosti a neomylnosti.
cipis

Příspěvek od cipis »

No však právě proto jsem psal, že stačilo jen hezky pozdravit. Úplně stejná situace je, když zastavíte a teprve dojedou (ne, že za vámi jeli s diskotékou) :)
Václaf
VIP

Příspěvek od Václaf »

Jasně,ale v autě manželka,dítě,nákup,podaná přihláška ke zkoušce odborné způsobilosti (ZP),1000% jistota,že jsem nic nepil. Má to cenu se s těmi dementy co neumí nic jiného a proto jdou k PČR dohadovat? Byli zklamaní a to mi udělalo větší radost,nežli se hádat,že stojí na mém chodníku a před zapnutím majáku nedodržovali bezpečnou vzdálenost. Ještě by tam na mne příště číhali a čekali na kdejakou krávovinu,jen aby si zvedli sebevědomí. Mám před RD ostrůvek a plnou čáru,když najíždím s dodáffkou domů,klidně si zablokuji oba pruhy abych zacouval,je to rychlejší,nežli stát na středu 5 minut a čekat,určitě by se jim to hodilo :rofl :beer
Čechy čechům !!!!!
Fabulous_přeukrutný
Administrátor
Pohlaví: nevím, skryto ve špeku
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fabulous_přeukrutný »

Já bych jen upřesnil, že (až na výjimky) úkon úřední osoby je třeba strpět a až poté si případně na nesprávný postup stěžovat, příp. soudně napadnout.

Tak praví zákon :)
Odpovědět