dobře on
Od domu to mám ani ne kilometr. Stará pískovna, kdysi se tam těžil písek, pak tam zemědělci skladovali hnůj, než statek zkrachoval. Teď tam těžili písek, protože se u nás dělala kanalizace. Jinak je to opuštěné. Abych pravdu řekl, nevím komu to patří, asi městu, ale nejsem si jistý. Pro trénink střelby ze vzduchovky na terč, je to ideální místo. Ta betonová ohrada je dokonalá, navíc je tam celkově i násep a moc lidí tam nechodí. Kropit tam ani nebudu, nemám z čehojolky palky píše:Kde to je?
Čí to je?
Asi to nepůjde jen tak, tam přijít a kropit.
Nejsem si jistý, ale nepotřebují kluci povolení soudu, než vstoupí na soukromý pozemek? Navíc tuším můžou kontrolovat řidiče pouze na veřejné komunikaci a tou soukromá příjezdová cesta určitě není. Takže pokud bych se měl chuť hádat, tak bych asi pouze oznámil, že na to nemají právo a popřál jim rychlý odjezd. Uznávám, že tvůj přístup byla cesta nejmenší ztráty času a nejmenšího odporu, i když se takto ve veřejných zaměstnancích buduje jejich pocit všemocnosti a neomylnosti.Václaf píše:Ano,stání před vraty už je můj pozemek,byť neoplocen,ale proč bych si nefoukl,když jsem nepil,alespoň jsem je trochu zklamal