Jak bylo dnes

Diskuze o všem možném, tedy kavárnička, hospůdka, jak kdo chcete, jedinou podmínkou je dodržení pravidel fóra.
Odpovědět
SaraH
VIP

Re: Jak bylo dnes

Příspěvek od SaraH »

Alive nesmutni, je to určitě dobrá zpráva. Držím palce ať se zdraví bleskem zlepší a to tak, aby si toho doktoři při kontrole nevšimli ;).

MacGyver:
práci snů si budu dělat sám pro sebe
. To zní tak krásně optimisticky :F , tak ať to vyjde.

Pěkně to oslavte :beer
revas
Rozpadlík

Příspěvek od revas »

MacGyver: tak to blahopřeju a přeju hodně štěstí a ať se daří, dělat sám na sebe je moc krásný, i když to časem člověka chvílema taky sere, ale tak nějak míň než když dělá ještě na někoho :-D

Jinak mě dneska nasrali u nás v Jednotě, celej jde prodávali včerejší chleba a ještě ho měli v akci... svině... musel jsem teda sežrat 400g tlačenky bez chleba :yes
EBE

Příspěvek od EBE »

alive: si z nás ten šťastnejší, že si sa dožil dôchodku, nás to už asi nestihne ;)
dnes bolo pekelne horúco, 28C+ to aby som vybral plavky a lehátko, Zima bude krutá, hordy okupujú odpadkové bedne a prebiehajú pri nich tuhé boje :)
sigmark
VIP

Příspěvek od sigmark »

Mac: ať se daří!

shodou okolností jsou to tři týdny, co jsem se vys..kašlal na práci co mě týrala a přesunul se jinam. Je to úžasnej pocit, a to nejen kvůli okolnostem, který to provázely. Každej den ti nezavolaj:"pane, vy jste dobrej, vy byste se nám hodil".
MRAK
VIP

Příspěvek od MRAK »

MacGyver píše:Dnes jsem dal výpověď z práce snů a postavil jsem se na vlastní nohy
Držím palčáky, příteli ... :yes
Steril
VIP

Příspěvek od Steril »

Meku, držím palce! Jsem prakticky ve stejné fázi - skoro měsíc pracuju na rozjezdu firmy.
Zdá se mi to, nebo je tady na rozpadu opravdu vyšší zastoupení podnikatelů než v běžné společnosti? :yes
MRAK
VIP

Příspěvek od MRAK »

zas tak bych se tomu nedivil

samostatnost
soběstačnost
předvídavost
systematičnost
dravost
atd atd ....

mnoho společných znaků ....
PetrNO

Příspěvek od PetrNO »

výbornej den... včera večer střelené sele... dneska ráno v 5.30 nástup na ranní tah kachen, procházka od 6 do 8.30, skvělej východ slunce, ticho, 3 lidi a pes...
od 8.30 stažení a porcování selete, maso do mražáku, biftečky z kejty na zítra oběd připraveny, od 13.00 lesní brigáda a příprava klubovny na zkoušky psů... od 6 večerní tah kachen, návrat před půl hodinou, teď dočištěné flinty...

celou dobu nádherné počasí, psi dělali, trefovalo to, pohoda, podzim na vysočině... k tomu uleželej srnčí guláš, před den birell, teď plzeň..

skvělej den:-)
Karlos
Rozpadlík

Příspěvek od Karlos »

Skvělej den, osekavam na baraku zaoblene rohy u stropů a najednou bolest jako prase... infarkt pomyslim si, nepadam vsak se zebriku ani mi nevypadne kladivko z ruky... že by ještě nebyl můj čas? Pomalu slezu a rozdychavam... Palčivá bolest pomalu ustupuje, ale porad to bolí, zdá se že po 3x12 hodinách sekání na žebříku v nabok vyhnuté pozici to ani mé mladé, pružné a sportovní tělo neuneslo a řeklo DOST!!!

Doufám že zítra to nebude horší, jinak nevím kdo to doseká než přijde zedník vymítač ehm omítač...

Ale jinak je u nás dnes moc hezky :rock
MRAK
VIP

Příspěvek od MRAK »

Karlos píše: mé mladé, pružné a sportovní tělo neuneslo a řeklo DOST!!!
Tomu se mi ani nechce věřit!!!
Ty, terej bys mohl stát jako model pro sochu kdejakého antického boha!!!!!
Kam ten svět spěje ......
:chuckle
Karlos
Rozpadlík

Příspěvek od Karlos »

...no však jo, jak socha jsem si připadal :mrgreen:
alive

Příspěvek od alive »

a je doma :-)
Přílohy
nový-1.jpg
nový-1.jpg (54.34 KiB) Zobrazeno 20270 x
Karlos
Rozpadlík

Příspěvek od Karlos »

Moc pěknej medvidek :)
Tina
VIP

Příspěvek od Tina »

A ty luxusní ponožky na packách :-)
sigmark
VIP

Příspěvek od sigmark »

to je mufík. kavkazák?
alive

Příspěvek od alive »

jj kavkazacek junior..:-)
Kolapsnik jr.

Příspěvek od Kolapsnik jr. »

Nedelni rano po slunne sobote s temer primorskym pocasim zacalo neocekavane rozpadem - dokument o slovenskem architektu Ladislavu Hudcovi, ktery po WWI v mezinarodni enklave Sanghaji postavil prvni vezaky dalneho vychodu, sidla/vily, kostely, skoly.. Vystupovaly tam jeho deti, 70let a vic, jejich zazitky z prvni ruky: chudi cinane na ulicich treba okusovali kuru ze stromu, nebo z taxiku videli jak v rikse jedouci movity cinan jedouci zrejme z rautu hodil okynkem savli na vozovku, okamzite pribehla chudina a dojedla to.. A to prosim jeste pak prislo mnohem horsi obdobi po japonske okupaci ci obcanske valce kratce po WWII.. aneb plody zazraku premnozeni.. ps pak tam byli mimodek dobre dva tipy pro pripad rycle emigrace
PaF

Příspěvek od PaF »

MacGyver píše:Díky všem za podporu. Viz výše.
Do ceho ses pustil? At vime, co ti muzem dohodit pro zacatek?
Fabulous_přeukrutný
Administrátor
Pohlaví: nevím, skryto ve špeku
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fabulous_přeukrutný »

Kolapsnik jr. píše:Nedelni rano po slunne sobote s temer primorskym pocasim zacalo neocekavane rozpadem - dokument o slovenskem architektu Ladislavu Hudcovi, ktery po WWI v mezinarodni enklave Sanghaji postavil prvni vezaky dalneho vychodu, sidla/vily, kostely, skoly.. Vystupovaly tam jeho deti, 70let a vic, jejich zazitky z prvni ruky: chudi cinane na ulicich treba okusovali kuru ze stromu, nebo z taxiku videli jak v rikse jedouci movity cinan jedouci zrejme z rautu hodil okynkem savli na vozovku, okamzite pribehla chudina a dojedla to.. A to prosim jeste pak prislo mnohem horsi obdobi po japonske okupaci ci obcanske valce kratce po WWII.. aneb plody zazraku premnozeni.. ps pak tam byli mimodek dobre dva tipy pro pripad rycle emigrace
Prozraď nám prosím ty dva tipy?
Kolapsnik jr.

Příspěvek od Kolapsnik jr. »

nuze dobra, tak alespon jeden, at nejsem za sketu, jako jini :mrgreen:

neni to na prvni pohled nijak objevne, ale ucinne, pokud spravne provedene:
az do posledni chvile totalni embargo na to, ze se chystam odjet, to znamena prakticke pripravy podnikat tak, ze to neni naprekazku do posledniho momentu zvat k sobe domu na navstevy zname a hostit, obch. partnery, sousedy, pripadne bumazniky .. , zkratka i pri zhorsujicim se spol. klimatu vse jako pri starem

ps zavisi na postaveni prchajiciho soudruha, ale zvani bumazniku-aparatu ma krome jasnych prednosti: vytezovani info, zdani loajality, take vynikajici zpetny efekt, ze po uteku je onen host-bumaznik casto trestan za to, ze si nechal danou osobu frnknout, aniz by cokoliv hlasil, viz. bohate pribehy za protektoratu ci v 70letech apod., tim je systemu ustedren nemaly policek v tom, ze musi vydavat energii na overovani pripadne nahrazeni "selhavajiciho" bumaznika v aparatu

ps2 v tomto globalnim rozpadu uz stejne neni kam moc prchat takze to stejne asi neni zasadni
Odpovědět