MacGyver:
. To zní tak krásně optimistickypráci snů si budu dělat sám pro sebe

Pěkně to oslavte

. To zní tak krásně optimistickypráci snů si budu dělat sám pro sebe
Držím palčáky, příteli ...MacGyver píše:Dnes jsem dal výpověď z práce snů a postavil jsem se na vlastní nohy
Tomu se mi ani nechce věřit!!!Karlos píše: mé mladé, pružné a sportovní tělo neuneslo a řeklo DOST!!!
Do ceho ses pustil? At vime, co ti muzem dohodit pro zacatek?MacGyver píše:Díky všem za podporu. Viz výše.
Prozraď nám prosím ty dva tipy?Kolapsnik jr. píše:Nedelni rano po slunne sobote s temer primorskym pocasim zacalo neocekavane rozpadem - dokument o slovenskem architektu Ladislavu Hudcovi, ktery po WWI v mezinarodni enklave Sanghaji postavil prvni vezaky dalneho vychodu, sidla/vily, kostely, skoly.. Vystupovaly tam jeho deti, 70let a vic, jejich zazitky z prvni ruky: chudi cinane na ulicich treba okusovali kuru ze stromu, nebo z taxiku videli jak v rikse jedouci movity cinan jedouci zrejme z rautu hodil okynkem savli na vozovku, okamzite pribehla chudina a dojedla to.. A to prosim jeste pak prislo mnohem horsi obdobi po japonske okupaci ci obcanske valce kratce po WWII.. aneb plody zazraku premnozeni.. ps pak tam byli mimodek dobre dva tipy pro pripad rycle emigrace