No znal jsem jednoho, co táhl na Fagaraš dvoukilový popelník z broušeného skla s tím, že o dovolené musí být pohoda a luxus.

Tak to mám stejně jako ten pán.
tvl plechova plzen neni zoufalstvi… co by za to tramp uprostred lesu dal! zoufalstvi je, kdyz dojde pivo i rum a k nejblizsi hospode 20km
To je potom člověk s odstupem času rád, že je tam nechytl, bo si uvědomí, že mu ta doba v base za to nestojí.vrb píše: ↑09.04.2022 14:49 Tak jsem po týdnu dojel na svoji zahradu ( 0,5 ha) cca 500 m za vesnicí.
Mám tam zaparkovaný karavan a o kousek dál krmelec pro zvěř.
Karavan rozmlácený, vykradený. Okna rozbitá a uvnitř napršeno.
Krmelec pro zvěř vykradený, seno rozházené zmoklé kolem krmelce.
Dokážu pochopit, že když někdo najde zaparkovaný karavan, tak vylomí zámek, posedí si uvnitř a při odchodu si z toho, co tam najde vezme co se mu zrovna hodí.
Ale nerozumím tomu, proč to musí všechno rozmlátit a ještě pak lézt do krmelce a vyhazovat odtud seno, co tam mám pro zvěř. Stejně tam nic cenného není.
Tak si tak říkám, že pro PA - co nemám přímo u domu není vlastně moje, protože není kapacita to nějak hlídat.
Pokud by byl nedostatek jídla, tak si nedělám iluze, že bych tam z úrody něco sklidil.
Co bych dal za pořádný záhumenek místo malé zahrádky u domu a pole o pořádný kus dál.