Jak bylo dnes
Re: Jak bylo dnes
Nevím, ale šlo to - kdysi. Pokud by to už nešlo, tak jenom tam, kde stojí barák, okolní pozemky si nechat netknuté.
Ano, dřív to šlo, aby měl pozemek a stavba každý jiného majitele. Nově je stavba součástí pozemku a postupně se to bude dávat do pořádku. Takže když koupíš od jednoho pozemek a od druhého stavbu, tak pak už bude jen pozemek (se stavbou) napsaný na tebe.
Dneska bylo skvěle, v 15:10 se narodil muj syn Richard, 3400g a 53 cm 

- Terminated Account
Gratulace jak sviňa
! První dítě?

Také blahopřeji,ať roste,otevřel jsem si pivo 

Taky chlape... 

- Majkl Night
- Pohlaví: muž
Gratuluji ke škvrněti,
plno zdraví dítěti a klidné spaní taťkovi.
Dobrá je tradice zasazení stromu, který poroste společně se synátorem. Společně jej zalévat, stříhat větvičky (samozřejmě až povyroste), ale když je pak člověk už dospělý a přijede k rodičům a uvidí v rohu zahrady svůj strom....je to pěkný pocit.
plno zdraví dítěti a klidné spaní taťkovi.

Dobrá je tradice zasazení stromu, který poroste společně se synátorem. Společně jej zalévat, stříhat větvičky (samozřejmě až povyroste), ale když je pak člověk už dospělý a přijede k rodičům a uvidí v rohu zahrady svůj strom....je to pěkný pocit.
Tak at se mu v zivote dari... 

Gratuluju.
Koniáš

Koniáš
Až zase zaostříš a začne to myslet ( vlastní poporodní syndrom )
malému přeji vše nejhorší ,
ať se mu zdaleka vyhýbá,
a ať se mu nikdy nepostaví
nic špatného do cesty života.
malému přeji vše nejhorší ,
ať se mu zdaleka vyhýbá,
a ať se mu nikdy nepostaví
nic špatného do cesty života.
Naposledy upravil(a) Hohepa dne 10.03.2014 2:19, celkem upraveno 1 x.
dnes bylo krásně
rozvozil jsem kompost pod keře, naštípal jsem dříví, a celej den jsem byl venku ….
prostě nádhera
rozvozil jsem kompost pod keře, naštípal jsem dříví, a celej den jsem byl venku ….
prostě nádhera
a malýmu šroubkovi taky všechno dobré, v tom našem světě … 

sroub: Moc a moc gratuluju k malé Rybce a moc fandím, ať z něj vychováš štiku a ne mřenku 

Jen tak dál
Velká gratulace

-
Velká gratulace, šroube. Já už to mám šest a čtvrt roku za sebou a zdá se mi, jako by to bylo včera. Malému přeju do života jistý krok a suchou stezku, a rodičům železné nervy a pevné zdraví.
Neví někdo, kam se stěhovala v sobotu naše armáda? Takových konvojů jsem už léta nepotkala.
Kralicek: uz jsem to tu nekde psal...nejen v sobotu, celej minulej tejden...ale zatim jsem nic nezjistil.
Asi si tu přečetli jedno vlákno a rozhodli se něco dělat 

Dnes jsem se účastnil vzpomínkového aktu k okupaci Republiky Československé.
jen aby už se nejeli přeskupit na území spřáteleného státucipis píše:... rozhodli se něco dělat