Pánové sice chapu, že nekomu zde chybi možnost propagovat bezostyšně ruskou propagandu, ale prostě to nefunguje tak, že dnes mají pulku verejneho prostoru k dispozici Židé a druhou pulku nacisté, aby zpravodajství bylo objektivni a vyvážené.
Rozpad jsem spoluzakladal jako projekt pro propojeni lidi, kteří zde budou sdilet svoje poznatky jak přežít "období snížené komplexity společnosti". Aby lide mezi sebou vytvareli skutecne socialni sítě založené na setkavani, spolupraci, poznávání se a treba i našli skutečné pratele.
V rade pripadu se to i podarilo a jsem za to vděčný.
Jako spoluzakladatel tohoto fora mohu take vyjádřit svuj osobní nazor, kam toto forum směřovat nema a nebude.
Na zaklade nicim neospravedlnitelneho utoku Ruska na Ukrajinu toto forum NEBUDE PRORUSKE.
Smirte se s tím a pokud mate potřebu si vytvaret svuj prorusky fanklub, tak to cinte na forech, kde budete vitani. Muzete zkusit .putin_je_chuj ci aktualnikonflikty.cz.
Zde jsou vítáni vlastenci ze vsech zemi Evropy i krajanci "za vodou". Übermensch a jejich obhajci, kteří maji pocit, že jsou lepsi než vsichni ostatní a proto mohou napadat a okupovat druhé, ať jdou do
Doporucuji si "zazit" Rusko - mel jsem tu moznost se dostat az za Ural i do "zapovedniku" a poznat mnoho zajimavych lidi. Jestli jsem kdy mival nejake proruske nazory, tak tam me tam definitivně opustily. Nejsem prvni a ani poslední, ktery si timto prosel od dob K. H. Borovskeho. Svet se od té doby zmenil, ale Rusko ve své podstatě ne.
Preji hezký a uspesny den vsem rozpadlikum dobré vůle.
"Bez zájmu [občanů] o stát republika se stává de facto státem aristokratickým, byrokratickým, státem menšiny - forma sama nerozhoduje o podstatě státu.“ T.G.M.