Jak bylo dnes

Diskuze o všem možném, tedy kavárnička, hospůdka, jak kdo chcete, jedinou podmínkou je dodržení pravidel fóra.
Odpovědět
Count
VIP
Pohlaví: muž

Re: Jak bylo dnes

Příspěvek od Count »

Včera jsem byl v servisu vyměnit olej. Zjistili ze je vadná klimatizace, nebrzdí zadní brzda, že se podělal centrál a tak, suma sumárum, cvaknu 30k, abych byl zase cajk. :cry:
Lepší hrůzný konec, než hrůza bez konce.
kregan
VIP

Příspěvek od kregan »

Prave sem si vyčistil kulovnici impregnaci na boty. Mi bylo divny, ze to smrdi nak jinak nez obvykle.
Čím víc víš, tím míň neseš.
Venet

Příspěvek od Venet »

Kregan :D :D :D
Cogito, ergo armatum sum.
DarkViperCZ

Příspěvek od DarkViperCZ »

Dnes jsem si mohl zkušebně střelit pár šípů z kladkového luku :) Paráda, oproti reflexnímu se snadněji natahuje a ten zaměřovač taky stál za to :beer A kurýr mi dovezl objednaný nůž US NAVY Mk. 3 pro kamaráda, originál od Ontaria a když jsem ho vyndal, abych ho zkontroloval, musel jsem se smát. Nůž je pěkný ale úplně na..caný konzervantem, takže smrdí nejen on, ale i obal a krabička :D
Adaptace je klíčem k přežití. ;-) A jak říkám: Nothing is impossible. :-)
Fabulous_přeukrutný
Administrátor
Pohlaví: nevím, skryto ve špeku
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fabulous_přeukrutný »

Dnes jsem zachránil zase jeden život. Pocit k nezaplacení ;)

A zase vzdávám hold všem lidem ze záchranného systému, který zafungoval až podezřele skvěle na všech úrovních.
image.jpeg
majsner

Příspěvek od majsner »

Fab: Nechceš se o tom nějak rozepsat?
Fabulous_přeukrutný
Administrátor
Pohlaví: nevím, skryto ve špeku
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fabulous_přeukrutný »

Ani ne, sorry ;)
Maximus
VIP

Příspěvek od Maximus »

Tak jsem dnes dokončili další fázi terénních úprav kolem domu - 54 tater kvalitní zeminy pro zavezení různých "zmol"a jiných nevyužitelných koutů pozemků - celkem jsme tak získali navíc několik set m2 dobře využitelné (tj. obdělatelné) +- rovné plochy, což je u nás v kopcích docela "nedostatkové zboží". K tomu jsou vyměřeny prostory pro malou domácí akvakulturu o cca 105 m3.
Countdown nám pomalu, ale zato dosti nezadržitelně běží dál !
"Bez zájmu [občanů] o stát republika se stává de facto státem aristokratickým, byrokratickým, státem menšiny - forma sama nerozhoduje o podstatě státu.“ T.G.M.
herman

Příspěvek od herman »

Dnes jsem se díval na sedmý díl osmé řady seriálu Městečko South Park. Má název Invaze z budoucnosti. Doporučuji shlédnout.
Až v pekle nebude volného místa, pak mrtví budou bloudit po zemi.
JirkaK

Příspěvek od JirkaK »

Dnes mám volno, takže jsem dopoledné posekal zahradu, odpoledne relaxoval a večer jsem s dcerou zašel do kina na Warcraft: První střet ve 3D - fakt dobrá pohádka, mohu jen doporučit.
kregan
VIP

Příspěvek od kregan »

Pln optimismu jsem peníze na Glocka utratil za koloběžku.
Čím víc víš, tím míň neseš.
scarabeus

Příspěvek od scarabeus »

Jsem ve Španělsku. Mám volný víkend a počasí stojí za houby. Těšil jsem se na natáčení v moři ale takhle se na něj tak leda můpžu koukat :D 
"Dum Spiro Spero" ...moje motto aneb citát o tom, jak každý z nás bude, i přes silácké řeči o poslední kulce, lapat po dechu do poslední chvíle.
Hdm

Příspěvek od Hdm »

Dneska jsem završil asi měsíční postupný přerod jednoho člověka z "nemám ráda zbraně" na "střílení na střelnici bylo super, díky". Následovaly otázky jak se dělá zbroják a kolik za to atp.
scarabeus

Příspěvek od scarabeus »

Hdm píše:Dneska jsem završil asi měsíční postupný přerod jednoho člověka z "nemám ráda zbraně" na "střílení na střelnici bylo super, díky". Následovaly otázky jak se dělá zbroják a kolik za to atp.
Pěkná práce. Jen houšť! :yes

Mimochodem, rád bych si udělal zbroják. Ale hledám rozumného instruktora. Jsem z Chomutova. Hlásí se někdo dobrovolně? :)
"Dum Spiro Spero" ...moje motto aneb citát o tom, jak každý z nás bude, i přes silácké řeči o poslední kulce, lapat po dechu do poslední chvíle.
Ibex
VIP

Příspěvek od Ibex »

dnes jsem opravil díru v zadní stěně trezoru na zbraně...
Tu jsem vytvořil střelou ráže 9mm při ráně jistoty :wasntme Mno tak to vezmu od začátku a budiž vám to ponaučením.
Předchozí situaci předcházeli 2 chyby. Druhá, která vedla k výstřelu při ráně jistoty byla, že jsem po vyndání zásobníku lajdácky stáhl závěr - nikdy nenosím nadrcnuto, tak jsem si byl "jistý" že tam náboj není. Lajdácké stažení závěru nevyhodilo náboj ven a absence pohledu do komory měla jediný výsledek v dané situaci... Ještě že neflákám mířenou ránu jistoty do bezpečného místa.
Po pěkném překvápku jsem za chvíli začal slyšet a přemýšlet, co se kua stalo - a asi to bylo takhle..
Včera jsem na střelnici drilloval křížovou palbu na 2 terče - vždy 2 rány na každý terč. Mno a nabíjel jsem vždy 4 náboje do každého ze dvou zásobníků, abych procvičil přebíjení. Podle mě jsem při poslední sérii nabil místo 4 tak 5 nábojů a jak jsem střílel celou hodinu 2 + 2 + 2...... tak jsem prostě vypálil 4 rány ze zásobníku a automaticky jej vyjmul - a co se stalo?? Ta poslední zůstala v komoře. Zásobník jsem vyhodil ven, nabil druhý napáskovaný zásobník a pistoli zajistil. Takže sice byla bezpečná, ale nadrcnutá. Mno a dnes jsem ji šel čistit a co jsem udělal? Pistole z pouzdra, bezpečný směr, zásobník ven, stahnout závěr a kontrola pohledem (lajdacky oboje) a pak rána jistoty do skříně s trezorem....
Takže beru to, jako varování s výstrahou a sakra si budu dávat záležet při kontrole zbraně.. Jak se říká " 2x měř a jednou střílej.."
Jeste se nestalo, aby to nejak nedopadlo..
scarabeus

Příspěvek od scarabeus »

Tak s tebou bych chtěl mít dvojdomek :D
colek
VIP

Příspěvek od colek »

Kdo si nebouchl nechtíc,tak buď kecá nebo nestřílí. :rofl Mám taky za sebou.
malajizva

Příspěvek od malajizva »

Jednou po mě střílel správce střelnice... tedy nechtěně.. začal něco páčit na zaseknuté zbrani, tak jsem ho upozornil, že míří na mě, tak to namířil k terčům a za chviličku vyšla rána... díky Bohu vedle.
Foedum inceptu, foedum exitu.
Quis autem custodiat ipsos custodes?
cipis

Příspěvek od cipis »

Kontakte, ale to jsi posral už na té střelnici ... Když nosíš bez náboje v komoře, tak proč sis to nezkontroloval už tam? To je defacto odfláklá kontrola zbraně před nošením. Nicméně, jestli bys tu kontrolu udělal tak ledabyle, jak tu do trezoru, tak by ti asi nadalo víc lidí než ty sám sobě doma :D
Jinak jsem zjistil, že je bezpečnější nosit s nábojem v komoře - absolutně vůbec nikdy neřešíš, jestli tam teď je nebo tam teď není. Prostě víš, že tam je furt ;-)
Serža
VIP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Serža »

přesně tak - zásadní pravidlo bezpečnosti je mít furt v komoře
dělám to taky tak
\(^_^)/
Lepší je zbraň mít a nepotřebovat, než potřebovat a nemít...
Odpovědět