Koukám že nás tady má Probooka víc lidí a i skoro stějně dlouho - což asi o něčem svědčí

L rozhodně není tak bytelná, jako byla R. Nebrat.B89 píše: Kdybych si vybíral teď něco od lenova tak bych bral T nebo L (náhrada asi za R?) řadu, měli by tam být kov. panty, trackpoint, přísvit klávesnice...
Ne. Kup si v tescu Acer, PackardBell nebo Huang ťung. Vyjde to na stejno.MacGyver píše:co toto? http://www.alza.cz/lenovo-thinkpad-edge ... 365999.htm
Póza, iracionální zvolání či strach z neznámého?MacGyver píše:Jabko nechcu!
MacGyver píše:Díky za rady. Vývoj HW jsem přestal sledovat před deseti lety, kdy mě to bavilo, ale nyní je ze mně obyčejný spotřebitel.
Stran mého názoru na jabko. O technické úrovni sice nemám pochyb, ale je mi tato firma krajně nesympatická stran firemní kultury a obchodní politiky. Proto ji nehodlám nijak podporovat. Je to ale jiná kapitola a nepatří to sem.
No, zrovna ta řada H od Fujitsu Siemens (modely s numerickou kl.) kterou jsem tady odkazoval bych řekl, že je na tom celkem velmi dobře. Ale cena je trošku někde jinde.štaflík píše:...Žádné kvalitní profesionální, pevnější notebooky s numerickou klávesnicí se prostě nedělají...