Opustili byste svoji zemi?
Re: Opustili byste svoji zemi?
Plne s Tebou súhlasím
, ale tá pomoc by fakt bola vhodná- škoda inteligentného človeka...

Maximálna efektivita, a vždy trvale udržateľný rozvoj.
Škoda je pouze inteligentního člověka
A právě proto nevidím jako škodu, že jsme se odstřihli od Slovenska.
A je to můj názor, a říkám to jemně.
Čím dál na východ od Českých hranic, tím je to s lidmi a národy horší a horší.
Čím to je netuším, ale je to tak.
Na druhou stranu západ už také není to co bývalo.
Za pár let se přestěhuji, a bude to někam kde je chladnější podnebí. Ještě jsem se nerozhodl kam.

A právě proto nevidím jako škodu, že jsme se odstřihli od Slovenska.
A je to můj názor, a říkám to jemně.
Čím dál na východ od Českých hranic, tím je to s lidmi a národy horší a horší.
Čím to je netuším, ale je to tak.
Na druhou stranu západ už také není to co bývalo.
Za pár let se přestěhuji, a bude to někam kde je chladnější podnebí. Ještě jsem se nerozhodl kam.
Mne tiež to odstrihnutie vyhovuje- mentalitu máme odlišnú, zbytočné trenice na najnižšej úrovni- takto každý po svojom, a za svoje. A to vaše nadradené a vlastnícke správanie ťahajúce sa ešte z čias ČSR tu fakt nikomu nechýba
. Situácia na Slovensku je ok, niektoré média sa to snažia zbytočne dramatizovať, myslím, že za 3 roky sa ukáže výsledok, a hlavne je to naša vec...

No jo, ta lživá cenzurovaná média.
Ve skutečnosti je vše úplně jinak. Fico není proruský politik, a netáhne Slovensko do východní prdele,...
Spousta Slováků (čím víc na východ, tím větší množství) tomu nadšeně nefandí,...
A ta lživá média si to vše jen tak pro srandu králíků vymýšlí.
Ale souhlasím s tebou, že pro spoustu (možná většinu) Slováků je situace O.K.
Vždyť tak to chtějí, tak není důvod ke stížnostem.
Jen si nejsem jistý jestli je moudré stát na straně ruska, KLDR, Íránu, Číny, Maďarska,...a podobných "demokratických" elit.
Ale tím jsme úplně OT ve zdejším vlákně.
Čert vem Slovensko, téma je kam vypadnout. A mě osobně v Čechách nejvíc trápí to narůstající vedro.
Takže volba je jasná. Někam na sever, nebo alespoň do výšších poloh.
Uvažuju o Finsku.
Ve skutečnosti je vše úplně jinak. Fico není proruský politik, a netáhne Slovensko do východní prdele,...
Spousta Slováků (čím víc na východ, tím větší množství) tomu nadšeně nefandí,...
A ta lživá média si to vše jen tak pro srandu králíků vymýšlí.
Ale souhlasím s tebou, že pro spoustu (možná většinu) Slováků je situace O.K.
Vždyť tak to chtějí, tak není důvod ke stížnostem.

Jen si nejsem jistý jestli je moudré stát na straně ruska, KLDR, Íránu, Číny, Maďarska,...a podobných "demokratických" elit.
Ale tím jsme úplně OT ve zdejším vlákně.
Čert vem Slovensko, téma je kam vypadnout. A mě osobně v Čechách nejvíc trápí to narůstající vedro.
Takže volba je jasná. Někam na sever, nebo alespoň do výšších poloh.
Uvažuju o Finsku.
Ako som už písal- nežiješ tu, vieš o tom prd- uvidíme za 3 roky...
Pánové, sice jste ve vlákně Off-topic, ale jste off-topic i v něm. Pokud si chcete vylévat nějaká národnostní a etnické bolístky, tak prosím v separátním vlákně. Děkujeme všichni.
Tak úplně Off-topic to zde není. Je to vlákno kam emigrovat. (nebo jemu podobné
).
Aby tam byly přijatelné ceny, možnost obživy, snesitelné klima,... a rozumná politická situace.
Doufat, že za 3.roky se Slováci vzpamatují, Fica a jemu podobná individua vyženou z politiky, a přestanou lézt totalitním režimům do řiti,... na to bych moc nespoléhal.
Takže Slovensko, Maďarsko, a podobné státy z politických důvodů nebrat.
Západní Evropa prolezlá muslimama, šílenou zelenou politikou,...nebrat.
Zůstanu-li v Evropě,... tak kde je lépe než v Čechách?
Odstěhuju se někam do našich horských oblastí, někam na samotu, co nejdál od lidí,...a budu doufat, že se u nás politická situace nezmění.
Na západ i na východ od nás to stojí za prd, na jihu je moc horko,... takže na sever, a nebo pryč z Evropy.

Aby tam byly přijatelné ceny, možnost obživy, snesitelné klima,... a rozumná politická situace.
Doufat, že za 3.roky se Slováci vzpamatují, Fica a jemu podobná individua vyženou z politiky, a přestanou lézt totalitním režimům do řiti,... na to bych moc nespoléhal.
Takže Slovensko, Maďarsko, a podobné státy z politických důvodů nebrat.
Západní Evropa prolezlá muslimama, šílenou zelenou politikou,...nebrat.
Zůstanu-li v Evropě,... tak kde je lépe než v Čechách?
Odstěhuju se někam do našich horských oblastí, někam na samotu, co nejdál od lidí,...a budu doufat, že se u nás politická situace nezmění.
Na západ i na východ od nás to stojí za prd, na jihu je moc horko,... takže na sever, a nebo pryč z Evropy.