Práve odpočívam. Zvery nakŕmené, a vrtám diery do dlažby, prerábam chalupu na samote, staviam ohrady a maštale..... tak si chodím aspon zajesť k PC, bo pri nom tolko nehlcem.MacGyver píše:TO Kapo: A co je užitečného na tom, že čteš toto vlákno a ještě ztrácíš čas psaním příspěvků? Navíc obsahová stránka tvých příspěvků se rovná hospodskému klábosení.
Na druhou stranu je mi ten tvůj (a většiny tvých krajanů) popichovačný přístup sympatický. Bratia na to idú vždy na priamo

Inak, z motoristických a offroadových fór, kde som strávil kopec času, a ludí spoznal aj osobne, mi vyšlo, že dobrý a zručný mechanik, čo vie naozaj poradiť zväčša neovláda gramatiku. A spisovné buzny často ani nevedia bez góglu, kde majú na aute chladič.
Potom sa bežne stávalo, že mechanici radili, buzny buzerovali, až nakoniec fórum ostalo sice gramaticky prijatelné, akurát čisto buzerantské. Potom fórum funguje už iba zotrvačnosťo, kedy buzny odkazujú všetkých nových na staré príspevky: "to už sa tu riešilo", alebo "nevieš hladať?"
Ja sám som sa gamatiku a aj na PC začal učiť až v cca 35 rokoch, a mám ešte čo dohánať. Preto mám pochopenie pre obe strany. Aj keď je pravda, že pri anonymnom príspevku plnom chýb, vždy spozorniem, prípadne ho radšej ani vôbec nečítam .
Pekný deň prajem