Jak se tady začay psát ftipy o ženách, tam mě taky jeden napadnul.
Zvlášť v souvislosti s tím rozvolňováním v posledních dnech.
*
Ale třeba je to už staršího data anebo byl ten dotaz primárně určen na ty právníky...
kramy jsou zavrene.png (84.87 KiB) Zobrazeno 2218 x
A. Lincoln: Kdybych měl 8 hodin na pokácení stromu, 6 bych strávil broušením sekyry.
A aby jedna část této vakcíny byla levnější, tak o tomto víkendu je v tom řetězci co se jmenuje Nakupovací země poctivý rum z Mikuláše - stále čtyřicítka v docela slušné ceně. To asi máme dárek od Slováků k Mikuláši...
Generálmajor Carl von Clausewitz: "Laikové studují strategii, stratégové studují logistiku..."
Pro udržení dobré nálady je dobré na všem špatném najít něco dobrého a využít toho.
*
Vím, že je to velmi a hodně OT, ale mi to funguje.
(Už od dětského věku po přečtení úvodu knihy Kluk z irských močálů.., jak si ten jeho tatík ze skoro všeho udělal nějakou výhodu..
*
A. Lincoln: Kdybych měl 8 hodin na pokácení stromu, 6 bych strávil broušením sekyry.
ja som bol pri hladaní pozitív na zlých veciach obvinený z rasizmu. tvrdil som, že nebyť otroctva v usa, dnes by blm, v rámci boja za lepší život, nerabovalo gučiho v Mineapolis, ale fúkali člnky v Líbyi.
Ale mne se fakt stalo kdyz jsem byl malej, ze jsem videl naterace, jak na staflich maluje na vyvesny stit obchodu slovo NABITEK. Jsem ho upozornil : Pane, mate tam mekke I. Neboj se chlapce, vsak vono to do rana ztvrdne !