Pak už to šlo z kopce.
Naštěstí ještě existuje možnost beztrestné sebevraždy.
Slovy ŘEŠÍME PROBLÉMY bych to nenazvalrfilakovsky píše: ↑03.09.2025 12:45Co tady meles o nedostatku masa a dovolených během minulého režimu ?
Vždyť zde nyní řešíme současné problémy ( nízkou porodnost, nedostupné bydlení pro mladé rodiny, vysoké životní náklady již skoro srovnatelné se západními zeměmi, mzdy stále třetinové až čtvrtinové oproti západním zemím...)
Tema "obrany hodnot" (myslim hlavne tech nematerialnich) je pro mne celkem velke tema - dochazim k nazoru, ze hodnoty je potreba branit a nelze je "vysedet" ("vydrzet spatny stav"). Jinak je clovek odsouzen k opakovani stejnych chyb.
Slabí muži, slabě vydělávají a pak to takhle dopadne... Velká část žen odkládá mateřství, protože muž není připraven na dítě. Nároky na partnery se zvyšují https://www.youtube.com/watch?v=8q5Tw1HbI9M
Na toto krásně odpověděl @Hohepa na straně 2 tohoto vlákna. Cituji Realista leští vzor 58 .
Tedy otazka naroku, otazka rozvodu (zejmena ve vztahu k tomu, ze iniciatorem je pry v cca 75% zena), v cem se meni ty rozvodove soudy a proc je postaveni matky horsi, a jaka je logika za tim mit dite "s anonymem" nez stridavou peci (hlavne ve spojeni s tim, ze ma dite 18 let nemuze snadno "odlozit" a je na to pak zcela sama) ? Kdo v takovem pripade zastoupi roli otce? Nebo role otce neni dulezita pro vyvoj ditete ?Annele píše: ↑08.09.2025 10:26 ženy našich končinách měly vysoké nároky na muže, naopak mám pocit, že je mají ve srovnání s ženami v jiných částech světa spíš nízké.
Podívej se, kolik rodičů se rozvádí, nebo se často jenom rozejdou, protože ani nebyli manželé.
Rozvodové soudy bývají čím dál horší, zejména pro matky.
Většina žen v mém okolí je toho názoru, že než mít mimino ve střídavce, [... ] nebo si ho pořídí s někým cizím, kdo o něm nebude ani vědět.
Myslíš, že když vezmeš jednovaječná dvojčata (já vím nejsou stejná ale pro obraz), jedno dáš do rodiny feťáckých cikánů a druhé do spořádané rodiny střední třídy, tak ty děti v 17 budou stejný? A když ten pokus uděláš s n*1000 dvojčatama, tak statisticky nebudou diametrálně odlišné?
Nebudou stejnýHaluziak píše: ↑08.09.2025 13:59Myslíš, že když vezmeš jednovaječná dvojčata (já vím nejsou stejná ale pro obraz), jedno dáš do rodiny feťáckých cikánů a druhé do spořádané rodiny střední třídy, tak ty děti v 17 budou stejný? A když ten pokus uděláš s n*1000 dvojčatama, tak statisticky nebudou diametrálně odlišné?
Nejen, že ženy mají vysoké nároky na muže. Ony mají i celkem vysoké nároky na ostatní ženy. I když jsou mezi homosexuálními páry svazky tak 50:50, dle úřadu pro národní statistiky jsou rozvody těchto svazků u lesbických párů tak 3x četnější než u gayů. Ženské prostě nevědí co chtějí. To jen dodatek k tomu, že ze 75% (údajně) u heterosexuálních párů rozvod iniciuje žena.