Zrovna u zvěřiny celkem dost záleží na předpřípravě masa (očištění, zrání) a kuchaři, jak ji umí připravit. Jedl jsem kdysi tak vinikající srnčí guláš, že když si na to i po těch letech vzpomenu, tak mě začnou téct sliny... Obdobné vzpomínky mám na pečenou bachyni.
Naopak už jsem jedl i zvěřinu velmi špatnou (kňour střelený během chrutí atp.) a velmi špatně připravenou.
Zvěřina, to holt není jak kuřecí prsíčka...
Sic semper tyrannis.
Cēterum autem cēnseō EU esse dēlendam.
Tak jasne, ze na kuchari hodne zalezi. Ten muj zebricek je to tom, co ja si rad upravuji a zpracovavam a jak mi to pak chutna. Nedelal jsem si ambici, aby se ten zebricek stal oficialnim-tisic lidi, tisic chuti
Dnes jsem si udělal takový "retro" vejlet a zajel se podívat na místo, kde jsem před bezmála třiceti lety byl jakožto vojín ZVS na střelbách z Sa58. Plus ještě potom jednou, jako zabezpečení střeleb, aby do blízkého prostoru nikdo nechodil. (.... a to je tak třeskutá historka, že je dodnes nepublikovatelná )
Marty)))), hodně dlouho jsem se tak s chutí nezasmál.
*
Na druhou stranu se moc stydím, že mě to nenapadlo.
Proč se dny NATO konají zrovna v této době?
Asi aby se předešlo nějakým střetům a konfliktům..
A. Lincoln: Kdybych měl 8 hodin na pokácení stromu, 6 bych strávil broušením sekyry.
Dnes jsem tak kontroloval příjmy/výdaje rok zpětně, co za chujovinky jsem koupil. V říjnu jsem kupoval jen jednu spárovku, jako podložku pro modelařinu.
Screenshot_202.jpg (17.47 KiB) Zobrazeno 1860 x
dnes
otázka za bludišťáka, najdi jeden rozdíl
v této době fakt někdo staví barák? vždyť to musí být ekonomická sebevražda
A to je parada ze, minuly rok projekt na prestavbu RD. Sehnat dlazdice a zedniky a elektrikare prakticky nemozne. Strecha firmou slibena na jare, na jare rekli ze na podzim, ted uz zase rikaji na jare ...
Mam pocit ze si to driv udelam svepomoci a to nepocitam narust ceny materialu.
Beware of old men in profession where men die young.
Z východu, natož z Ruska ještě nikdy nic dobrého nepřišlo!