A pak se nechte očkovat

Odpovědět
Cháron

Re: A pak se nechte očkovat

Příspěvek od Cháron »

Nedělej ze sebe ještě většího hlupáka než jsi ;)
Máš pocit, že čím déle jsi registrován na Rozpadu, tím více Šalamounova hovna jsi sežral?
Tady se bavíme o tom, že to očkování proti Covidu má rozhodně smysl.
A že má nějaké vedlejší účinky je snad jasné každému.
Tak jako každá vakcína, každý lék, každý lékařský zákrok,...
A já se jen divím všem těm rejpalům, konspirátorům, matematikům, chemikům, biologům, ... že je zrovna vakcíny na Covid nenechají v klidu.
To je nějaká úchylka furt se v tom rýpat? Módní záležitost?
sigurd
Pohlaví: muž

Příspěvek od sigurd »

Cháron je síce, čo sa týka úrovne a kultúry vystupovania, nižšia "cenová" skupina (preto ani naňho nereagujem), ale s týmto jeho triezvym zhrnutím plne súhlasím.
Nevadí mi, keď to riešia laickí odborníci, ktorí si niečo o problematike naštudovali, ale agresívni tupci, ktorým niekto vymlel mozog, a ktorí potom obhajujú nejaký názor, bez toho aby o tom niečo vedeli.
Maximálna efektivita, a vždy trvale udržateľný rozvoj.
rfilakovsky

Příspěvek od rfilakovsky »

Zajímavé komentáře pod videem od očkovaných, nevěřím že všichni jsou antivaxeři a proruští kreténi.

https://www.youtube.com/watch?v=COTRqLLWzmw

Jeden příklad :
Jen popíšu svůj zážitek s vakcínou. Jsem obhájce očkování obecně, své děti jsem očkovat nechala dle předepsaného mustru (proti covidu ne!)... Šla jsem tedy na 1. dávku očkování proti covidu, manžel nešel, respektovali jsme se, že máme jiný názor. V té době jsem měla půlroční miminko a bála jsem se nemoci...Po aplikaci vakcíny Pfizer jsem cca za 6 hodin po aplikaci ztratila kompletně zrak, začala mě bolet hlava tak, že jsem mlátila hlavou o kachličky v koupelně, abych tu vnitřní bolest přehlušila tou vnější. Křičela jsem bolestí, plakala a myslela jsem, že umřu. V pravidelných intervalech, cca po 10 ti minutách jsem měla záchvaty zvracení, které mě propínaly v celém těle. V podstatě jsem zvracela v kliku, v křeči, i když žaludek už neobsahoval nic. Paralen nepomáhal, na infolince řekli, že máme počkat, až to přejde... Na další dávku jsem nešla, to co jsem zažila byl naprostý horor. A ještě horší byla ta lhostejnost... Nebylo mi ani 30 let, v plném zdraví. Věřím, že někdo jiný v mé situaci to mohl odskákat daleko víc. Zlatej covid.
sigurd

Příspěvek od sigurd »

Je to tak, ako píše Cháron-je to samozrejme zásah do organizmu, a rôzni ľudia majú rôznu reakciu. Mne sa napríklad po očkovaní (3 dávky), bez zmeny váhy a spôsobu života, výrazne upravil vysoký tlak a dna+ mi zmizli hemoroidy (to naozaj vážne).
Je to očkovaním, alebo to postihuje človeka po označení za proruského švába?
Sme chorá, sociálne deformovaná spoločnosť s absenciou normálnych medziľudských vzťahov (začalo to televíziou, cez internet, až po sociálne siete)- nevieme sa s tým vysporiadať, a tak ventilujeme svoje frustrácie na takýchto problémoch.
Maximálna efektivita, a vždy trvale udržateľný rozvoj.
Cháron

Příspěvek od Cháron »

Tvá láska k russku, ani morální nastavení za to určitě nemůže ;) .
A nejspíš za to nemůže ani očkování. Bude to náhoda.
V Tvém případě šťastná náhoda :yes
A stejně tak za všechny problémy po očkování také nemůže vakcína.
Já jsem se před mnoha lety cítil mnohem líp, a byl jsem v lepší kondici než teď.
Ale asi za to nemůže ani absolvované očkování, ani prodělaný Covid. :chuckle
Cháron

Příspěvek od Cháron »

rfilakovsky píše: 18.12.2025 11:57 Zajímavé komentáře pod videem od očkovaných, nevěřím že všichni jsou antivaxeři a proruští kreténi.

Jeden příklad :
Jen popíšu svůj zážitek s vakcínou. Jsem obhájce očkování obecně, své děti jsem očkovat nechala dle předepsaného mustru (proti covidu ne!)... Šla jsem tedy na 1. dávku očkování proti covidu, manžel nešel, respektovali jsme se, že máme jiný názor. V té době jsem měla půlroční miminko a bála jsem se nemoci...Po aplikaci vakcíny Pfizer jsem cca za 6 hodin po aplikaci ztratila kompletně zrak, začala mě bolet hlava tak, že jsem mlátila hlavou o kachličky v koupelně, abych tu vnitřní bolest přehlušila tou vnější. Křičela jsem bolestí, plakala a myslela jsem, že umřu. V pravidelných intervalech, cca po 10 ti minutách jsem měla záchvaty zvracení, které mě propínaly v celém těle. V podstatě jsem zvracela v kliku, v křeči, i když žaludek už neobsahoval nic. Paralen nepomáhal, na infolince řekli, že máme počkat, až to přejde... Na další dávku jsem nešla, to co jsem zažila byl naprostý horor. A ještě horší byla ta lhostejnost... Nebylo mi ani 30 let, v plném zdraví. Věřím, že někdo jiný v mé situaci to mohl odskákat daleko víc. Zlatej covid.
Asi takhle bych to napsal:
Samozřejmě že ne všichni komentující jsou antivaxeři (proč proruští kreténi jsem nepochopil), ale jistě jich bude dost. Spousta těch komentářů o následcích je pochopitelně i hudně přibarvená, nebo zcela vymyšlená.
Ale co je hlavní, pokud má někdo po očkování nějaké potíže, tak je o něm slyšet. Ten co potíže žádné nemá, tak to hodí za hlavu, a nic nekomentuje, nikam nepíše, nikde nebrečí.
Takže ve výsledku je 99,99% lidí spokojených, bezproblémových,...a ti mlčí.
A těch 0,001% lidí s problémy plní tyto diskuze.
Takže, asi tak.
K této paní doktorce Čápové nejspíš nechodí ta drtivá většina očkovaných, kterým nic není, a nechlubí se jí, jak to zvládli bez problémů.
K této paní doktorce chodí ta drtivá menšina co s tím očkováním problém měla (nebo má)
Takže to co paní doktorka vidí a slyší je dost zavádějící, a neukazuje to očkovanou populaci jako celek.
Ale pokud člověk není úplnej debil (nebo zarytej antivaxer) tak mu to musí dojít !!!!
Hagen

Příspěvek od Hagen »

rfilakovsky píše: 18.12.2025 11:57 Zajímavé komentáře pod videem od očkovaných, nevěřím že všichni jsou antivaxeři a proruští kreténi.

Jeden příklad :
Komentáře na podobných internetových diskuzích může brát vážně jen naivní blázen.
Polovina těch diskutujících jsou hlupáci, kteří o daném problému neví nic, a druhá půlka lže.
JOBU

Příspěvek od JOBU »

Uvádza že kompletne stratila zrak, ale na nete vo veľkom číta diskusie a píše... :lol: :lol: :lol: :lol:
rfilakovsky

Amaurosis Fugax

Multiple attacks of transient monocular visual loss in a previously healthy man: a possible complication after COVID-19 vaccination? https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/35725633/
PeFi
Pohlaví: i černoch by záviděl

Příspěvek od PeFi »

Ano, že ztráta zraku může být dočasná je pro někoho zjevně překvapení, stejně jako zjištění, že po dočasné ztrátě zraku se to do původního stavu vrátit nemusí a člověk prostě blbě vidí trvale, ale vidí.

Jinak docela zajímavé bylo sledovat postupný přerod jednoznačně pro-vax zdravotníka Johna Cambela, na opatrného a konzervativního skeptika. Stačilo, aby se tématu věnoval dlouho, systematicky a snažil se jít do hloubky :lol:

Momentálně je celkem zábavné sledovat jak se na americkou veřejnost valí usilovná kampaň vysvětlující proč je dánský očkovací kalendář pro USA zcela nevhodný.
Cháron

Příspěvek od Cháron »

Není překvapení že existuje dočasná ztráta zraku ;) .
Spíš mě překvapuje, že celkem chytrý člověk věří takovým pohádkám co popisovala ta paní :lol: .
Oslepla, mlátila hlavou o zeď, pomalu zvracela vnitřnosti,... ale nevolala RZ, ani nejela do špitálu.
Volala na nějakou infolinku.
Takových příběhů vymyslím do hodiny tucet. ;)
Takže se paní podařilo nejen "sejmout" očkování, ale i náš zdravotní systém.
A antivaxeři, zase mají svoji porci nedůvěry, a můžou se v tom dál vesele rochnit.
No, je to marný, je to marný, je to marný. :rofl
TomSmith

Příspěvek od TomSmith »

Konečně to někdo začne řešit: Poradci amerického CDC se zaměřují na hliník ve vakcínách
Nač je nám dobře míněný zákaz hliníkového nádobí ve školních kuchyních když ten hliník aplikují intravenózně.
rfilakovsky

Sivert Guttorm Bakken bol nájdený mŕtvy vo svojej hotelovej izbe. Mal len 27 rokov
Po tretej dávke vakcíny proti covidu sa začal cítiť, podľa vlastných slov, „úplne mizerne”. Diagnostikovali mu myokarditídu – zápal srdcového svalu. Nasledovala nútená, takmer 1 000 dní trvajúca pauza, počas ktorej vynechal 2 kompletné sezóny.
https://sport.aktuality.sk/ostatne-spor ... 6033961667
Odpovědět