Návrhy a tipy pro zlepšení fóra

Doporučujeme všem přečíst!
Odpovědět
sigurd
Pohlaví: muž

Re: Návrhy a tipy pro zlepšení fóra

Příspěvek od sigurd »

Keď už tu máme vtipy bez politiky, a máme tu nechutné flame v politicky ladených témach, tak by bolo vhodné aspoň urobiť anketu (hlasovanie) : a)-o zrušení týchto tém, b)- obmedzení politických tém len na odkazy so stručným! popisom, c)- ponechaním jestvujúceho stavu. Na základe tohto hlasovania upraví (ak bude chcieť ;) ) zakladateľ pravidlá a odborno-politické smerovanie tohto fóra. Podľa toho si môže potom rozpadlík vybrať, či ostane, alebo si pôjde hľadať iné "svoje" fórum.
Škoda, že tu nie je užívateľská možnosť nastavenia úplne ignorovať (zneviditeľniť) jednotlivé témy...
Maximálna efektivita, a vždy trvale udržateľný rozvoj.
DeadMan

Příspěvek od DeadMan »

Jen bych uvedl na pravou míru, že současný vlastník tohoto fóra, není původním zakládajícím členěm. To byli úplně jiní lidé, kteří to tu založili za jistých okolností a přišli sem ze střelectví, kde to vše začalo vláknem Soběstačnost a ti už tady zpravidla nejsou aktivní (já si tu dobu moc dobře pamatuji, protože jsem byl u toho). Výjimkou je Maximus, ten u toho zrodu byl osobně, pokud mne paměť neklame a je v tuto chvíli asi poslední aktivní zakládající člen. Fab se pak stal po pár letech fungování moderátorem a nakonec to fórum koupil. Nejvíce hodnotných příspěvků a největší rozmach tohoto fóra byl právě hned na jeho začátku ;)

Ano, to je pravda. Poslední dobou se zde množí nehodnotné a zcela zbytečné příspěvky, jako je třeba tento. Fab
You cannot kill me as I am already dead!
Vladimir

Příspěvek od Vladimir »

Ja si tú dobu nepamätám, resp. som vtedy ešte nebol na takomto tipe fór aktívny - nevedel som o nich, ale toto som od viacerých členov už počul.

Teda že sa časť ľudí zo streleckého fóra oddelila a vznikli fóra rozpad.cz a preppers.cz, rozpad.cz zameraný viac na zbrane a techniku a preppers.cz zameraný viac na pestovanie a sebestačnosť.

Škoda, že na rozpade to dopadlo ako dopadlo a takto tvrdo sa fórum spolitizovalo. Na preppers.cz je to z tohoto hľadiska lepšie (menej politické, dokonca politické témy sú tam oficiálne zakázané) ale tiež ho tieto témy úplne neobišli.

EDIT: aby som bol k téme, rozhodne som za tú anketu.
Vladimír
Kubak

Příspěvek od Kubak »

A proč do těch "vadných" témat nepřestanete chodit?
"Podstatná otázka není, jestli se to stane, ale kdy se to stane" Eugene Habiger, generál USAF
cipis

Příspěvek od cipis »

Však to jsem psal už na minulé stránce ...
Chce to ale asi trochu více úcty k času moderátorů a admina.
Odpovědět