Návrhy a tipy pro zlepšení fóra
Re: Návrhy a tipy pro zlepšení fóra
Dotaz na redakcni system, ma RSS ctecku? Ze bych pak nemusel procházet forum, kde kdo co napsal a jenom mi to prislo rovnou do slozky v poste 8)
Bylo by možné doinstalovat plugin umožňující prohlížet fórum např. aplikací Tapatalk v mobilu?
Už tu ten požadavek byl... vim jsem hroznej, ale nikdy jsem to nepouzil tak jak bude cas to musim nejprve nastudovat, urco se tomu nebranime...
Kdyby jsi věděl jak jsem na tom s angličtinou...
Ale neboj nějak to vymyslim a při nejhorším i tou angličtinou se nějak prokoušu.

Ale neboj nějak to vymyslim a při nejhorším i tou angličtinou se nějak prokoušu.
Šlo by nastavit čas vložení příspěvku na správný středoevropský čas? Trochu mě mate, když se v diskuzi objeví příspěvek s časem, který teprve nastane 

No to je symbolicke, my jsme na Rozpadu popředu, před ostatníma 
EDIT: koukám na to ale já mám čas v pořádku... koukni zda nemáš nastavenou spatnou zonu v nastaveni sveho uctu, viz:

EDIT: koukám na to ale já mám čas v pořádku... koukni zda nemáš nastavenou spatnou zonu v nastaveni sveho uctu, viz:
Díky, už to je ok, bylo třeba přenastavit "Platí letní čas" na "ne".
Mohu se neco zeptat admina ? Jestli by forum nemohlo samo prekladat do jazyku a tak tam mit vlajesky treba nemecke ,anglicke atd ,jedna se o rozsirovani fora ,takove polovnictvo kam pisi ma treba madarskou vlajecku a na tu kdyz zmacknete preklada automaticky do madarstiny .....Nemcu je v Evrope 100 milionu a anglicky snad umi miliarda lidi ,je to takove esperanto Indie a v Cine umi anglicky asi 200 milionu lidi v USA mame 310 miliomu lidi ,Canada na asi 34 milionu lidi atd Australie asi taky atd....jde vlastne o zpopularizovani myslenky tak aby se admin nad tim zamyslel!!!
Pardon ono nejde tak o preklad co je treba v hlavnich castech, ale o tom aby se tam mohli prihlasovat v cizim jazyce takova verze .....
http://www.polovnictvo.com/modules.php?name=BiG_Forum
Tady je to co mam na mysli na prostudovani adminovi.......
Tady je to co mam na mysli na prostudovani adminovi.......
Kdo ze zahraničních návštěvníku chce, spustí si Rozpad alespoň takhle:
http://translate.google.com/translate?s ... cz%2Fforum
Tento link skrytý pod anglickou vlaječkou by asi v záhlaví někde být mohl, ale jak by to fórum automaticky překládalo anglicky vložené příspěvky do češtiny, to si nějak moc dobře představit neumím.)
http://translate.google.com/translate?s ... cz%2Fforum
Tento link skrytý pod anglickou vlaječkou by asi v záhlaví někde být mohl, ale jak by to fórum automaticky překládalo anglicky vložené příspěvky do češtiny, to si nějak moc dobře představit neumím.)
Mě tak trochu unika duvod proč to dělat? Na tomto fóru se píše pouze česky a slovensky a pokud tomu někdo nerozumí tak mu stejně k ničemu nebude když budou přeloženy navigační popisky a další doplňující texty neboť vlastní obsah bude pro něj i nadále nečitelný... Zároveň rovnou dodávám že já (bohužel) nevládnu žádným cizím jazykem tak dobře abych si troufl moderovat cizojazyčné příspěvky. Vzhledem k tématickému zaměření fóra je myslím každému jasné že příspěvky je nutno alespoň trochu hlídat zda již nejsou za hranou zákona a toto u cizojazyčných příspěvků nejsem schopen zajistit. Nicméně pokud by se zde našel někdo kdo by si cizojazyčné příspěvky vzal na starost dalo by se o tom pouvažovat ale zdá se mi to jako naprostá zbytečnost.
Výše nastíněný odkaz překládá vše, menu, nadpisy i naše příspěvky (otázkou je jak správně), takže anglicky čtoucí návštěvník si je může přečíst všechny. Ale určitě máš pravdu, že není důvod proč to tak vůbec dělat, když stejně jako jsem zadal odkaz na Rozpad do překladače Googlu, tak to zvládne kdokoliv druhý. A když by se tu opravdu nutně potřeboval ozvat a přispět, nic mu nebrání, aby to z angličtiny do češtiny prohnal přes překladač také (alespoň se tomu strojnímu překladu zasmějeme). Patrně tu potřebu nemají nebo mají dostatek vlastních webů s touto tématikou, jinak by se tu už nějaké takové pokusy objevily.
Vsak to byl jenom navrh co me napadl ze stranky polovnictva.......
Tak dobre, ja se budu zajimat web-strankami co budou mit myslim 5 vlajecek a bude se to automaticky prekladat a uz nebudu otravovat se svymi napady !!!!!
Alibabo co blbneš? Myslim že jsme ti normálně rozumně vysvětlili že by to reálný přínos pro fórum nemělo tak nechápu tvou reakci a potřebu použít za ní 3 vykřičníky. Zajímej se o ce chceš, podle počtu vlaječek se přeci kvalita webu hodnotit nedá... si představ že zde budeme mít vlaječek 10 a příspěvky v maďarštině, čínštině, arabštině aj... nikdo ničemu nebude rozumět, vše bude max. humpolácky strojově přeloženo a dopadnem jak při stavbě Babylonské věže...
Skromně se připomínám s akcí Tapatalk. Je v té věci něco nového?admin píše:Kdyby jsi věděl jak jsem na tom s angličtinou...![]()

Ano tapatalk bude, jen ted nestiham...
Jsem rad ,ze jsem posunul cleny, psat jenom o tom co si vyzkouseli tedy poznatky ,sve vlastni poznani a vyhybani se ciste nejakym teoriim .Co vlastne nenavidim a ja tem vysokoskolakum rikal preuceni idioti ,ne ze by meli vzdelani ,ale oni kolikrat vedeli neuzitecne teorie ci vzdelani bylo uplne z cesty co nemelo v praktickem zivote upotrebeni ....