xmenm05 píše: ↑24.06.2023 18:48
Proměna rozpadu za posledních pár let mi sympatická není ... žvanění o politice a flame, úbytek odborných témat a "odborných členů", chytání za slovo kvůli hloupostem (což je vidět i v tomhle vláknu) ... celkem Faba chápu, že už "dozrál" a předává to dál. Takže novému majiteli držím pěsti, plno sil a ruku moudrou, pevnou a rozhodnou ...
Poslední rok dva tři na rozpad chodím minimálně, právě proto, že kecy o politice (kdyby to alespoň byla debata o např. signálech, které se objevovaly před otevřeným vypuknutím krize) jsou plané žvanění a jak rozdělat oheň už vím ... .
Takže hodně štěstí ...
Rozpad se neproměnil, Rozpad se vyčerpal. (a zákaz přijímat nové členy to jen urychlil)
To si vážně někdo myslel, že se tu bude 12. let diskutovat o tom jak rozdělat oheň, v kterou dobu zasít jaká semena,... To je docela naivní představa.
Ze stejného důvodu jsem si přestal kupovat časopisy o zbraních. Prostě jsem jednoho dne zjistil, že už tam nenajdu nic, co bych nevěděl, a nebo co by mě zajímalo.
Co se týče rozpadlických témat (jsem tu už nějakých 6-7.let), tak něco, co by mě tu nějak inspirovalo, něco co bych nevěděl, nebo něco co by mi nějak pomohlo,... jsem tu nenašel už hezkých pár let. Rovněž mě nenapadá čím bych já někomu něčím rozpadlickým přispěl, protože zkrátka tu už vše je.
Proč vy co furt fňukáte jak to tu jede z kopce tu nepřispějete něčím zajímavým, něčím poučným, něčím co tu ještě není???
Pokud je někdo nešťastný z těch politických "keců", (které jediné ale toto fórum drží při životě, kromě ještě vtipů, jak bylo dnes, absurdit,... a pod.)
tak má možnost ostatní témata oživit. Rozproudit debatu správným směrem,...
Fňukání je totiž ještě míň užitečné než ty politické diskuze.