Předpovědi členů fóra

Trochu okultní téma, ale musí zde být...
Odpovědět
Zapadlo
Příspěvky: 998
Registrován: 24.08.2014 19:59
Pohlaví: muž

Re: Předpovědi členů fóra

Příspěvek od Zapadlo »

Drtivá většina nakažených afričanů nebude schopná zaplatit svůj transport ani na africkou pláž, natož další tisíce eur přes moře do evropy. Z Afriky se k nám dostávají jenom "lepší lidi" - nepatrný zlomek populace, který je schopen cestu zaplatit. Často se skláda celé široké příbuzenstvo na jednoho mladého (a neklidného). Nicméně pokud se to položí v Egyptě, Lybii, Alžírsku bude to i tak strašný exodus.
Uživatelský avatar
neviditelny
Příspěvky: 102
Registrován: 24.02.2020 22:16

Re: Předpovědi členů fóra

Příspěvek od neviditelny »

Vidím před námi časy, kdy budeme nostalgicky vzpomínat na nízké daně, které jsme platili do roku 2020. O desátcích se bude psát jen v pohádkách a i ty budou postupně přepsány, jako byla přepsána a ve veřejných i školních knihovnách vyměněna Pipi ve Švédsku.
hulvath
Příspěvky: 107
Registrován: 28.10.2013 22:36

Re: Předpovědi členů fóra

Příspěvek od hulvath »

Ano, bude prepsana i legenda o prichodu Cechu. Knezna Libuse bude v nove verzi stat na Ripu, vztahovati ruce nad ceskou zemi a prorocky pronese : VIDIM CENY VELIKE...
Uživatelský avatar
Maric
Příspěvky: 1121
Registrován: 16.10.2018 23:26
Pohlaví: muž

Re: Předpovědi členů fóra

Příspěvek od Maric »

hulvath píše: 24.03.2020 18:52... to je porad jen predkrm (slaby) toho co se zahy bude dit v Africe...
Tohle si nemyslím. V Africe je jednak velice malá věková cílová skupina COVIDu, a taky díky svému životnímu stylu netrpí civilizačními chorobami, které se značně podílí na těžkém, nebo fatálním průběhu. To co ale na Afriku zapůsobí jednoznačně, je odliv financí od pandemií zasaženého Západu. Takže to bude spíše hladomor, nepokoje, a nějaká jejich domácí nemoc, například Ebola, co je tam začne docela brzy kosit.
Uživatelský avatar
Patrol
Příspěvky: 1169
Registrován: 24.08.2015 14:38

Re: Předpovědi členů fóra

Příspěvek od Patrol »

V ČR:
Vláda postupně naprosto nesmyslně uvolní některá opatření. Bude to obhajovat tím, že občané to požadovali, hoteliéři, dopravci, kadeřníci, či kdoví kdo, ... zkráka pandemie se rozjede úplně stejně jako na západ od nás. Bureš se bude hrozně rozčilovat, že to co on myslel tak dobře, někdo jinej podělal. V důsledku ekonomických trablů zkrachuje spousta podniků, ale ti velcí je zastoupí. Brusel se do toho vloží hned, jak se zmatek uklidní a začne vytvářet nařízení vedoucí k centrálnímu řízení, protože bejt to v rukou EU, tak by takovej chaos nebyl. Oni za to nemohou, že s nimi jednotlivé státy dostatečně nespolupracovaly. To už bude příště lepší.
Globálně se ekonomické ztráty částečně srovnají v dlouhodobém horizontu, kdy se ušetří na menších stavech starých a nemocných, kteří stojí hodně peněz.
Jen mrtvé ryby plavou s proudem.
pekoz
Příspěvky: 251
Registrován: 04.07.2012 8:27

Re: Předpovědi členů fóra

Příspěvek od pekoz »

Obávám se že s Bruselem máš velkou pravdu. Oni jen tak neustoupí.
To je vidět z toho jak začali slibovat rozdávání peněz.
Budou tlačit na finance - bo více eura je více peněz pro ně.
A tak jako po každé válce se vynoří 5minut před koncem čerství EU odbojáři, kteří budou tvrdit přesně tohle.
Že se celou dobu snažili ale bylo málo Evropy.
Uživatelský avatar
Maric
Příspěvky: 1121
Registrován: 16.10.2018 23:26
Pohlaví: muž

Re: Předpovědi členů fóra

Příspěvek od Maric »

No jo, jenže oni žádné volné peníze nemají. Kvantitativní uvolňování je skluzavka do pekla, a evropské ekonomice to pomůže pramálo. To by se ty prachy musely točit v EU. Jenže kde teď nakupuje celá Evropa? V Číně. Takže EU postaví na nohy především Čínskou ekonomiku. Jenže tak dalece EU politici asi nevidí. Zaházet problém penězi je metoda, jakou používají už několik let, a nefunguje. Nefungovala pro splnění inflačních cílů, nefungovala pro oživení evropské ekonomiky, a nefunguje u zadržování migrantů v Turecku. Jen naprostý idiot dělá dokola stejnou chybu a očekává jiné výsledky. A navíc, to co chce EU udělat teď, jsou v podstatě vrtulníkové peníze (rozdávání peněz za nic) s desátkem pro byrokraty. Poslední zoufalý pokus jak spasit Euro. Žádné jiné ekonomické nástroje už totiž nezbyly. A politické také ne. EU nemůže jen tak opustit svůj sen o socialistickém ráji na zemi, a chtít po lidech pot, krev, slzy a utahování opasků.
Uživatelský avatar
Maric
Příspěvky: 1121
Registrován: 16.10.2018 23:26
Pohlaví: muž

Re: Předpovědi členů fóra

Příspěvek od Maric »

A jen doplním, že ČNB se chystá nakupovat státní dluhopisy. Nechápu jak tohle ekonomické čarování mohl někdo příčetný schválit. Protože tohle může velice snadno skončit hyperinflací. A zrodilo se to v hlavě naší nejvyšší ekonomické ježibaby Schillerové.
Uživatelský avatar
Dada2
Příspěvky: 13
Registrován: 26.10.2016 10:30
Pohlaví: muž

Re: Předpovědi členů fóra

Příspěvek od Dada2 »

Jako kojenec jsem "zažil" povodeň, jako předškolák druhou světovou válku, jako pohraničník berlínskou a karibskou krizi, jako mladý otec rodiny invazi v roce 1968. Přišlo to, nač jsme se připravovali. Tak si to teď užívejme! Během služby u Pohraniční stráže jsem se přihlásil do kurzu lapiduchů a tehdy přišla chřipková epidemie, která položila celou 19. pohraniční brigádu. Acylpyrin už nebyl ani v našich zásobách, ani v civilních lékárnách. Šéflékař brigády mjr. Šádek tehdy vydal rozkaz, aby se na rotách vařil aspoň šípkový čaj. (Onemocněl jsem také, tehdy s úsměvem. Ta epidemie nebyla smrtelná.)
Co se týče časového trvání současné pandémie koronaviru, jsem toho názoru, že pravdu má prof. Prymula. Je to odborník a realista a není mu zapotřebí politických tanečků.
Tak se držme! Přeji stálé zdraví!
jahaman

Re: Předpovědi členů fóra

Příspěvek od jahaman »

Mam dve varianty do budoucna:

1. Bud cinsky plan nasi "zapadni krestanskou" civilizaci polozi a vyroba se presune komplet do Ciny (pripadne pod cinskou spravu) a pak amen s nami
2. Anebo ten cinsky plan nasi "zapadni krestanskou" civilizaci nakopne, vyrobu presuneme z Ciny zpatky a pak muzeme vzhlizet k lepsim zitrkum

"Cinskym planem" myslim kompletni presunuti, i te zbyle vyroby co nas "zapadni krestansky" svet jeste ma, do Ciny nebo pod cinske vlastnictvi. Pak bude Cina totalnim ekonomickym panem. Koronavirus je zaminka, respektive prichystany nastroj (po par testech SARS, MERS, apod. z minulych let).
Zapadlo
Příspěvky: 998
Registrován: 24.08.2014 19:59
Pohlaví: muž

Re: Předpovědi členů fóra

Příspěvek od Zapadlo »

Čína jako "žluté nebezpečí" pro celou západní civilizaci? Nemyslím, zatím ne. Přesun výroby z USA a Evropy do asie se v rozhodující míře odehrával v době, kdy ještě čína neměla zdaleka takovou pozici jako dnes. Oni nás k tomu nenutili, rozhodli jsme se tak ke své škodě sami a poneseme následky. Je pravda že se ekonomicky a do jisté míry i vojensky vzmohli, ale zatím mají dost starostí sami se sebou, většina země je ještě pořád ráda že se aspoň uživí, spousta vesnic ve vnitrozemí ani neplatí daně a jede vpodstatě jenom zemědělskou malovýrobu pro sebe. V některých věcech jako třeba úroveň komunikací, elektrifikace a industrializace země jsou zhruba na úrovni sovětského svazu ve dvacátých letech. Jako nejpravděpodobnější místa expanze jeví spíš sibiř a Indie. Časem budou fakticky ovládat jihočínské moře a pak se uvidí.
Paul
Příspěvky: 782
Registrován: 22.10.2017 0:15
Pohlaví: muž

Re: Předpovědi členů fóra

Příspěvek od Paul »

@Zapadlo: na čem jsou tvé bludy o Číně založené?
Uživatelský avatar
Kechli8a5
Příspěvky: 174
Registrován: 28.01.2020 0:29
Pohlaví: žena

Re: Předpovědi členů fóra

Příspěvek od Kechli8a5 »

nekde jsem tu cetla stiznosti co za lidi sem pise... problem je ze od sveho vzniku se tohle forum asi hrozne posunulo kamsi, ted vetsi polovina aktivnich prispivajicich uzivatelu budou Java a React developeri, programatori, a podobni lide, kde proste chybi ta prakticka zkusenost lidi, kteri chodi kazdy den na strelnici, nebo ziji nekde v divocine, nebo lidi kteri vlastnima rukama staveli dum nekde na vesnici,l pak taky tim jak kazdy ma mobil, nebo dokonce spis vic mobilu, tak sem pise co ho napadne zrovna kdyz ma chvilku a stoji nekde v zacpe nebo kdyz ceka na cervenou, nebo kdyz sedi na zachode, potom logicky kvalita prispevku jde dolu. Clovek by treba zpetne i neco opravil, ale to se neda, je na to nejaka ta pulhodinka na editaci, ale vic nic.
Predpovidam ze za rok dva to bude jeste horsi. Dneska bohuzel internet i mobily jsou uz vsude a jak sem zacnou psat i skladnici ze sroubarny, kteri se nudi pri cteni Virgilia v originale, rozmelni se to jeste vic.
Mozna by se mela sbirat nejaka karma uzivatelu, aby clovek mohl zapnout filtr, ze chce cist treba jen prispevky od uzivatelu prispivajicih dele nez 1 rok s karmou nad 70% nebo tak, a hned by se diskuze procistily bez mazani ze strany adminu.

Je to problem uplne vsude, mela jsem nekolik oblibenych for, jeste v roce 2010 to bylo super, nicmene i v 2012 nebo 2013 tam se dalo najit spousta uzitecnych rad, ktere fungovaly, ale pak od 2014 uz se to zlomilo uplne, asi rozsirenim mobilu, zadne forum ani misto na internetu uz neni co byvalo, vsude je desna ohromna, neskutecna zaplava balastu, kde driv v roce 2010 pribyl 1 kvalitni prispevek denne s nejakym navodem na neco co se jinde nedalo zjistit a co fungovalo, tak dnes tam pribude stovky prispevku behem hodiny (ale prakticky se to uz pouzit neda), s prilohami, blikajicimi gify, proste uz se to neda cist (tady rozpad jeste neni, limituje ho napriklad cestina) verit se neda uz skoro nicemu a nikomu, protoze kazdy v co nejvyssi rychlosti se snazi vyplodit neco, neprecte to po sobe a hned to pusti a nekam vlozi, casto lidi pisou neco na mobilu a deleji jeste neco jineho, takze neudelaji poradne ani jedno.
Ja si myslim, ted skoro vsechny diskuze a fora slouzi jako skladiste vypotku a vykriku lidi, kteri dostanou nejaky sileny napad a protoze doba je rychla, tak nez aby ten napad nejak obrusovali v hlave a premysleli nad nim, jestli s tim oblazit i jine lidi, dnes neni cas cekat nez si sednete k pocitaci ke stolu a zapnete modem a pres telefon pripojite na pomaly internet, proste v okamziku jak vas neco napadne, uz to tukate do mobilu a bum odesilate ten exkrement blazene do sveta aby to placlo na co nejvic lidi.
Takova je bohuzel doba. Clovek nemuze cekat, boji se aby ho nezabil virus, tak v sileny rychlosti musi toho napsat a stihnout za zivota co nejvic.
pekoz
Příspěvky: 251
Registrován: 04.07.2012 8:27

Re: Předpovědi členů fóra

Příspěvek od pekoz »

no... fakt se to někam posouvá.
mám pocit že blbě,.... no nevím jak to přesně popsat, Ti co mě znají tak asi vědí.
Opravdový Rozpad je asi o něčem jiném než tady Mlho již asi několik dní hovoříme.
Otázka je ..kdy stáhnout kalhoty, ke je brod??
tygrsdrakem
VIP
Příspěvky: 579
Registrován: 01.06.2013 18:23

Re: Předpovědi členů fóra

Příspěvek od tygrsdrakem »

Nejsem si jistý, jestli to úplně zapadá do předpovědí. Dopustil jsem se spíš takového strategicko filosofického článku. Veselé Velikonoce :hi
https://selfee.cz/vesele-velikonoce/
„Naši experti tam provedli pár vrtů, a zjistili, že je tam ohrožena demokracie."
Radek07
Příspěvky: 1182
Registrován: 30.07.2011 11:30

Re: Předpovědi členů fóra

Příspěvek od Radek07 »

:yes
Koniáš
Příspěvky: 705
Registrován: 27.11.2012 21:28
Pohlaví: muž

Re: Předpovědi členů fóra

Příspěvek od Koniáš »

:yes
Ostatně soudím, že Evropská unie musí být zrušena.
Koniáš
Uživatelský avatar
J-e-n-n-y
VIP
Příspěvky: 872
Registrován: 26.03.2015 8:56
Pohlaví: žena
Bydliště: Novojičínsko

Re: Předpovědi členů fóra

Příspěvek od J-e-n-n-y »

Skvěle napsáno :clap
Kdo je připraven, není překvapen.
Uživatelský avatar
proforma
VIP
Příspěvky: 6027
Registrován: 23.09.2014 15:11
Bydliště: tutajší

Re: Předpovědi členů fóra

Příspěvek od proforma »

:yes
- Co si myslíme, není názor, ale mínění.
- Abychom mohli mít názor, musíme mít argumenty.
- Argument je důkaz, doklad.
- Diskuze je výměna argumentů.
- Cílem výměny je rozebrat věc z více úhlů pohledu, ne vyhrát.
Germanik1
Příspěvky: 2614
Registrován: 21.02.2020 21:51
Bydliště: Praha

Re: Předpovědi členů fóra

Příspěvek od Germanik1 »

👍
Udělám co musím
Odpovědět