Wu-chanská blokáda

...aneb akademická debata o příčinách a důsledcích rozpadů společností.
Odpovědět
PeFi
Příspěvky: 2713
Registrován: 15.03.2014 13:01
Pohlaví: i černoch by záviděl

Re: Wu-chanská blokáda

Příspěvek od PeFi »

"Například díky proočkovanosti naší populace proti dětským nemocem, jsou neočkované děti nezodpovědných rodičů též chráněni a jak vykazuje četnost výskytu těchto nemocí , tak téměř na 100% a to přesto , že nemají žádnou imunitu."

Tohle samozřejmě očkovací propaganda tvrdí, ale realita je ještě o kousek jinde a vůbec není černobílá. Mnohé neočkované děti mají v krvi protilátky, což prokazuje, že se jejich tělo s nákazou setkalo a (mnohdy bezpříznakově nebo s lehkým průběhem) vypořádalo.
U některých nemocí se nemoc šíří v naočkované populaci bezpříznakově, takže naočkovaní místo aby lehli a vyléčili se, tak nemoc roznáší po okolí.
Mnohé očkování po čase tzv. vyvane, takže sice se různé epidemie svádí na neočkované biomatky, ale mnohem větším problémem jsou s velkou pravděpodobností kvanta dospělých, kterým imunita získaná očkováním vyvanula. Zejména u nemocí, kde prodělání nemoci v dětství chrání doživotně, zatímco očkování pouze dočasně, je tohle docela průšvih, protože u dětí bývá průběh lehký, ale u dospělých to neplatí.
Uživatelský avatar
dracekvo
VIP
Příspěvky: 3607
Registrován: 06.02.2012 18:05

Re: Wu-chanská blokáda

Příspěvek od dracekvo »

Nevím, jsetli se ti chce prodělat pravé neštovice, jen pro to, aby jsis získal přirozenou imunitu...
Maximus
VIP
Příspěvky: 6526
Registrován: 12.01.2011 19:24
Bydliště: ČSR

Re: Wu-chanská blokáda

Příspěvek od Maximus »

To PeFi:
Promiň, ale nejsi náhodou členem fan klubu "Biomatky"? Díky čemu byly asi eradikované pravé neštovice? Proč řada dalších onemocnění na které se očkuje se vyskytuje jen ve zlomku počtů před očkováním?


Samozřejmě že odpírači očkování parazitují na kolektivní imunitě většinové společnosti. Až toto sobectví přesáhne únosnou mez, tak epidemie dříve již téměř zmizelých onemocnění zase propuknou v masovějších počtech.

Patřím osobně k zastáncům rozumného očkování, ale byl bych i pro svobodnou volbu očkování. Pouze ale za předpokladu, že dobrovolně neočkovaný člověk si bude muset zaplatit veškeré zdravotní náklady spojené s léčbou infekce a komplikací s nimi spojené plus náklady na léčbu lidí, které prokazatelně nakazí. Až by prvním "biomatkám" přišly účty od pojišťovny za statisíce, tak by jejich souvěrkyň docela ubylo :devil.
"Bez zájmu [občanů] o stát republika se stává de facto státem aristokratickým, byrokratickým, státem menšiny - forma sama nerozhoduje o podstatě státu.“ T.G.M.
pekoz
Příspěvky: 251
Registrován: 04.07.2012 8:27

Re: Wu-chanská blokáda

Příspěvek od pekoz »

Taky jsem jako starší ročník prošel povinným očkovacím procesem a to i na vojně.
Můj názor (když tak mě opravte) je že pokud se očkovalo v nějaké posloupnosti tak organizmus si mohl na šoky jednotlivě zvykat.
Myslím že velké zlo jsou "moderní" multifunkční preparáty a ještě v náhodných intervalech, kdy tělo musí reagovat na moc různých podnětů najednou.
Potom asi může dojít k nějaké anomálii.
Nevím jestli něco takového multi bylo cca před 50 lety.
No a s příchodem internetu se vše řeší více veřejně.
PeFi
Příspěvky: 2713
Registrován: 15.03.2014 13:01
Pohlaví: i černoch by záviděl

Re: Wu-chanská blokáda

Příspěvek od PeFi »

Fajn a co přesně z toho, co jsem napsal, není pravda ? Píšu snad já někde něco o pravých neštovicích?

Proč jste si nevybrali černý kašel ? Synovec nebyl očkovaný, ale protilátky má. Jak to, když je podle vás chráněn stádem?
Kolega z práce očkovaný byl, černý kašel nedávno prodělal (a měl ho prokázaný), jak to, když byl očkovany? Já jsme ho nejspíš taky měl, protože když jsem na svůj kašel na chodbě zanadával, že to snad je černý kašel nebo co, tak se jen kolega ušklíbl a řekl, že ho zrovna doléčil. Prostě to není tak černobílé, jak se prezentuje.

Takže ještě jednou, když v očkování vidíte spásu světa - co přesně z toho, co jsem napsal, není pravda ? Jsem onálepkován jako příznivec biomatek, protože jsem naspal něco, co se nehodí do vašeho černobílého vidění světa. Pravdivost nebo nepravdivost výroků je úplně vedlejší?

Jsou nemoci, proti kterým má smysl očkovat, ale je potřeba nezapomínat, že hlavně očkování je obrovský penězotok a motivy firem jsou zištné. Už jsem zde psal, že se domnívám, že kdyby se podobné prachy, které se vráží do vývoje vakcín, vrážely do výzkumu širokospektrální podpory imunitního systému, tak by v bohatém západním světě nějaký Covid neměl šanci a očkovalo by se mnohem rozvážněji a pouze tam, kde to jinak opravdu nejde.

Teď, když teče do bot, tak se "překvapivě" do médií pomalu dostávají zprávy, ve který se potvrzuje, že vitamín C pomáhá - aby taky ne, na vitamín C je uděláno asi 60 000 studií /článků (mnohdy dost mizerně připravených až si člověk říká, jestli jsou opravdu tak hloupí, nebo jestli to byl záměr). Kdo se zajímá a články čte celé, ten ví svoje.
A když se podíváte na reakce lidí pod článkem na novinkách o tom, že inspirováni Čínou i v USA mají s vitamínem C úspěch, tak vidíte zástup vymytých mozků, kteří než by připustili, že bílé pláště desetiletí hlásají bludy, tak blekotají něco o hloupých američanech. Jelikož se miliardy na vitamínu C vydělat nedají, tak se podařilo vymýt mozky a zařídit, že se vitamín C silně podceňuje. A to je vitamín C jen jeden z mnoha nástrojů, o kterých se skoro nemluví, protože za nimi nestojí velké peníze a velké zisky. Jsou i další nástroje, které se v minulosti osvědčily a které byly výzkumy pochybné kvality vytlačeny do zapomnění. Farmacie je nelítostný business.

Neustále se jako modla vyzdvihuje budoucí vakcína proti Covidu, která bude jednou za tři týdny, pak pár měsíců, nebo taky do roka, ... Vakcínu na SARS vyvíleli 4 roky, pak to vzdali. Podle mě to s vakcínou na Covid nejspíš dopadne podobně, protože ta mrcha prostě mutuje, takže na to že bude vakcína bych moc nesázel a už vůbec ne, že bude včas a v potřebném množství, protože jedna věc je ji vyvinout a druhá věc je ji rychle masově vyrábět.
Proč se teda mluví pořád dokonale o vakcíně na Covid? Protože dotace do výzkumu a navíc kdyby se to nějakou náhodou povedlo (malý zázrak), tak jsou za tím jako bonus obrovské prachy.
PeFi
Příspěvky: 2713
Registrován: 15.03.2014 13:01
Pohlaví: i černoch by záviděl

Re: Wu-chanská blokáda

Příspěvek od PeFi »

Podle mě s Covidem to dopadne tak, že mu nakonec budeme vystaveni skoro všichni, ale pokud se tomu vystavíme v malé dávce, tak se normální tělo ubrání a nevypukne nemoc. Takto nakonec vynikne alespoň částečná stádní imunita, která snad spolu s ostatními opatřeními dostane R0 pod hodnotu 1.
Uživatelský avatar
Count
VIP
Příspěvky: 875
Registrován: 20.05.2015 19:11
Pohlaví: muž

Re: Wu-chanská blokáda

Příspěvek od Count »

Maximus píše: 26.03.2020 12:04 Patřím osobně k zastáncům rozumného očkování, ale byl bych i pro svobodnou volbu očkování. Pouze ale za předpokladu, že dobrovolně neočkovaný člověk si bude muset zaplatit veškeré zdravotní náklady spojené s léčbou infekce a komplikací s nimi spojené plus náklady na léčbu lidí, které prokazatelně nakazí. Až by prvním "biomatkám" přišly účty od pojišťovny za statisíce, tak by jejich souvěrkyň docela ubylo :devil.
S tímto řešením by bylo možné souhlasit za předpokladu, že stát, který očkování nařizuje, převezme plnou odpovědnost a náklady na řešení zdravotních komplikací, které očkování způsobí. Ano, individuální očkovací plán je řešení. Namísto aplikace MMR do nemluvňat a následných vytáček a vymlouvání na predispozice, je přece logičtější počkat, až se i u dítěte rozjede "rodinná anamnéza", tomu se přizpůsobit a mít možnost takové osoby oficiálně evidovat a sledovat. Bohužel realita spěje přesně k opačnému konci a jedna z hlavních osob které nás k tomu stavu tlačí je p. Primula.
Lepší hrůzný konec, než hrůza bez konce.
Uživatelský avatar
marabu
Příspěvky: 206
Registrován: 18.03.2020 15:37

Re: Wu-chanská blokáda

Příspěvek od marabu »

Hohepa píše: 26.03.2020 9:26 To jsou jenom nepodložené teorie postavené na axiomu, že se stejně " dřív nebo později nakazí každý " .

....
infekcnost je vlastnost viru (tj. pravdepodobnost nakazy pri kontaktu), uvadi se v nejakem rozsahu, ktera ovlivnuje prenos, ale take jej ovlivnuje populace v ktere se siri, jeji stari, higiencke navyky, socialni navyky atd. ... lidi izolovat uplne nelze, nekdo porad bude provadet podporu, jako jidlo, zdravotnictvi atd. proto je tak tezke, jit pod tu hodnotu 1 dokud nema imunitu dostatek populace (a je jedno jak ji ziska kontaktem/geneticky)... samozrejme, ze jsou tu izolovane komunity, ktere se nenakazi, ale pouze v danem casovem useku, ne na vzdy ... vem si, ze chripka ma v podstate stejnou infekcnost 2-3 a znas nekoho, kdo by se v zivote nenakazil? Ja ano ale jsou to vyjimky, tj. max. jednotky procenta populace.

.. k ockovani, spousta lidi co ma dostatecnou imunitu, muze prodelat "ockovani" prirozene, prijde do kontaktu s dostecne malym mnozstvim viru a imunitni system jej zvladne eliminovat a vytvorit si protilatky ... ale nasledne stejny clovek, muze byt ve velkem stresu a prijit do kontaktu s takovym mnozstvi viru, ze stejne urcite symptomy nemoci prodela, nez doplni hladinu protilatek a infekci opet prekona ... pravda s ockovanim, bude nekde uprostred, asi na chripku neni tak dulezite, jako na nebezpecnejsi nemoci, takze je dobre, ze je neco povinne, ale nesmi se to prehanet :)
Germanik1
Příspěvky: 2614
Registrován: 21.02.2020 21:51
Bydliště: Praha

Re: Wu-chanská blokáda

Příspěvek od Germanik1 »

Mám osobní zkušenost s hepatitidou C. Mezi dvěma odběry plasmy v řádu 60ti dnů. Na jednom odběru vše ok. Na druhém při kontrolním testu mne odvlekli na izolaci a začali v ochranných prostředcích sérii odběrů. Po 6 hodinách mne ráčili pustit s nálezem extrémně vysokých protilátek proti hepatitidě C. Aniž bych byl v uplynulých max 60 dnech cokoliv zaregistroval, údajně se o mně pokusila žloutenka C a neuspěla. Takže jsem byl vyřazen z registru dárců, zaměstnavatel týden přemýšlel o karantene a potom to vyšumelo do ztracená. Infekční jsem prostě nebyl
Udělám co musím
Germanik1
Příspěvky: 2614
Registrován: 21.02.2020 21:51
Bydliště: Praha

Re: Wu-chanská blokáda

Příspěvek od Germanik1 »

Může být míra rezistence proti infekčním chorobám
součástí genetického vybavení a určena pamětí organismu z dětství? Vyrůstal jsem na statku mezi hospodářskými zvířaty v prostředí silně natural
Udělám co musím
Uživatelský avatar
proforma
VIP
Příspěvky: 6027
Registrován: 23.09.2014 15:11
Bydliště: tutajší

Re: Wu-chanská blokáda

Příspěvek od proforma »

https://www.lidovky.cz/svet/japonsky-re ... ranici_mha

Dalsi pripad uspesneho boje s covidem. Proste nic jineho nez maximalne plosne testovani a dusledna karantena vsech kontaktu nezabira.
- Co si myslíme, není názor, ale mínění.
- Abychom mohli mít názor, musíme mít argumenty.
- Argument je důkaz, doklad.
- Diskuze je výměna argumentů.
- Cílem výměny je rozebrat věc z více úhlů pohledu, ne vyhrát.
veve
Příspěvky: 121
Registrován: 27.02.2020 20:22

Re: Wu-chanská blokáda

Příspěvek od veve »

Fakt doufám, že se ti přání vyplní až příjde čas, že bude dost materiálu na testy a funkční logistika :yes uvidíme jak dopadne pilotní projekt na moravě :F

OT: jaj to je wuchan, sry morava sem nepatří :x
gemini
Příspěvky: 74
Registrován: 02.03.2020 12:14

Re: Wu-chanská blokáda

Příspěvek od gemini »

Zajímavý pohled do USA. Má více videí z aktuální situace ve státech.
https://www.youtube.com/watch?v=MedRNSzKEj8
Uživatelský avatar
Venet
Příspěvky: 1122
Registrován: 12.01.2011 22:48

Re: Wu-chanská blokáda

Příspěvek od Venet »

Kamarát mi teraz povedal, že niekde čítal informáciu od čínskych mobilných operátorov, o úbytku zákazníkov v počte nejakých 21 miliónov.
Vie niekto niečo o tom? Alebo to je len konšpiračný kec?
Cogito, ergo armatum sum.
zedik
Příspěvky: 987
Registrován: 29.03.2016 20:41
Pohlaví: muž

Re: Wu-chanská blokáda

Příspěvek od zedik »

Venet : Jo,je to o stránku zpět - https://www.epochtimes.cz/2020/03/23/ci ... adi-vlada/
Uživatelský avatar
Venet
Příspěvky: 1122
Registrován: 12.01.2011 22:48

Re: Wu-chanská blokáda

Příspěvek od Venet »

Hop, to som prehliadol...
Cogito, ergo armatum sum.
Uživatelský avatar
marabu
Příspěvky: 206
Registrován: 18.03.2020 15:37

Re: Wu-chanská blokáda

Příspěvek od marabu »

Germanik1 píše: 27.03.2020 6:21 Může být míra rezistence proti infekčním chorobám
součástí genetického vybavení a určena pamětí organismu z dětství? Vyrůstal jsem na statku mezi hospodářskými zvířaty v prostředí silně natural
ano, ale imunita ve smyslu 100% je pravděpodobná, jako některé velmi vzácné genetické poruchy. V podstatě to taková porucha je, musí ovlivnit některý z mechanizmu replikace viru, jako průnik do buňky, možnost replikace, buď přímo, nebo třeba sterilitou další generace, ale nesmí být evolučně neudržitelná.
Pravděpodobné je, že genom ovlivní pouze rychlost replikace, napriklad výskyt bílkovin, ovlivňující buněčné membrány, umožňující lépe proniknout viru do buňky, kde každý používá jiný mechanizmus. Myslím, že tu dokonce někdo linkoval článek o sekvencích, ovlivňujících tvorbu ACE2.
Uživatelský avatar
marabu
Příspěvky: 206
Registrován: 18.03.2020 15:37

Re: Wu-chanská blokáda

Příspěvek od marabu »

zedik píše: 30.03.2020 16:25 Venet : Jo,je to o stránku zpět - https://www.epochtimes.cz/2020/03/23/ci ... adi-vlada/
Našel jste to ještě někdo jinde než na epochtimes? Ve zprávách ukazovali fronty na urny v Číně a že odhad je min. řádově desetinásobek mrtvých, tudíž i odpovídající počty nakažených.
Pez
Příspěvky: 802
Registrován: 29.01.2020 16:14
Pohlaví: muž

Re: Wu-chanská blokáda

Příspěvek od Pez »

Dají se dohledat články ve světových médiích. Třeba tady odhad mrtvých ve WU-chanu - 42 000. To bych řekl, že by mohlo odpovídat.
Např.
https://www.elmundo.es/internacional/20 ... b461c.html
Pez
Příspěvky: 802
Registrován: 29.01.2020 16:14
Pohlaví: muž

Re: Wu-chanská blokáda

Příspěvek od Pez »

Ještě zajímavý rozhovor s čínským vědcem, trochu poplatný čínské politice ale i tak stojí za přečtení.

Otázka: Jaké chyby dělají jiné země?

A: Podle mého názoru je velkou chybou v USA a Evropě to, že lidé nenosí masky. Tento virus je přenášen kapičkami a úzkým kontaktem. Kapičky hrají velmi důležitou roli - musíte nosit masku, protože když mluvíte, z vašich úst vždy vycházejí kapičky. Mnoho lidí trpí asymptomatickými nebo presymptomatickými infekcemi. Pokud nosí obličejové masky, může zabránit kapičkám, které nesou virus, uniknout a infikovat ostatní.

https://www.sciencemag.org/news/2020/03 ... ntist-says
Odpovědět