SOUMRAK ZÁPADU

...aneb akademická debata o příčinách a důsledcích rozpadů společností.
Odpovědět
Permonik
Příspěvky: 496
Registrován: 01.11.2016 10:32
Pohlaví: muž
Bydliště: JM

Re: SOUMRAK ZÁPADU

Příspěvek od Permonik »

Rafael: Bohužel, ono to má pokračování, oni se již za to omluvili, že to bylo proti těm pár výtržníkům, co tam vtrhli, nikoliv proti oprávněným protestům BLM a že jak viděli, tak samozřejmě, všichni ti výtržníci, co k nim vnikli, tak byli bílí.

Takže tričko... ani ne
Uživatelský avatar
Rafael
Příspěvky: 5343
Registrován: 07.12.2017 17:26
Pohlaví: muž
Bydliště: Valašské království

Re: SOUMRAK ZÁPADU

Příspěvek od Rafael »

Já jsem to pokračování nečetl, tak nevím a když tak se omlouvám.
*
Jen si myslím, že není, nebylo, rozdílu jestli se svůj majetek snažili bránit proti bílým nebo černým rabovačům a výtržníkům. Z toho úhlu pohledu je to stejná pakáž.
Možná, možná, že ta "bílá" zblbnutá, může být ještě horší!
A. Lincoln: Kdybych měl 8 hodin na pokácení stromu, 6 bych strávil broušením sekyry.
Matěj
Příspěvky: 1784
Registrován: 28.08.2016 11:52

Re: SOUMRAK ZÁPADU

Příspěvek od Matěj »

Třeba museli otočit, aby nedopadli později hůř...
Permonik
Příspěvky: 496
Registrován: 01.11.2016 10:32
Pohlaví: muž
Bydliště: JM

Re: SOUMRAK ZÁPADU

Příspěvek od Permonik »

A white couple who stood outside their St. Louis mansion and pointed guns at protesters support the Black Lives Matter movement and don’t want to become heroes to those who oppose the cause, their attorney said Monday.
= +- obhájce toho páru sdělil, že oba podporují BLM a nechtějí se stát hrdinami pro ty, co jsou proti (to není to jejich hlavní vyjádření) Sami zdůrazňují, že jejich nejčastější náplní práce je zastupování POC (nebílých) proti policejnímu násilí (oba jsou právníci)

No má to i třetí pokračování, že tím, že vytáhli zbraně, sic na soukromém pozemku, kam dav prolomil bránu, vtrhl a vyhrožoval, tak budou vyšetřování za možné zastrašování se zbraní.

obvodní prokurátor:
“I am alarmed at the events that occurred over the weekend, where peaceful protesters were met by guns and a violent assault,” she said. “We must protect the right to peacefully protest, and any attempt to chill it through intimidation or threat of deadly force will not be tolerated.”
= Jsem zděšen událostmi, které se odehrály během víkendu, kdy pokojní protestující byli konfrontováni zbraněmi a násilným útokem. Musíme chránit právo pokojně protestovat a jakýkoliv pokus jej omezit zastrašováním či hrozbou smrti nebude tolerován.

Aby bylo něco povzbudivějšího, tak tři výtržníky ničitele v Oklahomě prokurátor obvinil z terorizování obyvatel s komentářem "Tady nejste v Seatlu" EDIT: tady to byl asi můj špatný překlad, je to "terror charges", což nebude teorismus, ale nevím teď jak nejvhodněji bych to přeložil
Uživatelský avatar
Rafael
Příspěvky: 5343
Registrován: 07.12.2017 17:26
Pohlaví: muž
Bydliště: Valašské království

Re: SOUMRAK ZÁPADU

Příspěvek od Rafael »

No, nám to snad na Samotě u Lesa v brzké době ještě nehrozí..
*
Ale pokud se někdo na tu "demokracii" a obohacení života od antify, multltikulti a levicových bojůvek těší a podporuje je, tak ať si je ve svých městech bohatě užijí.
*
Ale bez nás - nechejte si ty šílence ve svých městech a komunitách!!!!
A. Lincoln: Kdybych měl 8 hodin na pokácení stromu, 6 bych strávil broušením sekyry.
golem
Příspěvky: 1727
Registrován: 14.01.2011 2:36

Re: SOUMRAK ZÁPADU

Příspěvek od golem »

Co s nějakými inteligentními kretény, když jim chybí pigment a pižmo, tedy opravdové hodnoty...
Mimořádně nadané děti jsou pro školy obtěžující, říká odbornice z Mensy
Zdroj: https://www.idnes.cz/brno/zpravy/mimora ... pravy_krut
Uživatelský avatar
devlop
Příspěvky: 3748
Registrován: 22.09.2014 19:52
Pohlaví: muž

Re: SOUMRAK ZÁPADU

Příspěvek od devlop »

no ale paní má v tomto pravdu:
"Bohužel kvůli inkluzi máme ve třídě děti na úrovni vzdělání a schopností prvňáka, osmáka a maturanta. Pokud si myslíme, že je to všem ku prospěchu, tak je to naprosto naivní představa."
pod to bych se klidně podepsal

z reálné zkušenosti: v 7dmé třídě základní školy (tzn. děcka kolem 12let) máte cikánského dementa, který vydává během hodiny skřeky jak opice, žere vlastní holuby z nosu, v matematice není schopen u tabule vypočítat 7+10 (přitom v 7 třídě se probírají mocniny, odmocniny, logaritmy, zlomky, procenta, číselné soustavy atd.) a pak tam v té samé třídě máte kluka, který z domu přinese bastl s naprogramovaným arduinem, který generuje náhodná čísla na základě vstupních parametrů. Ale tomu klukovi se nemůžete věnovat a jeho projekt prezentovat ostatním, protože všecky děcka a celá vyučovací hodina je bržděna cikánským dementem, který v 7 třídě neumí sčítat. Vyhodit ho nemůžete, propadnout nemůže, protože vám ředitel řekne - dejte mu za 4, nechceme tady žaloby kvůli diskriminaci.. :head Dříve by ten dement byl umístěn ve zvláštní škole, kde by své kvality mohl projevit třeba ve slepování papírových pytlíků na hovna čoklů. Nyní má možnost rozjebat celou třídu inteligetních a schopných dětí. Kupředu levá!!!

takže kam půjde současné školství v ČR? No půjde do :moon :moon :moon
Maximus
VIP
Příspěvky: 6526
Registrován: 12.01.2011 19:24
Bydliště: ČSR

Re: SOUMRAK ZÁPADU

Příspěvek od Maximus »

To je také téma k zamyšlení - můj starší syn s tím měl velké problémy - normální škola děti prostě "zglajchšaltruje" a inkluze tento průměr jen snižuje. Učitelky a učitelé prostě nemají většinou díky inkluzi kapacitu a řada z nich ani potenciál pracovat s nadanými dětmi. Do tříd se tlačí na sílu děti, které by byly spokojené v "zvláštních školách", které byly na toto připraveny a součástí výuky bylo doplnění i často chybějících hygienických, kulturních a sociálních návyků, které děti nezískaly ve svých malfunkčních rodinách. Normální výuku toto prostě zdržuje.
Měl jsem velké štěstí, že mi pro syna dala jedna schopná paní z psychologicko-pedagogické poradny doporučení a ve "zvláštní třídě" (inkluze naruby) v sousedním městě ho přijali v průběhu druhé třídy. Mladší syn díky členství v Mense šel už od první třídy do takovéto třídy. Mnoho nadaných dětí takové štěstí nemá - pokud by si to člověk nevyběhal a neplatil měsíčně za jistý "nadstandart", tak opravdu současný systém školský systém na nadané děti z vysoka kašle. O to víc to kontrastuje se snahou o inkluzi za každou cenu.
Je fakt, že nadané děti po doporučení pedagogicko-psychologické poradny mají teoreticky nárok na rozšíření výuky i v normálních třídách, ale v realitě dostanou pár cvičení v hodině navíc a konec. Kreativita prostředí či skutečný potenciál rozvoje jsou stále blízké nule.
Bez inkluze nadané děti zvyšovaly výrazně průměr třídy (zvláštní školy odfiltrovaly ty nejméně schopné děti, které tak nebrzdily většinu) a spousta dětí chtěla být mezi nejlepšími či aspoň někde v průměru - to bylo relativně fér a hlavně motivující pro nadané děti i pro ty průměrné. A "Zvláštní školy" dávaly šanci i těm nezvladatelným, ale inteligentním dětem z nefunkčních rodin, se dát díky individuální péčí dohromady - dnes jsem se zrovna bavil z bývalou ředitelkou takovéto "Zvláštmí školy" - měla tam i několik dětí, které udělaly nakonec střední školu s maturitou. To vše díky individualizované péči - to je přesně proti duchu té nesmyslné inkluze. Někde je to až tak absurdní, že ve třídě jsou současně dvě učitelky a jedna učí tu většinu a jedna se věnuje "zvláštní sekci". Že ta "zvláštní sekce" obohacuje ostatní děti o přestávkách o šikanu, krádeže a "krasomluvu" je snad jasné.
Současný školský systém prostě nedokáže pracovat s nadanými dětmi a nikdo odpovědný nemá zájem to moc měnit (čest a sláva výjimkám).
"Bez zájmu [občanů] o stát republika se stává de facto státem aristokratickým, byrokratickým, státem menšiny - forma sama nerozhoduje o podstatě státu.“ T.G.M.
Uživatelský avatar
devlop
Příspěvky: 3748
Registrován: 22.09.2014 19:52
Pohlaví: muž

Re: SOUMRAK ZÁPADU

Příspěvek od devlop »

ano, současné nastavení systému školství je takové - zprůměrovat třídu dle nejslabších článků ve třídě. Schopnější děti musí zpomalit, nevyčnívat a mít schovívavost s dementama, kteří by běžně měli být umístěni ve zvláštních školách. V zájmu humanismu a multikulturního smýšlení společnosti. Ale to už tady jednou bylo - jeden systém vyžadoval především zástupy pologramotných dělníků s kladivem a srpem v ruce, takové masy se ovládají lépe, než inteligetní a samostané osobnosti. A vše začíná ve školách...
Proto nechápu to neustále jebání do učitelů, moc peněz, hovno zodpovědnost, stejně dělaj hovno atd... Přitom to, co se nyní utváří ve školách, nám určuje budoucnost. Budou to právě ta děcka, co se dnes musí vypořádat s naprosto zkurveným školským systémem, učebnicemi plných promuslimských, multikulturních a prounijních sraček, buď s pomocí nebo bez pomoci učitele, kteří nám jednou budou vládnout a např. určovat, zda půjdu po dovršení 80 let rovnou do krematoria, abych nezatěžoval systém zdravotnictví, viď TONDO...
Maximus
VIP
Příspěvky: 6526
Registrován: 12.01.2011 19:24
Bydliště: ČSR

Re: SOUMRAK ZÁPADU

Příspěvek od Maximus »

Inkluze je součást "Dlouhého pochodu" této neomarxistické svoloče všemi institucemi včetně škol a součástí jejich snahy získat moc nad stádem lehce manipulovatelných ovčanů.
"Bez zájmu [občanů] o stát republika se stává de facto státem aristokratickým, byrokratickým, státem menšiny - forma sama nerozhoduje o podstatě státu.“ T.G.M.
Uživatelský avatar
Nicotinick
Příspěvky: 2799
Registrován: 14.03.2014 10:38

Re: SOUMRAK ZÁPADU

Příspěvek od Nicotinick »

Ono to má jednodušší vysvětlení. O inkluzi ani tak nejde, jako o obrovské prachy z dotací, které jsou s ní spojené. Přes MŠMT a inkluzivní neziskovky protékají stamiliony z EU. Až dojdou prachy, skončí inkluze a asistenti, protože to je samozřejmě ..čovina v téhle podobě a většina schopných pedagogů vám to mezi čtyřma očima řekne.
Bohužel to napáchá spoustu škod na vzdělání jedné generaci dětí. :roll:
"Konspirátoři jsou největšími optimisty. Nepřestávají věřit tomu, že ten bordel opravdu někdo řídí."
Maximus
VIP
Příspěvky: 6526
Registrován: 12.01.2011 19:24
Bydliště: ČSR

Re: SOUMRAK ZÁPADU

Příspěvek od Maximus »

Někdo ale musel ty dotace ideologicky v EU prosadit - klidně ty peníze mohli dostat cyklisti nebo matky samoživitelky (ty matky byla ironie, kdyby to někdo nepoznal) .
"Bez zájmu [občanů] o stát republika se stává de facto státem aristokratickým, byrokratickým, státem menšiny - forma sama nerozhoduje o podstatě státu.“ T.G.M.
Paul
Příspěvky: 782
Registrován: 22.10.2017 0:15
Pohlaví: muž

Re: SOUMRAK ZÁPADU

Příspěvek od Paul »

Až dojdou prachy, skončí inkluze a asistenti, protože to je samozřejmě
Ještě jsem teda neviděl, že by nějakému podobnému výmyslu došly prachy a následně to zrušili, prachy dojdou nám, až zase zvednou daně, dojebou měnu apod.

Tohle nebude jedna generace, Babiš to těžko odpíská a s největší pravděpodobností to zase bude on kdo vyhraje v příštích volbách. V případě, že by naopak vyhrál konglomerát marxistů a blbů - piráti, ods, topka, zelený, tak to taky nezruší. Leda, že by vyhrál Babiš a s ním by šel do vlády někdo kdo je proti tomu, jako třeba mladej Klaus. Ale to je ve hvězdách. U nás, stejně jako na západě neexistuje iniciativa, která by podobný nápady dokázala zastavit před tím než se dostanou do legislativy. Možná tak v Maďarsku a Polsku si nenechají srát na hlavu.
Zapadlo
Příspěvky: 998
Registrován: 24.08.2014 19:59
Pohlaví: muž

Re: SOUMRAK ZÁPADU

Příspěvek od Zapadlo »

Až se začne sypat unie, tyhle věci postupně vyšumí do ztracena. Škoda jen že bude potřeba znovu budovat zvláštní školy a shánět a školit odborné pedagogy.
guntroll
Příspěvky: 997
Registrován: 26.11.2015 5:27
Pohlaví: muž

Re: SOUMRAK ZÁPADU

Příspěvek od guntroll »

Hezká protiglobalistická báseň, byť pravda s tím (skotským?) přízvukem a volbou některých slov je to místy oříšek. Ale i přes plebejský zjev přednášejícího a už téměř vyhynulou formu sdělení to má cosi do sebe.

https://www.youtube.com/watch?v=GylvyQc-e5Y&t=54s

A zpátky ke "konspiracím" - žalobce epsteina byl soudem donucen zničit důkazy o epsteinových "klientech" protože nebyly získány v souladu se zákonem (čti - klienti jsou příliš vlivní na to, aby se o nich mluvilo).

https://www.zerohedge.com/political/jud ... troy-files

Seznam klientů pedoslužeb Epsteina zde :

https://qanon.pub/data/media/c6d6c6c63a ... ca9273.jpg
Naposledy upravil(a) guntroll dne 03.07.2020 5:20, celkem upraveno 1 x.
golem
Příspěvky: 1727
Registrován: 14.01.2011 2:36

Re: SOUMRAK ZÁPADU

Příspěvek od golem »

Tzv. autonomní zóna v Seattlu (relativně velmi malé území, dočasně obsazené levicovými zločinci):
„Už týdny tady máme neuvěřitelně mírumilovnou demonstraci,“ tvrdila ještě předevčírem starostka města Jenny Durkanová.
„Oblast se stala místem bezvládí a brutality,“ řekla šéfka policie Carmen Bestová.
Podle včerejších součtů listu Wall Street Journal vypadá mírumilovnost v praxi asi takhle: na území „zóny“ se letos stalo 67 závažných zločinů, většina v červnu, zatímco loni jich bylo za celý rok jen 37. Závažných násilných trestných činů bylo jedenáct, zatímco loni za celý rok jen dva.
Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ ... nicni_mama
Paul
Příspěvky: 782
Registrován: 22.10.2017 0:15
Pohlaví: muž

Re: SOUMRAK ZÁPADU

Příspěvek od Paul »

V Seattlu to už vyklidili, v týdnu tam zařval nějakej mladej černoch, páč ho někdo odprásknul. Těch zraněných střelbou bylo víc. Nově budujou světlý zítřky v New Yorku.
Uživatelský avatar
devlop
Příspěvky: 3748
Registrován: 22.09.2014 19:52
Pohlaví: muž

Re: SOUMRAK ZÁPADU

Příspěvek od devlop »

jak jsme se tady před pár dny sarkasticky usmívali nad tím, že zakážou šachy, protože bílýma se začímá.... tak už je to tady

"Rasistické šachy? YouTube stáhl video popisující výhru bílého nad černým"

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ ... anicni_vlc
Uživatelský avatar
Rafael
Příspěvky: 5343
Registrován: 07.12.2017 17:26
Pohlaví: muž
Bydliště: Valašské království

Re: SOUMRAK ZÁPADU

Příspěvek od Rafael »

Francie je na pokraji chaosu?
Návrat nepokojů v no-go zónách?

Velmi zajímavý článek a navíc se spoustou odkazů v textu.
https://neviditelnypes.lidovky.cz/zahra ... ranici_wag
A. Lincoln: Kdybych měl 8 hodin na pokácení stromu, 6 bych strávil broušením sekyry.
Uživatelský avatar
lagardere
Příspěvky: 402
Registrován: 28.02.2015 17:40
Pohlaví: muž
Bydliště: Pardubice

Re: SOUMRAK ZÁPADU

Příspěvek od lagardere »

Stát přestal plnit svoji funkci, pomalu ho nahrazuje jiný pořádek:
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ ... anicni_vlc

Jak je v diskuzi uvedeno, samý polský instalatér. :D :D :D :D
Vae victis. Molón labe!
Odpovědět