SOUMRAK ZÁPADU

...aneb akademická debata o příčinách a důsledcích rozpadů společností.
Odpovědět
Matěj
Příspěvky: 1784
Registrován: 28.08.2016 11:52

Re: SOUMRAK ZÁPADU

Příspěvek od Matěj »

Pokud by to s ním seklo do voleb, tak by měl nárok na státní pohřeb a nastoupí za něj jeho viceprezident Pence a možná by i kandidoval místo něj... Zbytek jsou asi jen spekulace.
Paul
Příspěvky: 782
Registrován: 22.10.2017 0:15
Pohlaví: muž

Re: SOUMRAK ZÁPADU

Příspěvek od Paul »

Michal Kraft (poradce Foldyny), který napsal ostrý článek proti migraci a machometánům a nyní kvůli tomu čelí trestnímu stíhnání, občas zveřejňuje materiály ze soudního procesu https://twitter.com/walterkraft6

Je to naprostej bizár, např. policajt Motyka (šéf Al-Hamajdovi milice pro boj s nenávistí) vypracoval tenhle multikulti posudek (odkaz)
Uživatelský avatar
Alstratt
Příspěvky: 1152
Registrován: 01.08.2015 16:34
Bydliště: US

Re: SOUMRAK ZÁPADU

Příspěvek od Alstratt »

Asi zde pujdu proti zdejsimu proudu ale nehodlam lezt ani jednomu zlu do zadku a zrat politicke lzi ktere se hodi a tak jim verit. Kdyby to s tim egocentrickym hnupem seklo kteremu nic nerika ani veda a spousty dalsiho a chova se jako retardovany tak se nestane nic spatneho ale spouste inteligentnim lidem v US se ulevi. Za nej by nasotupil na urcity kratky cas Mike Pence. Tu prezidentskou debatu nevyhral ani jeden i kdyz hure se tam choval Trumpeta. Neustale skakani do reci a choval se tam jak retard a ne jen to. Bidet nebyl ale o nic lepsi co tam rikal a celkove co rika. Bideta si tam mohly dat vystrizeneho z plakatu a bylo by to stejne. Bidet se mel spis postavit doma pred zrcadlo a nafackovat si poradne. Neschopny trouba, jiny kandidati nekteri by si Trumpetu namazaly na chleba s prehledem, smaznout Trumpetu je tak jednuduche ale trubka Bidet nedokaze ani to a mele si dal ty sve blbosti. Trumpeta toho nakecal a plno ani toho nesplnil a ted to dela este vic. Oblbne sve nektere hloupe volice co mu to doposledniho slova zerou a az bude zvolen tak spousty z toho nesplni. Je to jeho taktika za kazdou cenu se tam dostat. Moderator chtel jit dal a furt asi vsichni vime jaky retard tam furt mlel dlouho dal blbosti a neprestal i kdyz se to melo uz posunout dal.

Jinak nevolim a nefandim ani jednoho kandidata z techto dvou kasparu. Obe politicke strany maji sve pro a proti ale tihle dva kaspari jsou odpad a zadne zlepseni se konat nebude ani s jednim. Spousta cizincu co v tom nezijou to nevidi co prinesly, prinasi kandidati a co se zmenilo vsechno. Vidi to jen z pohledu co malo pochyti z internetovych a televiznich medii a to este z velke casti byvaji lzi a navic to vidi tak jak to videt chteji. Kdyby oba dva zdechly tak by jich nebyla zadna skoda. Tak snad pristi volby doufam prijde nekdo inteligentnejsi ale moc tomu nedavam. Co mnohe cizince spis jen zajima je US zahranicni politika a v ni toho moc nezmeni s ani jednim, na to jsou maly pani. Bude to vypadat trochu jinak ale konecny vysledek bude + - stejny kam to bude smerovat a kde to skonci. Oboji vede ted posledni dobou cimdal vic proti cine.. a na to nema zadny kandidat na prezidenta moc to zmenit. Takze je nesmysl nadavat na ty kteri zvoli jinak nez chteji cizinci to je jako by americane nadavaly na lidi v cesku ci jinde. Cizinci nevidi spousty tech vnitrnich veci v zemi co delaji a delaly politici. V US se vic a vic siri rozestvavani lidi mezi sebou. Dokonce i nektere me top pratele se snazi rozestvat, oblbovat a to i me i kdyz jim tak nejak odolavam. Ale par pratel jsou uz na to tak na*rany ze se chteji odstehovat pryc od tech retardu pokud to bude dal pokracovat este dlouho. Bohuzel neni ale kam jinam se odstehovat kde by jim zeme nabizela to co nabizi US a navic vsechno opoustet..

Netvrdim ze v jinych zemich to neni podobne ale v US opravdu dlouho nebyl poradny prezidentsky kandidat a navic to ma omezene jen na 2 obdobi, nemuze vladnout tak dlouho jako v jinych nekterych zemich coz je na jednu stranu dobre ale na druhou stranu kdyz bude zvolen nekdo dobry tak na velkou zmenu nema tolik casu. Po nejakem tom lepsim kandidatovi co by byl tak po nem by to prevevzal zas nejaky retard a je to zpatky ve sra*kach. I kdyz to vyzni hnusne tak cast lidi jsou totalne hloupy a voli furt retardy, misto aby daly prostor nekomu uplne novemu a ne ty stare prokoukle vykopavky ulhane, retardovane.. Lidi jsou neponaucitelny, stale dokola. Navic v US si cimdal vic lidi preje treti velkou politickou stranu ktera neni. Mela by to byt asi tak nejaka centristicka strana. V soucasnosti si muzete vybrat bud dementy nebo retardy, oboji je nevolitelne a mensi strany nebo nove nemaji sanci uspet. Kdyby na kongres spadla nejaka velka bomba, nebude jich moc skoda. Jedina skoda by byla zniceni tak hezke budovy a ne nepodporuji tim zadne utoky.
The more you sweat in training, the less you bleed in combat.
cipis
Příspěvky: 4842
Registrován: 26.10.2012 13:27
Pohlaví: muž
Bydliště: blízko Brna

Re: SOUMRAK ZÁPADU

Příspěvek od cipis »

Moc pěkné shrnutí a chválím i za tu změnu písemného projevu, je to podstatně lépe čtitelné než dřívější posty, jak alespoň trochu používáš dělení do vět a odstavců :)
guntroll
Příspěvky: 997
Registrován: 26.11.2015 5:27
Pohlaví: muž

Re: SOUMRAK ZÁPADU

Příspěvek od guntroll »

Příprava volebního vítězství (podvodu) demokratů pokračuje : 50.000 voličů v Ohiu obdrželo chybné volební lístky

https://www.zerohedge.com/political/nea ... llots-ohio
golem
Příspěvky: 1727
Registrován: 14.01.2011 2:36

Re: SOUMRAK ZÁPADU

Příspěvek od golem »

Zabloudil jsem nedávno na tu Českými občany povinně placenou Televizi a první, co mě tam uvítalo, byl jakýsi reklamní spot "Za kecy do klecí", kde občany zcela otevřeně upozorňovali, že si mají dávat pozor na hubu, jinak je noví bolševici zavřou. Takhle nepokrytě to staří bolševici neříkali.
Paul
Příspěvky: 782
Registrován: 22.10.2017 0:15
Pohlaví: muž

Re: SOUMRAK ZÁPADU

Příspěvek od Paul »

V Evropském parlamentu byla ustavena ideopolicie.

Slovenský europoslanec Michal Šimečka navrhl Evropskému parlamentu zřízení ideologické policie a návrh byl většinou poslanců schválen. To znamená, že každý rok budou probíhat hodnocení všech členských států EU, zda dodržují hodnoty a jsou „právním státem“. V dokumentu se praví, že objektivně a nestranně. Jako příklady států, které nejsou právním státem, Šimečka uvedl Maďarsko a Polsko. Podle návrhu bude náprava vynucována, budou nařizovány změny zákonů a institucí a pokud nebudou v určeném termínu provedeny nastoupí sankce ve formě odebrání hlasovacího práva premiérovi takovému státu a odebrání dotací. Tomu se v eurořeči říká „rozpočtová podmíněnost“.

Z poslanců ČR návrh podpořili všichni poslanci za Lidovce, TOP09, Starosty, Piráty a ANO, proti byli poslanci ODS a SPD, Kateřina Konečná z KSČM se zdržela hlasování, ale skoro celá její frakce byla pro.

zdroj: https://www.facebook.com/MUdrIDavid/pos ... __tn__=K-R
Uživatelský avatar
Rafael
Příspěvky: 5344
Registrován: 07.12.2017 17:26
Pohlaví: muž
Bydliště: Valašské království

Re: SOUMRAK ZÁPADU

Příspěvek od Rafael »

Že naši europolitici jsou šmejdi vím.
Ale, že i fotbalisté?
Ještě, že mě ty sporty nezajímají... Ale i tak mě na*rali :mrgreen:
JAN POPP

Dnešním dnem pro mě skončil fotbal. Přesně řečeno reprezentační fotbal.

Na klubové úrovni chodím na zápasy od roku 1986, kdy se plzeňská Škodovka plácala jak jojo mezi první a druhou ligou. Jeden čas jsem byl i člen ,,kotle”, nosil vlajku na zádech a....
https://pravyprostor.cz/na-pisknuti-kleka-jen-lokaj/
*
...Čeští hráči v žlutozelených dresech rozhořčili některé své fanoušky, když stejně jako skotští hráči poklekli ve výrazu pokory před hnutím Black Lives Matter (zkracované jako BLM)... 
...v roce 1936 na olympiádě v Berlíně českoslovenští sportovci odmítli hajlovat, ale v roce 2020 čeští fotbalisté neodmítli pokleknout....
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/m ... ura-640529
Atd.
A. Lincoln: Kdybych měl 8 hodin na pokácení stromu, 6 bych strávil broušením sekyry.
PeFi
Příspěvky: 2713
Registrován: 15.03.2014 13:01
Pohlaví: i černoch by záviděl

Re: SOUMRAK ZÁPADU

Příspěvek od PeFi »

Docela šílené reportáže z toho co se děje a jak funguje "demokracie" v Evropském parlamentu posílá na facebook Mudr. David. Sovětský svaz by se mohl učit ...
https://www.facebook.com/MUdrIDavid/
Paul
Příspěvky: 782
Registrován: 22.10.2017 0:15
Pohlaví: muž

Re: SOUMRAK ZÁPADU

Příspěvek od Paul »

Informační tabule v Birminghanském muzeu popisuje středověk - "Birmingham byl vytvořen migrací", negři v kroužkovejch košilích atd. :)

https://i.4cdn.org/pol/1602769644279.webm
Martysedlak
Příspěvky: 553
Registrován: 08.04.2020 14:09
Pohlaví: muž
Bydliště: Pohledem Pražáka - dálný Východ

Re: SOUMRAK ZÁPADU

Příspěvek od Martysedlak »

To pošlete Vávrovi, že v Anglií to jde. A jebne ho :rock
No a nejlepší na tom je že v té době převažovala migrace opačným směrem. Spousta Evropanů končila v železech arabských otrokářů.
pylorus
Příspěvky: 303
Registrován: 31.10.2016 20:22
Pohlaví: muž

Re: SOUMRAK ZÁPADU

Příspěvek od pylorus »

Ten Birmingham je naprostá šílenost. Negr v kroužkové zbroji s templářským mečem.... ještě mu chyběl na prsou velký kříž :puke :puke :puke Absolventa filosofické fakulty po trojité lobotomii, protože nikdo jiný to nemohl spáchat, poslat na nucené práce do kamenolomu :punch
To jsem se zase spravedlivě rozčílil :mrgreen:
‐------------‐----------------------------------------------------------------
I'm the light, that shall lead you to darkness... 8-)
Germanik1
Příspěvky: 2614
Registrován: 21.02.2020 21:51
Bydliště: Praha

Re: SOUMRAK ZÁPADU

Příspěvek od Germanik1 »

Jj, tohle je nápad multikulti na úrovni myšlenky, že Země je placatá. Myslet si to někdo může, ale prsit se takovým nápadem znamená veřejně dokazovat, že ve škole chyběl.
Udělám co musím
Uživatelský avatar
richard.r
Příspěvky: 72
Registrován: 06.02.2016 6:56
Pohlaví: muž

Re: SOUMRAK ZÁPADU

Příspěvek od richard.r »

Živě si toho negra v kroužkové košili dovedu představit: zašívá se ve výhledí hradní brány co má hlídat, zfetovaný z vývaru z makovic, zamračený s našpulenými rty, a mumlá si "maaaa this shit is too heavy when do I get paid?"

Ne, takhle prostě ne.
Uživatelský avatar
devlop
Příspěvky: 3748
Registrován: 22.09.2014 19:52
Pohlaví: muž

Re: SOUMRAK ZÁPADU

Příspěvek od devlop »

nejhorší na tom je, že mladá generace tomu uvěří, na tu jsou tyto sračky totiž primárně zaměřeny. Před nějakou dobou jsem tu postoval PDF knihy jednoho britského učitele, který popisuje aktuální stav kvality výuky a pomyslné "laťky" pro to, aby britský student dostal "maturitu". Pro splnění zkoušky z angličtiny stačí, aby student byl schopen říci "Dbři deň, jmenuju se Ahmed" + horko těžko s pomocí učitele doplnil základní znalosti gramatiky, kterou zvládají děti ve školce. Nějaké podvědomí o historii? To jako někdo fakt na západě studuje?
Jediný obor, který teď letí je právě přepisování historie - negři s germánskými, či římskými meči, negři v kroužkovém brnění z 4. stol. př. n. l :o , negři kteří vynalezli žárovku atd. ale největší výzva je, aby tato sorta lidí (dost jsem se ovládal, abych nebyl sprostý) dokázala, že třeba Nikola Tesla byl vlastně negerský albín a Albert Einstein byl alespoň potomek negerské matky, kterého porodila v Africe. Uvidíme, možná se jim to zadaří. Ale spíše bych to viděl tak, že z Einsteina udělají nácka, sic to byl Žid, a dosadí k těmu zatím neznámého negerského pomocniíka, který mu se vším pomáhal... :head
mukl
Příspěvky: 1098
Registrován: 05.10.2016 19:19
Pohlaví: muž

Re: SOUMRAK ZÁPADU

Příspěvek od mukl »

Ano. Birmingham, takový jaký najdeme dnes, opravdu utvořila africká migrace. V tom mají 100% pravdu. A podle toho taky tak vypadá :( . V centru a širším centru určitě nechcete žít. Možná na okraji jsou nějaké vilové čtvrti, kde ještě žijí Angličani a kde přežije i Evropan. Celkově je to dost depresivní a neutěšené místo. Slepenec zbytků původní architektury s nějakou rádobymodernou, mešity, všudypřítomný bordel a grafiti.... :tmi. Kdysi průmyslové město, město pubů, líheň rockových a metalových kapel. No, myslím, že se to tam za posledních pár desetiletí dost změnilo. Z pohledu "fanoušků soumraku západu", určitě k lepšímu :| .
Uživatelský avatar
Patrol
Příspěvky: 1174
Registrován: 24.08.2015 14:38

Re: SOUMRAK ZÁPADU

Příspěvek od Patrol »

Asi před deseti lety jsem v Birminghamu nějaký čas bydlel a nebylo tam zle. V noci bych asi nešel do okrajových částí, kde bydleli muslimáci, ani do černošskejch oblastí, ale do irský čtvrti, která zase těmhle naháněla hrůzu, jsem chodil celkem pravidelně do hospod. Centrum v okolí New street, Victoria square, a kolem Bull ringu bylo na pohodu i v noci. Běžně jsme se vracívali domů až pozdě v noci a jen jednou jsem zažil pouliční rvačku negrů na nože, která skončila smrtí. Jak se tam žije dnes netuším.
Jen mrtvé ryby plavou s proudem.
pedro!
Příspěvky: 137
Registrován: 10.03.2018 11:37
Pohlaví: muž
Bydliště: Praha

Re: SOUMRAK ZÁPADU

Příspěvek od pedro! »

Vypadá to, že jsme se dočkali dalšího milníku ve špehování a ztrátě soukromí.
EU chce prolomit šifrování mezi koncovými uživateli, varuje EFF
https://www.root.cz/clanky/eu-chce-prol ... aruje-eff/

Článek upozorňuje na aktivity Nejsvětější Komise Evropské ve směru zakázat šifrování plebsu a povinných backdoorech. Jak jinak než ve jménu dětí zneužívaných a vykořisťovaných (to stále zabírá).

Hnus koncentrovanej. Pozoruji, že člověk, který žije léta více-méně stejně, se stává zločincem, aniž by cokoli změnil - jen věci, nad kterými se dříve nikdo nepozastavoval a byly zcela legální (nezakázané) jsou dnes přestupky, přečiny či zločiny. Tak třeba mít doma určité rostliny či živočichy je dnes zločin protože CITES (ale co s tím, když ty rostliny a živočichové se dožívají velmi vysokého věku?).

Je mi nějak ouzko z toho.
Hohepa
VIP
Příspěvky: 3469
Registrován: 22.07.2013 22:16
Bydliště: Praha

Re: SOUMRAK ZÁPADU

Příspěvek od Hohepa »

Rafael píše: 15.10.2020 9:26 Ale, že i fotbalisté?
Ještě, že mě ty sporty nezajímají... Ale i tak mě na*rali :mrgreen:
jinde je líp
:rock
https://eprehledne.cz/sport/fotbal/hrac ... .sznhp.box
Přestože fotbalisté klubu FK Krasnodar v rámci středečního utkání Ligy mistrů proti londýnské Chelsea FC tahali za kratší konec provazu, navzdory výslednému debaklu se stejně postarali o pořádný rozruch. Zatímco jejich soupeř před úvodním hvizdem hromadně poklekl, aby tak podpořil hnutí Black Lives Matter, ruský tým zůstal z většinové části na nohou.
a voni i frantíci :yes
Že se nálada ve společnosti čím dál tím více polarizuje, dokázalo také úterní utkání mezi Olympique de Marseille a Manchesterem City. Zatímco hostující celek z Anglie pokleknul a vyjádřil podporu hnutí Black Lives Matter, francouzské mužstvo zůstalo tiše a navíc v hromadném objetí stát kolem středového kruhu. Minuta ticha patřila středoškolskému učiteli Samuelu Patymu, který se stal kvůli přednáškám o svobodě slova obětí radikálního islamismu.
Uživatelský avatar
Rafael
Příspěvky: 5344
Registrován: 07.12.2017 17:26
Pohlaví: muž
Bydliště: Valašské království

Re: SOUMRAK ZÁPADU

Příspěvek od Rafael »

Napadlo mě tak...
Když to jsou "kopalisti", fotbalisti, živicí se hlavně nohami...
Nakopat těm klečícím magorům prdele!
A. Lincoln: Kdybych měl 8 hodin na pokácení stromu, 6 bych strávil broušením sekyry.
Odpovědět