Může mi někdo, kdo se v oboru IT aktivně pohybuje a má VLASTNÍ zkušenosti doporučit jakou značku NTB a konkrétní výrobní řadu si pořídit.
Moje požadavky:
Pracovní NTB s numerickou klávesnicí - již na tom netrvám
Budu jej používat převážně staticky (kancelář) na manažerskou práci (konkrétní konfiguraci si vybrat dokážu), váha a velikost pro mě tedy nejsou důležité.
Musí dlouhodobě vydržet celodenní provoz.
Předešlé NTB jsem měnil po cca 3 letech, takže nechci žádný low end, ale držáka.
Jablko nechci - proč? Nechte na mě a nepřesvědčujte mě.
Repas nechci.
Předem díky za doporučení.
Protože se původní vlákno odebralu úplně někam jinam, než bylo směřováno, doplním něco málo o sobě a IT: První PC jsem měl Didaktik M, Pak následovali 286 atd. První NTB jsem měl v roce 1998. Na přelomu století jsem skládal PC pro sebe i široké okolí. Od té doby mi prošly rukama desítky PC. Co od výpočetní tecniky a co na ni budu dělat vím. Dnes jsem uživatel a nebaví mě sledovat, která firma(výrobní řada) zrovna dělá kvlitu a která LOWEND.
Do Španělska se dá dojet Favoritem i Mercedesem třídy E. Dojedou tam oba, mají stejný cíl, ale komfort cesty a pravděpodobnost dojetí do cíle a možných problémů po cestě a jejich řešení bude zcela jiné. Mě na tuto cestu stačí třeba VW Pasat.

Edit - vlákno drasticky promazáno.