Tak ono to je na zvážení všetkých pre a proti... Váha vs. komfort nosenia vs. odolnosť materiálu a celej zostavy...
Pretože "rovnakú" službu spraví aj hobák vyrobený doma z poštárskeho mechu a popruhov z hasičskej hadice.
- a je ľahší a odolnejší ako všetky ostatné. Akurát ten komfort nosenia... a fičúriny nacapené na vrchu chýbajú -
žiadne ultrabrutalsuper moll pásiky a tak.
Je to o kompromisoch. A diskusii čo sa komu osvedčilo a koľko to vydržalo.
Výběr batohu
Re: Výběr batohu
Cogito, ergo armatum sum.
Gemmu mám 25 let, vrchem plněnou. Poslední dobou s ní chodím hlavně na nákupy. Kratší cesty, tak náklad 25 - 30 kg. Nosí se mi dobře.
-
Díky za info.
Ahoj,
Pokukuju po novém batohu. Velikost alespoň 75 litrů, molle a MultiCam.
Zatím mám v merku jen Tactical Pro 75. Napadá vás nějaká alternativa v podobné ceně tj. 10 tisíc?
Díky
Pokukuju po novém batohu. Velikost alespoň 75 litrů, molle a MultiCam.
Zatím mám v merku jen Tactical Pro 75. Napadá vás nějaká alternativa v podobné ceně tj. 10 tisíc?
Díky
Tommy: Mrknul bych se na Wisport Reindeer 75l. Už ho s sebou tahám dost let a dostal hodně zabrat, ale užitkově je jak nový. A je velmi pohodlný.
Cena v multicamu je myslím kolem 7k, na allegro.pl možná i o dost méně.
Případně o deset litrů a spoustu MOLLE více má Wisport Raccoon, který je jinak stavbou velmi podobný Reindeeru.
Cena v multicamu je myslím kolem 7k, na allegro.pl možná i o dost méně.
Případně o deset litrů a spoustu MOLLE více má Wisport Raccoon, který je jinak stavbou velmi podobný Reindeeru.
stejná firma, jen drobné rozdíly v provedení 

\(^_^)/
Lepší je zbraň mít a nepotřebovat, než potřebovat a nemít...
Lepší je zbraň mít a nepotřebovat, než potřebovat a nemít...