Prostě: "Neděláš dobře, Jaromíre... "

mrkef píše: ↑14.05.2020 8:55 Zdravím vespolek...
Cca před rokem, jsem objevil toto fórum a po přečtení diskusí padlo rozhodnutí, zakoupit Gladiator .45 SCP C2 Professional.
Zbraň je to skvělá ... velice dobře zpracovaná a jsem spokojen. Na střelnici jdu občas a odstřílel jsem zatím kolem
400 ran. V začátcích několikrát selhač - mou vinou (nedostatečná doprava prachu do hrdla pistonu, uvolněný šroub
pantu hlavně a tudíž nepřesný úder) Jinak opravdu spokojenost. Výstřel má důstojnost a respekt. Kolegové na střelnici
jen závidí můj zvukový, světelný a čmoudový projev.![]()
![]()
Zbraň po střelbách vyčistím, promáznu ... Včera se mi stala věc, že mi první rána nevyšla - ticho, a při druhém
stisku spouště vyšly obě rány najednou ... no .. prda jaxviň a můj palec se nebezpečně vzdálil od ukazováku
Říkám si, to není přeci možné... Pokračoval jsem dále a po asi třech sériích znova. Je to taková šupa do ruky, že palec
bolel celý večer...
Otázka do pléna .. nebo spíše na konstruktéra ... stalo se to už někomu? Je to možné? Může zůstat první úderník v napnuté poloze a druhým se teprve uvolní? Zbraň jsem večer rozebral uplně a tam žádná anomálie nebyla ... a znečištění nebylo až tak dramatické.
Dělal jsem něco špatně?? Chtěl bych se tomu do budoucna vyvarovat .. Díky