Mobilní telefony

Vysílačky, mobily, kódy a šifry...
Odpovědět
Cep
Pohlaví: muž

Re: Mobilní telefony

Příspěvek od Cep »

dracekvo píše: 14.03.2023 19:33 Ale furt. Pokud se tu bavíme o tom, že chci držet sim bezplatně a nemám možnost mít nějaký VIP nulový paušál. Tak furt je ta možnost mít předplacenku a tam jednou za rok dobít kredit. Až se tam dostane kredit do nějaké hodnoty, tak převedu simku na jiného operátora a kredit si nechám vrátit. Co vím, tak po určité vlně odporu vrací operátoři kredit bezplatně. Bude mě to defakto stát jen inflaci.
Zajímavá informace, když jsem to zjišťoval naposled (3 měsíce zpět?), tak kredit nevraceli. Teď to fakt - podle stránek (Vodafone) umožňují (když to není na IČ).
Ale dobíjení jednou za rok IMHO nefugnuje. Nejčastěji se musí dobít 1x za 6 měsíců (SazkaMobil, BleskMobil, Oskarta,..). Vodafone Karta má ten interval delší, ale taky je na používání dražší.
dracekvo
VIP

Příspěvek od dracekvo »

Je to možné, že někde se musí dobíjet častěji. Mám kredit u t-mobile a tam stačí jednou za rok.
Matěj

Příspěvek od Matěj »

Na jedné fotopasti mám sim na kredit, když občas zapomenu dobít, tak sice přestane fungovat, ale po dodatečném dobití se zase aktivuje. Nevím ovšem jak dlouho trvá než dojde k jejímu zrušení. Tuším, že jednou jsem na to zapomněl snad na měsíc a ještě to šlo.
Cep
Pohlaví: muž

Příspěvek od Cep »

Matěj píše: 15.03.2023 13:37 Na jedné fotopasti mám sim na kredit, když občas zapomenu dobít, tak sice přestane fungovat, ale po dodatečném dobití se zase aktivuje. Nevím ovšem jak dlouho trvá než dojde k jejímu zrušení. Tuším, že jednou jsem na to zapomněl snad na měsíc a ještě to šlo.
Záleží na poskyovateli, u Vodafone to nechají žít snad 2 nebo 3 měsíce po vypršení kreditu.
(Přímo u Vodafone je platnost kreditu 10 měsíců, u poskytovatelů v síti Vodafone snad všude jen 6 měsíců. Ale taky platí, že čím delí platnost kreditu, tím dražší je používání.)
Ten rok platnosti kreditu u T-mobile je fajn, ale ta cena 3,90,- za minutu tomu taky odpovídá...
Odpovědět