Tam skoro neexistuje restaurační zařízení, která jsou na každém kroku, které by nebylo provozováno blízkovýchodním odpadem.
Spolu s afričany, kterých tam bylo jen pár, se chovají na ulicích dost podobně jako naši indové (hluk, bordel atd.).
A neměl jsem z nich nikdy pocit, že by měli nějakou úctu nebo respekt k původním obyvatelům, kteří ten blahobyt vybudovali, naopak ty jejich pohledy vysílaly jasný signál........
Ty no-go zóny jsem osobně viděl https://cs.gatestoneinstitute.org/11962 ... vestfalsko naštěstí ty primitivní opice nerozeznají český jazyk od ruského a z Rusů mají alespoň nějaký respekt (máme to vyzkoušené = jakási obezřetnost před ruskou mafií, takže jsme se neustále o něčem bavili a to dostatečně hlasitě, ale fotit jsem se neodvážil).
Erfurt, krásné historické centrum a plné muslimů, vpodstatě si nepamatuji, že by tam někde byl nějaký německý podnik.
Němci jsou postupně vytlačováni z velkých měst na venkov a do satelitů, ale i tam lze sem tam narazit na čmouda, ovšem jejich koncentrace je nízká, čili i riziko kriminality z jejich strany taktéž.