Češi povinně do zbraně?
- Obrněný žebřiňák
- Pohlaví: i černoch by záviděl
Zajímavý článek o perspektivách AČR
Hned úvodní věta: Obrana ČR v rozsahu, v jakém ji vyžaduje Ústava ČR a legislativa týkající se obrany jako celku, není zajištěna... je důvodem, proč chodit na Rozpad.
http://www.armadninoviny.cz/lubos-dobro ... bliky.html
http://www.armadninoviny.cz/lubos-dobro ... bliky.html
Co nepotřebuješ, nemáš. Co nemáš, nepotřebuješ.
Re: Češi povinně do zbraně?
Tak ať jdou posbírat vojíny na pracák, stejně je platí stát, když jsou delší dobu doma, tak jsou nezaměstnatelní - nejsou zvyklí dělat 8h denně a kolabují. Takhle by všecky co jsou dýl než třeba 3 měsíce doma (víc ne, začnou lenivět), čekala jistota práce pro armádu.
Průser je, že se zlikvidovaly posádky, takže nejenže je není kde trénovat (a většina by to dnes stejně měla daleko), ale ani ubytovat.
V podstatě by so mohlo v každé trochu větší obci udělat cvičiště, pozemků o které nikdo nemá zájem a daly by se na toto použít mají obce celkem dost. Nic stavět není potřeba, stačí upravený kamion/autobus - něco jako Zemák blahé paměti.
Průser je, že se zlikvidovaly posádky, takže nejenže je není kde trénovat (a většina by to dnes stejně měla daleko), ale ani ubytovat.
V podstatě by so mohlo v každé trochu větší obci udělat cvičiště, pozemků o které nikdo nemá zájem a daly by se na toto použít mají obce celkem dost. Nic stavět není potřeba, stačí upravený kamion/autobus - něco jako Zemák blahé paměti.
Levná dezinfekce: viewtopic.php?p=217870#p217870
Ozon 2,5ppm/30min: https://rozpad.cz/viewtopic.php?p=216273#p216273
UVC 60J/m2, peroxid 1 minuta 0,5-6% roušky, 0,5% na všechno
Ozon 2,5ppm/30min: https://rozpad.cz/viewtopic.php?p=216273#p216273
UVC 60J/m2, peroxid 1 minuta 0,5-6% roušky, 0,5% na všechno
- Wilderness
- VIP
- Pohlaví: muž
Clanek celkem nic moc noveho rekl, az na ten termin do roku 2025 jinak je to porad stejne omylani sracek.. takze stane-li se neco tak stejne ani nijakou mobilizaci vyhlasovat nebudou ponevadz by jsme stali na poli a koukali leda tak na letadla.
At se bude do vlady a MO busit jak chce, tak nic svetoborneho se nevymysli. Jsou radi, ze soucasny stav ma do ceho se obleknout a cim strilet.. a ani bych nerekl, ze maji jakykoli zajem na tom neco zmenit, coz vydime i na soucasne situaci s imigrantama.
S tim vsim rozmrdanym vojenskym zalostnym stavem me ovsem neserou tak jako s tim jejich nebetycnym pripominanim aliancnich zavazku. Jako narod se pristich deset let ubranime pred vnejsi hrozbou tak tyden, pak uz muzeme jen spolehat.. opet.
At se bude do vlady a MO busit jak chce, tak nic svetoborneho se nevymysli. Jsou radi, ze soucasny stav ma do ceho se obleknout a cim strilet.. a ani bych nerekl, ze maji jakykoli zajem na tom neco zmenit, coz vydime i na soucasne situaci s imigrantama.
S tim vsim rozmrdanym vojenskym zalostnym stavem me ovsem neserou tak jako s tim jejich nebetycnym pripominanim aliancnich zavazku. Jako narod se pristich deset let ubranime pred vnejsi hrozbou tak tyden, pak uz muzeme jen spolehat.. opet.
"Kdybych měl zapomenout na ně, Bože na nebi, zapomeň na mě."
Nemohl jsem najít příslušné vlákno, kde se o těchto dobrovolných, paramilitary skupinách mluvilo, když tak poprosím o přesun do příslušného vlákna.
Je vidět, jak v Polsku je víceméně všichni podporují. Je fakt, že se neschovávají za žádné nacistické ideje a symboliku. Hold je vidět, jak jsou Pšonci mentálně někde jinde, nemají krátkou paměť a dokázali se poučit z minulosti.
Ovšem z toho hlavního "hrdiny" Dudy mám značně smíšené pocity...
Přípravy na invazi: Polští víkendoví bojovníci
https://www.youtube.com/watch?t=1165&v=yzbCkHxNxvc
Je vidět, jak v Polsku je víceméně všichni podporují. Je fakt, že se neschovávají za žádné nacistické ideje a symboliku. Hold je vidět, jak jsou Pšonci mentálně někde jinde, nemají krátkou paměť a dokázali se poučit z minulosti.
Ovšem z toho hlavního "hrdiny" Dudy mám značně smíšené pocity...
Přípravy na invazi: Polští víkendoví bojovníci
https://www.youtube.com/watch?t=1165&v=yzbCkHxNxvc
Nikdy nenaser šest chlapů, když máš jen pětiranný revolver ...
Ano, poláci jsou mentálně jinde (každý ať doplní dle svého názoru). Celkově mám z jejich "paramilitarní" skupiny docela zvláštní pocit.
Neumím si představit, že by podobná skupina vznikla v ČR. Nemyslím si, že by tady bylo tolik vlastenců. Existuje u nás něco podobného? Mám pocit, že Češi jsou ochotni bránit své vlastní rodiny, nikoliv svojí vlast.
Neumím si představit, že by podobná skupina vznikla v ČR. Nemyslím si, že by tady bylo tolik vlastenců. Existuje u nás něco podobného? Mám pocit, že Češi jsou ochotni bránit své vlastní rodiny, nikoliv svojí vlast.
"Podstatná otázka není, jestli se to stane, ale kdy se to stane" Eugene Habiger, generál USAF
Zdravím.Dovolte abych taky přispěl s troškou do mlýna.
Trošku historicistického exkursu. Po několik staletí co se má rodina usadila na území rakouského císařství,Rakouska - Uherska,ČSR.DR - P B u M.ČSR,Čssr,ČSR,Č-SR,ČR.Po dobu více jak 200 let jsme nikdy oficiálně nepřijali státní občanství v dané době (otec byl do konce života občan FR a děda FR+ SE).A po celo tu dobu jsme nikdy od státu nedostaly nic dobrého a za posledních sto let nás jenom okrádal.VŽDY jsme bojovaly za stát jak jsme nejlépe mohly.Děda v R-U armádě v hodnosti rytmistra a pak v letech 1939 - 1945 ve francii v řadách československé armády v hodnosti majora - podplukovníka.Po vyvěšení brýle vlajky Cizinecké legii jako obyčejný voncl.Otec prošel Ardénama kde mimo jiné přišel o několik prstů....A následně Při bojích na Slovensku i o nohu.A po válce raději nemluvit I přes to všechno jsem ochoten v případě nutnosti okamžitě nastoupit kamkoliv mě stát pošle v zájmu státu.Což jsem už jednou splnil A půjdu zas.Protože bez lidí jako byli mí předci by jste vy průměrní
povaleči mluvily německy,rusky či co by to tu bylo za stát.A to nejsem Čech a nikdy jím nebudu ač jsem se tu narodil.Pokud se to někomu nelíbí tak ať si sáhne do historie své rodiny co oni učinili pro stát v dobách krize a co obětovaly.
Za sebe mohu říct,že všechno i to co nemusel. Domluvyl jsem.SWED
Trošku historicistického exkursu. Po několik staletí co se má rodina usadila na území rakouského císařství,Rakouska - Uherska,ČSR.DR - P B u M.ČSR,Čssr,ČSR,Č-SR,ČR.Po dobu více jak 200 let jsme nikdy oficiálně nepřijali státní občanství v dané době (otec byl do konce života občan FR a děda FR+ SE).A po celo tu dobu jsme nikdy od státu nedostaly nic dobrého a za posledních sto let nás jenom okrádal.VŽDY jsme bojovaly za stát jak jsme nejlépe mohly.Děda v R-U armádě v hodnosti rytmistra a pak v letech 1939 - 1945 ve francii v řadách československé armády v hodnosti majora - podplukovníka.Po vyvěšení brýle vlajky Cizinecké legii jako obyčejný voncl.Otec prošel Ardénama kde mimo jiné přišel o několik prstů....A následně Při bojích na Slovensku i o nohu.A po válce raději nemluvit I přes to všechno jsem ochoten v případě nutnosti okamžitě nastoupit kamkoliv mě stát pošle v zájmu státu.Což jsem už jednou splnil A půjdu zas.Protože bez lidí jako byli mí předci by jste vy průměrní

Za sebe mohu říct,že všechno i to co nemusel. Domluvyl jsem.SWED
- Rase
- VIP
- Pohlaví: muž
- Kontaktovat uživatele:
Kubak:
Mno v ČR pobíhají mladí kluci v maskáčích po lesích a střílejí airsoftkama. V Polsku střílejí ostrýma mno a jako bonus dostávají masáž od lidí kteří se vrátí z Ukrajiny - jedno za jakou stranu bojovali. U nás tyhle lidi bereme jako podivíny nebo snílky - co k děckům nepatří. Mě osobně přijde zdravější náš přístup. Z polské cesty mě trochu mrazí (běhání po lese v maskáčích a vojenský dril je v pořádku, ale tady to už něčím zavání - zvlášť když takhle masírují děti). Je ale fakt, že nějaké domobrana by mohla vzniknout i v ČR, pro lidi co se nechtějí věnovat armádě tak zapáleně jako AZ.
SWED:
Dneska je velice oblíbené hledat v rodokmenu jakéhokoliv cizince a pak říkat: "nejsem čech, jsem ***"
Hlavně nebýt čechem... Každý normální člověk má v rodokmenu hromadu cizinců a tak to není problém. Pak je ale otázkou jestli není čechem každý kdo žije v Čechách a mluví česky. Na druhou stranu pokud někdo chce o sobě říkat že je Klingoncem, Pastafariánem nebo Jedi, tak ať to klidně říká
Přeci jen pokud o sobě někdo tvrdí že je *** a ***sky neřekne ani slovo, tak je to úsměvné
Domluvil jsem Rase
Mno v ČR pobíhají mladí kluci v maskáčích po lesích a střílejí airsoftkama. V Polsku střílejí ostrýma mno a jako bonus dostávají masáž od lidí kteří se vrátí z Ukrajiny - jedno za jakou stranu bojovali. U nás tyhle lidi bereme jako podivíny nebo snílky - co k děckům nepatří. Mě osobně přijde zdravější náš přístup. Z polské cesty mě trochu mrazí (běhání po lese v maskáčích a vojenský dril je v pořádku, ale tady to už něčím zavání - zvlášť když takhle masírují děti). Je ale fakt, že nějaké domobrana by mohla vzniknout i v ČR, pro lidi co se nechtějí věnovat armádě tak zapáleně jako AZ.
SWED:
Dneska je velice oblíbené hledat v rodokmenu jakéhokoliv cizince a pak říkat: "nejsem čech, jsem ***"
Hlavně nebýt čechem... Každý normální člověk má v rodokmenu hromadu cizinců a tak to není problém. Pak je ale otázkou jestli není čechem každý kdo žije v Čechách a mluví česky. Na druhou stranu pokud někdo chce o sobě říkat že je Klingoncem, Pastafariánem nebo Jedi, tak ať to klidně říká

Přeci jen pokud o sobě někdo tvrdí že je *** a ***sky neřekne ani slovo, tak je to úsměvné
Domluvil jsem Rase
Nevím jak na to a jestli na to reagovat.Ale Asi nejjednodušší bude jednoduché přirovnání.Pokud se kůň narodí a vyroste mezi Krávami bude taky kráva? A pro rejpaly Jsem první generace narozená na území ČR.A pro ještě větší rejpaly:OD roku 1805 co žijeme na území bývalá monarchie.A do té doby se mohu prokázat spolehlivým rodokmenem.A ať se mi to líbí nebo ne v minulosti se to v určitých vrstvách velice dodržovala sociální a ošklivé slovo rasová politika.Za to ,že jsem se do rodiny s takovou minulostí narodil nemohu.Ale pokud mohu být hrdý na předky.Tak jsem.A pokud chci bránit zemi kterou v současnosti považuji za svůj domov by mělo být právem a povinností každého občana který je toho schopen .Že to tak není je věc jiná.A tak by se tu dalo plácat do aleluja.Spíš by jsme měli řešit kdy a proč to nastane.Než to jestli vůbec to má smysl narukovat.Toť ve zkratce asi vše.SWED 

Rase: Souhlasím. Osobně mám pocit, že zmíňovaný Polák z videa (Duda?) na mě působí jako "podivín". Řekl bych, že jeho motiv může být správný (domoobrana), ale všichni víme, které "cesty jsou dlážděné dobrými úmysly"...
"Podstatná otázka není, jestli se to stane, ale kdy se to stane" Eugene Habiger, generál USAF