Prezidentské volby 2018 - 2. Kolo
Re: Prezidentské volby 2018 - 2. Kolo
Vzhledem k množství kvalitních nformací, které jste sem dali, jsem si dovolil některé zásadní myšlenky vyzobat a dát je anonymizovaně na web Aktuální konflikty. Pokud s tímto šířením podstatných informací nesouhlasíte, dejte mi vědět.
Děkuji za pozornost.
Děkuji za pozornost.
Levná dezinfekce: viewtopic.php?p=217870#p217870
Ozon 2,5ppm/30min: https://rozpad.cz/viewtopic.php?p=216273#p216273
UVC 60J/m2, peroxid 1 minuta 0,5-6% roušky, 0,5% na všechno
Se mi líbí řeči, že u Zemana víme na čem jsme. Drahoš, že má problematického vedoucího kampaně? Supr, dal ho do pozadí... Miloš mo problematického kancléře? Supr, 5let nic, stovkymilionů v pohodě a platí mu NEkampaň.
S římským spolkem jste jak natažení. 99%netuší co to má být, ale asi něco mooooc zlého... Navíc tam není a nebyl.
Pražská kavárna? To je nesmysl totální... vymyslel ho Miloš... Navíc já jsem z Brna...
Volte jak chcete, ale aspoň se neztrapňujte argumentama jak malé děti. Drahoša neznáte a proto se bojíte. U Zemana si myslíte, že Vás nepřekvapí, ale on to dno hulvátství, klientelismu a lží posouvá stále níž...
S římským spolkem jste jak natažení. 99%netuší co to má být, ale asi něco mooooc zlého... Navíc tam není a nebyl.
Pražská kavárna? To je nesmysl totální... vymyslel ho Miloš... Navíc já jsem z Brna...
Volte jak chcete, ale aspoň se neztrapňujte argumentama jak malé děti. Drahoša neznáte a proto se bojíte. U Zemana si myslíte, že Vás nepřekvapí, ale on to dno hulvátství, klientelismu a lží posouvá stále níž...
- Nicotinick
Je nutné ostatní urážet ?
Pan Drahoš, ať má kvality jaké chce, je prostě mediální produkt lidí blízkých TOP 09. Neslaný, nemastný, nikomu nevadící protože bez politické minulosti, snadno formovatelný, reprezentující, vytažený z "vědecké obce", hlavně definovaný jako protipól užvaněnému, zemitému, sebestřednému, macchiavellistickému, místy neslušnému Zemanovi.
Ono je to celkem jedno. " Buď budeme mít po volbách prezidenta velmi rozporuplného, rozdělujícího, kontroverzního, který mandát nedokončí, nebo budeme mít jen figuru prezidenta, tedy nebudeme mít žádného."
Svět se ne..sere, přežili jsme Beneše, Gottwalda, Zápotockého, Novotného, Husáka, přežijeme i Zemana nebo Drahoše. Ti dva poslední zase tak významný vliv na chod dějin mít nebudou.
Je na každém, jestli k urnám půjde nebo nepůjde a co tam hodí.
Pan Drahoš, ať má kvality jaké chce, je prostě mediální produkt lidí blízkých TOP 09. Neslaný, nemastný, nikomu nevadící protože bez politické minulosti, snadno formovatelný, reprezentující, vytažený z "vědecké obce", hlavně definovaný jako protipól užvaněnému, zemitému, sebestřednému, macchiavellistickému, místy neslušnému Zemanovi.
Ono je to celkem jedno. " Buď budeme mít po volbách prezidenta velmi rozporuplného, rozdělujícího, kontroverzního, který mandát nedokončí, nebo budeme mít jen figuru prezidenta, tedy nebudeme mít žádného."
Svět se ne..sere, přežili jsme Beneše, Gottwalda, Zápotockého, Novotného, Husáka, přežijeme i Zemana nebo Drahoše. Ti dva poslední zase tak významný vliv na chod dějin mít nebudou.
Je na každém, jestli k urnám půjde nebo nepůjde a co tam hodí.
"Konspirátoři jsou největšími optimisty. Nepřestávají věřit tomu, že ten bordel opravdu někdo řídí."
tedy...Spáčilová překvapila:
Churchill, který nekorektnost snídal i večeřel, by dnes neobstál
https://kultura.zpravy.idnes.cz/komenta ... lmvideo_ts
Churchill, který nekorektnost snídal i večeřel, by dnes neobstál
https://kultura.zpravy.idnes.cz/komenta ... lmvideo_ts
\(^_^)/
Lepší je zbraň mít a nepotřebovat, než potřebovat a nemít...
Lepší je zbraň mít a nepotřebovat, než potřebovat a nemít...
Zeman,ať je jakej chce tak má názor.V diskuzi ho z něj dostaneš ať s ním souhlasíš nebo ne.Z Drahoše co jsem zatím viděl konkrétní odpověd nedostaneš.Je to samý schovávání a takový ty fráze,že odpoví a v podstatě dál nevíš nic.Co jsem četl tak v plánované debatě by jim měli pokládat otazky vypadlí kandidáti - pan Hynek se nechal slyšet,že bude od Drahoše požadovat jasnou odpověd Ano/Ne zda by podepsal začlenění zbraňové směrnice do našeho práva (možná to byl ustavní dodatek proti směrnici).Vzhledem k odpovědí jak se Drahoš vyjadřoval na otázky Lexu jsem moc zvědavej jak se bude kroutit a zda z něj dostane jasnou odpověd
Manipulace s Výzvou vědců:
http://neviditelnypes.lidovky.cz/politi ... litika_wag
Screen z diskuze pod článkem:
http://neviditelnypes.lidovky.cz/politi ... litika_wag
Screen z diskuze pod článkem:
A. Lincoln: Kdybych měl 8 hodin na pokácení stromu, 6 bych strávil broušením sekyry.
Poruším své předsevzetí nepřispívat do politických témat, ale tímto je řečeno vcelku vše podstatné:
http://www.reflex.cz/clanek/volby-prezi ... echno.html
Ono je také duležité se hned ze všeho nepos*at.
http://www.reflex.cz/clanek/volby-prezi ... echno.html
Ono je také duležité se hned ze všeho nepos*at.
Podstata manipulace je ještě vidět v Google Cache: http://webcache.googleusercontent.com/s ... clnk&gl=czRafael píše:Manipulace s Výzvou vědců:
Jde o to že Drahošovci se snažili z výzvy vyhodit tu nabubřelou preambuli: "Jsme vědci a vědkyně, akademici a akademičky, výzkumní pracovníci, studenti a studentky vědeckých oborů, lidé, jejichž základní schopností i hodnotou by mělo být kritické myšlení, schopnost nazírat problémy nezaujatě, pracovat s informacemi, rozeznat fakta od hypotéz a nedopouštět se manipulací ... "
S tou nabubřelostí výzvy tehdy protestoval krom jiných i Karel Oliva, který si navíc tehdy dovolil nahlas uvažovat i o své kandidatůře na místo šéfa akademie kde seděl Drahoš... a tak by ze dne na den odejit ... antichartu si rozvracet nedáme soudruzi.
Důležité je vědět, kdy ho říká. Nemusí za pět minut platit. Naposledy viz diskuse před druhým kolem.zedik píše:Zeman,ať je jakej chce tak má názor.V diskuzi ho z něj dostaneš ať s ním souhlasíš nebo ne.
no zrovna ty diskuze.. to opravdu někoho pálí jestli jsou 2,3 nebo 4 ? Já mluvil o názoru na nějakou zásadní věc - viz třeba směrnice o zbraních a ústavní dodatek,Izrael,migrace,referenda,EU.Tam je vcelku konzistentní
http://www.reflex.cz/clanek/volby-prezi ... echno.html - úžasné lépe bych to nenapsal a plně souhlasím. Celkem by mně bylo jedno, jak to dopadne, ale obávám se, že po Drahošově vítězství, to bude vykládáno hlavně v zahraničí jako vítězství prounijního postoje a snahu být členem tvrdého jádra - jako vůle občanů ČR s váhou všelidového refenda, což aktuálně ohrozí vyjednávací pozici Maďarů a Poláků, kterým začíná EU právě poslední dobou zle zatápět.
Do screenshotu si můžu napsat co chci. To fakt není důkaz.
Naučte se využívat možností archive.org. U zadané stránky můžete vynutit její archivaci, kterou nemůžete manipulovat. Toto je pádný důkaz.
Naučte se využívat možností archive.org. U zadané stránky můžete vynutit její archivaci, kterou nemůžete manipulovat. Toto je pádný důkaz.
Levná dezinfekce: viewtopic.php?p=217870#p217870
jak se říká není nad osobní setkani a včera vecer se drahos nachazel nedaleko a tak jsem sednul do auta...
když jsem se vratil kopnul jsem do sebe decaka fernetu...
dabata trvala asi hodinu...bez vune zapachu a jakekoliv barvy ... a nazoru.. krome toho ze llesni skolky jsou asi fajn ale pro 15 lete se asi nehodi nebyl schopen odpověď na nic.. padl dotaz na emigranty..mame chranit hranice eu a pomáhat africe by sem nejezdili... stary pan co řekl ze sedel asi 11 let jako politicky vezen se ptal na kosovo, jestli se omluvi jako prezident za humanitarni bombardovani , když uz se omluvil i Trump... odpověděl ze to bylo za zemanovo vlády a dvakrát kontroloval hodinky.. pak ze je tercem Zemanovo podpasovych utoku...
stal tam nervozni zmateny nejisty stary pan bez nazoru, bez charisma,humoru a také bez života nevim a netusim ( i když bohužel asi ano ) jak se v nem vůbec mohla usídlit myslenka ze by mohl byt prezidentem.. pusobil dojmem ze veskera rozhodnuti za nej dela manželka a ze snad ani sam nevi co si dat k vereci...
odjizdel jsem v depresi... moc silne mi pripominal toho pana s tim papirem v ruce jak vystupuje z letadla a říká privezl jsem vam mir ...a byla z toho pekna valka...
viktor
když jsem se vratil kopnul jsem do sebe decaka fernetu...

dabata trvala asi hodinu...bez vune zapachu a jakekoliv barvy ... a nazoru.. krome toho ze llesni skolky jsou asi fajn ale pro 15 lete se asi nehodi nebyl schopen odpověď na nic.. padl dotaz na emigranty..mame chranit hranice eu a pomáhat africe by sem nejezdili... stary pan co řekl ze sedel asi 11 let jako politicky vezen se ptal na kosovo, jestli se omluvi jako prezident za humanitarni bombardovani , když uz se omluvil i Trump... odpověděl ze to bylo za zemanovo vlády a dvakrát kontroloval hodinky.. pak ze je tercem Zemanovo podpasovych utoku...
stal tam nervozni zmateny nejisty stary pan bez nazoru, bez charisma,humoru a také bez života nevim a netusim ( i když bohužel asi ano ) jak se v nem vůbec mohla usídlit myslenka ze by mohl byt prezidentem.. pusobil dojmem ze veskera rozhodnuti za nej dela manželka a ze snad ani sam nevi co si dat k vereci...
odjizdel jsem v depresi... moc silne mi pripominal toho pana s tim papirem v ruce jak vystupuje z letadla a říká privezl jsem vam mir ...a byla z toho pekna valka...
viktor
„Strach ze zbraní je znakem sexuální a emocionální nedospělosti.“
Sigmund Freud
Sigmund Freud
Trump...omluva? Jen dementi za hoax. Tak takhle se udrzuji nesmysly. Tu dobu dobre pamatuju. Vrazdeni na Balkane to zastavilo. To je dulezite.
No zastavilo vraždění - jen se o tom přestalo psát - měl jsem kamaráda a kolegu Srba, který utekl právě z oblasti, kde se rozputalo vraždění po humanitárním bombardování a "kapitulaci Srbska". Seznámil jsem se s ním pár let po tom co utekl a docela to změnilo můj názor na události v Jugoslávii, rozhodně to tam nebylo černobílé, jak nám to servírovala média - dodnes, když se dívám na ty staré zprávy, tak si říkám jak jsme byli ještě vycvičení z dob komunismu a jejich jednostranné zprávy žrali bez nějakého kritického zamyšlení. Chápu, že on určitě nebude hanět svůj národ. Měl jsem tu příležitost ležet na nemocničním pokoji s jedním bosenským muslimem, který mně vlastně potvrdil, že černobílé to také nebylo - už tehdy mluvil o tom, že s nimi proti Srbům bojovali mudžahedíni z Arábie, o kterých tvrdil, že dostávali na rozdíl od nich o dost větší žold v dolarech a k zajatcům byli prý velmi krutí. Sám tehdy říkal, že to v budoucnu vidí jako velký průser.
no docela pekny film na tohle téma natoceny CT a nikdy ho CT nevysilala Uloupene Kosovo...
ale k věci je také celkem jedno zda Trumpova omluva byla ci nebyla hoax ci fake..
Me slo o to ze Drahos proste neodpovedel, stejne jako na predchazejici dotazy ale vyhnul se odpovedi. Proste si myslim ze prezident by mel mit názor at uz jakykoliv ale on proste zadne nemá
viktor
ale k věci je také celkem jedno zda Trumpova omluva byla ci nebyla hoax ci fake..
Me slo o to ze Drahos proste neodpovedel, stejne jako na predchazejici dotazy ale vyhnul se odpovedi. Proste si myslim ze prezident by mel mit názor at uz jakykoliv ale on proste zadne nemá

viktor
„Strach ze zbraní je znakem sexuální a emocionální nedospělosti.“
Sigmund Freud
Sigmund Freud
Ono tomu odpovídá i ten obrovský poradní sbor (byť jsou tam lkidé úctyuhodní) ale pak dopadne jako Trump, jeho poradci se budou věčne prát o to čí názor má Drahoš ventilovat. No vypadá to že debata v tv bude zajímaváviktor píše:drahos .. nervozni zmateny nejisty stary pan bez nazoru, bez charisma,humoru a také bez života

Proto taky hošánek z baru Modrá ústřice, Václav Moravec odmítl debatu v TV moderovat, protože ví, že splnit stranický úkol ČT a zahrát to tak, aby Drahoš vzešel z debaty jako ten lepší, bude vzhledem k tomu, že je Drahoš jen beznázorový, užitečný idiot, nadlidský úkol. Samozřejmě, jak jinak, své nemoderování svedl ale na Zemana, že by ho tam prý urážel, tak do toho nepůjde 

Chcete za prezidenta eurohujera? https://blog.idnes.cz/blog.aspx?c=644567
Tak z článku jsem se dozvěděl, že pan Drahoš je takový beznázorový, jak psal už Viktor - takový král Dobře - to už jsme tu měli. Ohledně refenda o EU i já jsem naivně hodil ano pro vstup - teď bych si tu ruku snad usekl. Ostatně pan Drahoš sám citoval pana Zemana, že jen blbec nemění své názory. Doufám, že nadšení Drahošem, pak jeho velebitelům neopadne po jeho zvolení, bo jim to hodlám připomínat.