Pakliže ti ale myslivecký střílení v lesích příde jako "Úplně to vidím, jak jdu lesem a nějakej horlivej chlapec začne pálit jednu za druhou " tak seš na mej lodi

To bylo o Covera72 před 2 měsíci.....Chtěl bych připomenout, že eurovolby jsou za rohem a tady je ticho. Vypadá to jako by se to nikoho netýkalo. Nechci dělat nikomu agitaci, ale jestli můžeme něco ovlivnit tak to udělejme-zatím jediný kandidát, který zjevně a konkrétně konal na evropské úrovni ve prospěch držitelů zbraní je pan Černý. Už se to tu probíralo zleva i zprava, nemusí někomu být sympatická strana za kterou kandiduje (včetně mě), ale v té to chvíli bysme měli táhnou za jeden provaz a nepromarnit i to málo co máme k dispozici, tj. jít k volbám a účelově volit zakroužkováním našeho společného kandidáta. Když jsem včera dal řeč se sousedem, který je hospodářem mysliveckého sdružení o tom co ví o Cecílii a její snaze omezit držení zbraní koukal na mě jako puk: "no o nějaké petici vím, ale co a proč to je nikdo u nás ve sdružení nikdo moc neví a k volbám se nechystám". Až jsem mu vysvětli o co jde, tak řekl že svolá chlapy a proberou to. Alespoň to. A to je přesně ten důvod proč píši tento příspěvek.cover72 píše:Ale ano, naprosto nejdůležitější je, aby si střelci, nožíři, airsofťáci atd. neříkali, že to nemá smysl nebo že to za ně odhlasuje někdo jiný, zvedli zadek a v květnu přišli k volbám do EP. Pokud nás tam nepůjde 90%, tak to nezvládneme.)