Snaha EU o zákaz zbraní

Události vztahující se k zaměření tohoto fóra.
Zamčeno
Chorche
VIP

Re: Snaha EU o zákaz zbraní

Příspěvek od Chorche »

hláška "to ti příde OK" je narážka na místní podporování myslifců v souvislosti co si psal předtim "Úplně to vidím, jak jdu lesem a nějakej horlivej chlapec začne pálit jednu za druhou "

Pakliže ti ale myslivecký střílení v lesích příde jako "Úplně to vidím, jak jdu lesem a nějakej horlivej chlapec začne pálit jednu za druhou " tak seš na mej lodi :D
Chorche
VIP

Příspěvek od Chorche »

článek o problematice, kterou tu řešíme ale z pohledu úplně jiný skupiny ohroženejch majitelů "vojenskýho materiálu" http://www.aeroweb.cz/clanek.asp?ID=4172&kategorie=3
the.marek
VIP
Pohlaví: muž

Příspěvek od the.marek »

Tady ho můžete slyšet mluvit kluka ušatýho.
Začátek 13:25
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1 ... 1058360429
Chorche
VIP

Příspěvek od Chorche »

hmm, nepřesvěčil mně
EDITa: petici sem mu ale podepsal
Karlos
Rozpadlík

Příspěvek od Karlos »

Me se libil, kdyz uvazim ze s politikou (politickymi vystoupenimi) zacina tak to nebylo tak spatne... samozrejne nemlelo mu to jako profikovi Kradouskovi... take se mi libilo ze neblaboli jen o zbranich ale ze zminil treba ty hasice (jdouc tam odkud jiny utikaji). Taky dobre ze se otrel o imigraci a zduraznil ze problem neni s temi kteri se chteji zaclenit... myslim ze vybral spektrum temat velmi dobre a ze by na to mohlo spousta lidi slyset. Muj podpis uz ma a hlas dostane taky.
Chorche
VIP

Příspěvek od Chorche »

mně se nelíbilo pár věcí ale nejvíc mě nakrklo to jeho schválení eura. Vim že asi vnitřně je proti němu, ale má se chovat jako chlap a říc eurofakoff a ne že je pro až se dá dokupy. To je už politicky korektní móres a to já úplně nesnášim.
Karlos
Rozpadlík

Příspěvek od Karlos »

Treba vnitrne neni proti € ...
Chorche
VIP

Příspěvek od Chorche »

pak by neměl zdravej rozum....
Chorche
VIP

Příspěvek od Chorche »

moch by se někdo dotázat týdle strany http://www.nebruselu.cz jak sou na tom s pohledem na zbraně ?
EDITa: tak už nemusíte, našel sem to tajdle http://www.nebruselu.cz/20140405b.htm
Maximus
VIP

Příspěvek od Maximus »

Já si osobně v určité idealistické představě beru společnou evropskou měnu jako dobrý nápad - ovšem současná realita je bohužel jinde. Takže vyjádření pana Černého jako snad budoucího politika chápu.
brven

Příspěvek od brven »

cover72 píše:Ale ano, naprosto nejdůležitější je, aby si střelci, nožíři, airsofťáci atd. neříkali, že to nemá smysl nebo že to za ně odhlasuje někdo jiný, zvedli zadek a v květnu přišli k volbám do EP. Pokud nás tam nepůjde 90%, tak to nezvládneme.)
To bylo o Covera72 před 2 měsíci.....Chtěl bych připomenout, že eurovolby jsou za rohem a tady je ticho. Vypadá to jako by se to nikoho netýkalo. Nechci dělat nikomu agitaci, ale jestli můžeme něco ovlivnit tak to udělejme-zatím jediný kandidát, který zjevně a konkrétně konal na evropské úrovni ve prospěch držitelů zbraní je pan Černý. Už se to tu probíralo zleva i zprava, nemusí někomu být sympatická strana za kterou kandiduje (včetně mě), ale v té to chvíli bysme měli táhnou za jeden provaz a nepromarnit i to málo co máme k dispozici, tj. jít k volbám a účelově volit zakroužkováním našeho společného kandidáta. Když jsem včera dal řeč se sousedem, který je hospodářem mysliveckého sdružení o tom co ví o Cecílii a její snaze omezit držení zbraní koukal na mě jako puk: "no o nějaké petici vím, ale co a proč to je nikdo u nás ve sdružení nikdo moc neví a k volbám se nechystám". Až jsem mu vysvětli o co jde, tak řekl že svolá chlapy a proberou to. Alespoň to. A to je přesně ten důvod proč píši tento příspěvek.
cipis

Příspěvek od cipis »

Toš proč by se tu mělo něco dít? Podstatné se tu řeklo, ti, co chtějí, tak půjdou volit, ti, co nechtějí, tak nepůjdou.
Myslím, že úkol je celkem jasný - říct o tom co nejvíce lidem. A to neuděláme přes tenhle thread, ani přes tohle fórum obecně. To je přesně tak, jak píšeš - říct sousedovi, kamarádům, známým, kolegům v práci atd.
kregan
VIP

Příspěvek od kregan »

Já poprosil kamarádku, ať vyvěsí na Lesnický fakultě tyhle plakáty.
http://www.zakazzbrani.eu/zakazzbrani_plakat_m.pdf
the.marek
VIP

Příspěvek od the.marek »

Dneska tam jdu, tak zkontroluju, jestli svůj úkol splnila...;-) :-D
the.marek
VIP

Příspěvek od the.marek »

Pokud se nepletu, tak je to Pavel Černý. Jediné co mě na fotce zarazilo je, že už nelobuje za Stranu svobodných občanů, ale Občanskou konzervativní stranu....

Ptám se proto jen, za co to bude zítra? Topka, Ods, Socani, nebo dokonce Zelený, či Komunisti?

Je vidět, že střelci jsou také voliči...
Naposledy upravil(a) the.marek dne 16.08.2014 17:11, celkem upraveno 1 x.
pepa_z_brna

Příspěvek od pepa_z_brna »

A nebyl nahodou u OKcka hned od zacatku??? Ja bych rekl, ze jo....nebo aspon kdyz kandidoval do EU.
the.marek
VIP

Příspěvek od the.marek »

Moc se omlouvám, je to pravda... Z nějakého důvodu jsem měl zafixováno, že je u Svobodných.
Ještě jednou se omlouvám za mystifikaci a kaju se :-D
cover72
VIP

Příspěvek od cover72 »

Hrál jsem si takhle s jednou fotkou a substituoval ksichty z "meme faces". Náhodou jsem vybral "NO." A kolegu napadlo, proč z toho neudělat minikomiks na naše oblíbené téma v nejlepším duchu "trollsitů"?

Obrázek

Takový hřebíček za snažením té osoby.

(Výsledkem jejích "analýz" zadaných Ernst&Young a další kanceláři je, že se musí zpřísnit zákony a plynovky dát jen na registraci a zpřísnit pravidla pro jejich výrobu a prodej, aby to byly ještě větší šméčka. Plus brutálně zpřísnit tresty pro puškaře, co něco nebudou mít dokonale opapírované. Díky Bohu alespoň zatím nic o dalším omezování Bček a Cček.)
Chorche
VIP

Příspěvek od Chorche »

jenom esli jí neapgrejdujou na nákou ještě víc škodící pozici...
Zamčeno