dcera ho dostala k narozeninám, a nic rychlejšího a kvalitnějšího jsem neviděl
říkejte si co chcete

Náhodou jsem si všiml těchto slušně řečeno "neodborných vyjádření".štaflík píše:Optime:
....
Víš - nechtěl bys psát o nečem, co máš zažité, čemu rozumíš, nebo co MacGyverovy pomůže? Sorry, ale o Applech toho víš jako já o menstruačních vložkách. Jenom to víc řešíš.
Dost nabubřelé, člověče, na to že mě ani neznáš .... pochopil jsem , že jsem naprostej nýmand, protože patřím mezi ty "jim podobné" ..... no asi ano, když to říkáš ......optim píše:Chápu, že prodavače patrón a jim podobné může tahle značka z různých důvodů imponovat ...
Linux je i moje preferovaná a zhusta používaná volba (už proto, že pro svojí práci potřebuji SW, který na woknech neumí to, co na Linuxu), nicméně Optimovy "argumenty" jsou bláboly z Bravíčka. Hlavní rozdíl mezi Apple a ostatními výrobci je v tom, že Apple dělá věci z kovu a šroubů v kovu, ostatní to dělají z plastu, lisovaním, v lepším případě šroubků do plastu, což je "osvědčené a trvanlivé řešení". Zkus si udělat někdy rozborku a sborku MacBooku a Aceru. Rozdíly jsou dost podstatné, kulantně řečeno. V řadě případů lze u Aceru udělat jen rozborku, sborka už chce lepidloDeadMan píše: Obecně souhlasím že apple není dobrá volba z toho pohledu co tu napsal optim na druhou stranu widle taky nic moc takže jsem pro linux (třeba Mandriva)
Ale ne Mraku! Přečti si to ještě jednou. Jenom jsem reagoval na příspěvek pomateného spamera, který tu psal cosi o menstruačních vložkách.MRAK píše:
Dost nabubřelé, člověče, na to že mě ani neznáš .... pochopil jsem , že jsem naprostej nýmand, protože patřím mezi ty "jim podobné" ..... no asi ano, když to říkáš ......
a jen proto, že mi jablko funguje líp než acer s widlema ....