Jak bylo dnes
Re: Jak bylo dnes
Dneska nepršelo, žádný výjezd SDH 

Dneska to bylo v práci v pohodě... na rozdíl od včerejška.. takový soubor kreténů už jsem dlouho neviděl ani nezažil...(myšleno za celý den)
Jezuro, a tak povidej, prehanej - pod takovym zobecnenim, si kazdy muze predstavovat cokoliv.. 

Dnešek ve znamení kontroly/doplnění BoB-u a údržby materiálu. A v Ikea jsem nakoupil super bedýnky (SAMLA) na materiál 

Takovej zvláštní den. Umřel nám kůň, sice na stáří (28), ale stejně to nebylo moc pěkné. Měl jsem povolení z krajské veteriny na pohřbení na mé louce u lesa co je daleko od vesnic a studní atd, ale známý co měl pomoct měl zrovna rozbitý bagr a v okolí zrovna žádný i přes několikahodinové zařizování k dispozici. Vzhledem ke strašnému horku se to ale muselo řešit rychle a bohužel musel odjet na poslední cestu potupně v náklaďáku z kafilerie s odpadem z důbežárny.
A na druhou stranu dvě čárky na těhotenském testu ukázaly další přírůstek do rodiny.
No nemůže to kurva chodit tak nějak postupně? Kdo se v tom má emočně vyznat.

A na druhou stranu dvě čárky na těhotenském testu ukázaly další přírůstek do rodiny.

No nemůže to kurva chodit tak nějak postupně? Kdo se v tom má emočně vyznat.
gratulace k přírůstku do smečky. Koníka je mi líto, určitě by chtěl odpočívat tam, kde byl doma. Nás to brzy čeká s pejskem :-/
tak dneska toho taky bylo dost. Na oddeleni 28,5°C, pacienti po chodbach pac se maluje, velka vizita, 4 prepusteni, 3 prijmy, pacientovi, co se nikdy s nicim nelecil, jsem musel rict, ze ma v brise kiloapul nadoru, zaridit mu snad stovku odberu a vysetreni a do toho vseho 3 prdele pribuznych, co chteji vedet, kdy babicka zemre.... a jeste odpoledne rychly preklad pacienta na JIP-ku....na 8 hodin celkem staci
Kočiar je doma
A 500 je v prdeli
Dúfam, že za tú cenu vydrží plánovaný počet harantov

A 500 je v prdeli

Dúfam, že za tú cenu vydrží plánovaný počet harantov

- Majkl Night
- Pohlaví: muž
Tak po 3 dny jsem chodil v byvalem vojenskem prostoru Bozi dar u Milovic. Hruza a des co zbylo z tak obrovskeho komplexu po ruske armade. Domy se bouraji, stromy se kaci. Bude se zde stavet testovaci polygon ma automobily. A dalsi kus historie je v kovosrote a kdovi kde jinde. Pristi rok tam snad uz nic nezbude.
Jsi tam zaspal po Votvíráku ne?
Teď vážně, taky jsem přemýšlel, že bych tam podnikl výlet na kukačku a focení. Už jsem tam sice byl za dob airsoftu, ale to jsem neměl čas nic projít. Stojí to ještě za to?

Teď vážně, taky jsem přemýšlel, že bych tam podnikl výlet na kukačku a focení. Už jsem tam sice byl za dob airsoftu, ale to jsem neměl čas nic projít. Stojí to ještě za to?
- Majkl Night
- Pohlaví: muž
Ne byl jsem tam až po Otvíráku.
Ano stojí, ale pokud jsi tam už někdy byl tak to tam nepoznáš.
Bunkr u nemocnice s nádržema na naftu vyhořelý, stejně tak asi dva paneláky. V jídelně brzy padne střecha někdo si uřezal nosné trámy. Ubikace pro důstojníky polozborcené, ze školy zbyla jen obvodová zeď a školku jsem pro každý případ ani nenašel. Hangáry na letišti mají soukromníci zamčené a dva má místní družstvo na skladováví zeleniny. Bunkr v Mordové rokli, kde mělo být řídící středisko pro jaderné rakety si vzalo pod ochranu Milovické sdružení historie a nikoho tam nepouští. Z kulturního domu zbyla holá konstrukce a pro každý případ tam někdo z Otvíráku zapálil žigulika. Nemocnice má vybourané příčky, ze kterých si někdo postavil asi dům. Všude jsou naskládané poražené stromy připravené na odvoz. Akáty tam nechaly, jen je pokácely tak, že se člověk musí skrz ně prodírat k objektům. Samozřejmě všude pásky zákaz vstupu a jak někde odstavíte auto hned se u něj ochomítá ochranka a čeká odkud vylezete, aby si na vás zvýšila sebevědomí. Pokud by jsi se přes tohle vše tam chtěl podívat tak neváhej, není času nazbyt. A třeba k rezervoárům na vodu u kotelny se dá docela dobře dostat (není tam moc akátů, ale jen metr a půl kopřiv), a dal jsem tam i hrubě stlučený žebřík, pro lepší vstup.
PS: Kov tam nehledejte, vše co bylo z kovu je pryč, dráty, tyče, traverze. A tím se jen urychlil rozpad budov.
PPS: Všude se ochomítají bandy bezdomovců, takže bacha na lákavé věci v autě.
Ano stojí, ale pokud jsi tam už někdy byl tak to tam nepoznáš.
Bunkr u nemocnice s nádržema na naftu vyhořelý, stejně tak asi dva paneláky. V jídelně brzy padne střecha někdo si uřezal nosné trámy. Ubikace pro důstojníky polozborcené, ze školy zbyla jen obvodová zeď a školku jsem pro každý případ ani nenašel. Hangáry na letišti mají soukromníci zamčené a dva má místní družstvo na skladováví zeleniny. Bunkr v Mordové rokli, kde mělo být řídící středisko pro jaderné rakety si vzalo pod ochranu Milovické sdružení historie a nikoho tam nepouští. Z kulturního domu zbyla holá konstrukce a pro každý případ tam někdo z Otvíráku zapálil žigulika. Nemocnice má vybourané příčky, ze kterých si někdo postavil asi dům. Všude jsou naskládané poražené stromy připravené na odvoz. Akáty tam nechaly, jen je pokácely tak, že se člověk musí skrz ně prodírat k objektům. Samozřejmě všude pásky zákaz vstupu a jak někde odstavíte auto hned se u něj ochomítá ochranka a čeká odkud vylezete, aby si na vás zvýšila sebevědomí. Pokud by jsi se přes tohle vše tam chtěl podívat tak neváhej, není času nazbyt. A třeba k rezervoárům na vodu u kotelny se dá docela dobře dostat (není tam moc akátů, ale jen metr a půl kopřiv), a dal jsem tam i hrubě stlučený žebřík, pro lepší vstup.
PS: Kov tam nehledejte, vše co bylo z kovu je pryč, dráty, tyče, traverze. A tím se jen urychlil rozpad budov.
PPS: Všude se ochomítají bandy bezdomovců, takže bacha na lákavé věci v autě.
muscle ups, pull ups, trx push ups, jump squats, double unders, KB swings, goblet squats 

Dnes se synek naučil plavat. Sice vypadá jako vy se s tou vodou pral, ale drží na hladině
Vrcholný výkon byl skok ze skokánku a doplavání ke kraji bazénu.

Vrcholný výkon byl skok ze skokánku a doplavání ke kraji bazénu.
Můj se taky naučil plavat teď o víkendu
Taky se s vodou pere ale už to není styl "kladívko"... zmákl to za 4 návštěvy bazénu... asi šikovnej po tatínkovi

Taky se s vodou pere ale už to není styl "kladívko"... zmákl to za 4 návštěvy bazénu... asi šikovnej po tatínkovi

To je fajn, že jsou Ti Vaši synci takoví šikovní a stihli se naučit plavat ještě před koncem léta. Letos to byl šibeniční termín. 

Dneska jsem asi po dvou mesicich jeden den doma a porad se nejak predbiham...sakra...a do toho uz potok zase tece lesem... 

Po deštivém odpoledni a noci u nás zatím voda teče stále tam, kde téct má. Ráno sms, naše SDH má opět vyhlášenou hotovost.............. 

Já letěl z práce ještě na melouch,potom k offcím vykopat strouhu páč tam stála voda. No a doma nebylo neřezané maso pro psy,tak sem si vzal ruční pilku a při napínání plátku se mě smekla ruka a profik jsem si kůži mezi palcem a ukazovákem.
Alive,škoda že nemám tu sešívačku,ženě jsem to nemohl ani ukázat,ale zvládla to zavázat,mám to na pravé
pifko jsem levačkou otevřel,musím ji potrénovat,bez pravé je to na prd
Alive,škoda že nemám tu sešívačku,ženě jsem to nemohl ani ukázat,ale zvládla to zavázat,mám to na pravé

pifko jsem levačkou otevřel,musím ji potrénovat,bez pravé je to na prd
Vaclaf: vem ji na kurz... 

prosím tě,i takhle ji bylo blbě a to ani neviděla tu díru jak do pr..le,je to jen kůže,snad se to chytne
jen nevím jak budu zítra štukovat stěny,je to nešikovné a večer jedu pro další offce,snad to nerozthnu