Jak bylo dnes

Diskuze o všem možném, tedy kavárnička, hospůdka, jak kdo chcete, jedinou podmínkou je dodržení pravidel fóra.
Odpovědět
vlk972
Pohlaví: muž

Re: Jak bylo dnes

Příspěvek od vlk972 »

Dneska nepršelo, žádný výjezd SDH :-)
Ježura
VIP

Příspěvek od Ježura »

Dneska to bylo v práci v pohodě... na rozdíl od včerejška.. takový soubor kreténů už jsem dlouho neviděl ani nezažil...(myšleno za celý den)
mischanek

Příspěvek od mischanek »

Jezuro, a tak povidej, prehanej - pod takovym zobecnenim, si kazdy muze predstavovat cokoliv.. :D
Pepe
VIP

Příspěvek od Pepe »

Dnešek ve znamení kontroly/doplnění BoB-u a údržby materiálu. A v Ikea jsem nakoupil super bedýnky (SAMLA) na materiál 8-)
FarmářJan

Příspěvek od FarmářJan »

Takovej zvláštní den. Umřel nám kůň, sice na stáří (28), ale stejně to nebylo moc pěkné. Měl jsem povolení z krajské veteriny na pohřbení na mé louce u lesa co je daleko od vesnic a studní atd, ale známý co měl pomoct měl zrovna rozbitý bagr a v okolí zrovna žádný i přes několikahodinové zařizování k dispozici. Vzhledem ke strašnému horku se to ale muselo řešit rychle a bohužel musel odjet na poslední cestu potupně v náklaďáku z kafilerie s odpadem z důbežárny. :cry:
A na druhou stranu dvě čárky na těhotenském testu ukázaly další přírůstek do rodiny. :yes
No nemůže to kurva chodit tak nějak postupně? Kdo se v tom má emočně vyznat.
sigmark
VIP

Příspěvek od sigmark »

gratulace k přírůstku do smečky. Koníka je mi líto, určitě by chtěl odpočívat tam, kde byl doma. Nás to brzy čeká s pejskem :-/
sentinel

Příspěvek od sentinel »

tak dneska toho taky bylo dost. Na oddeleni 28,5°C, pacienti po chodbach pac se maluje, velka vizita, 4 prepusteni, 3 prijmy, pacientovi, co se nikdy s nicim nelecil, jsem musel rict, ze ma v brise kiloapul nadoru, zaridit mu snad stovku odberu a vysetreni a do toho vseho 3 prdele pribuznych, co chteji vedet, kdy babicka zemre.... a jeste odpoledne rychly preklad pacienta na JIP-ku....na 8 hodin celkem staci
cajgalamo

Příspěvek od cajgalamo »

Kočiar je doma :)
A 500 je v prdeli :roll:

Dúfam, že za tú cenu vydrží plánovaný počet harantov :rock
Majkl Night

Příspěvek od Majkl Night »

Tak po 3 dny jsem chodil v byvalem vojenskem prostoru Bozi dar u Milovic. Hruza a des co zbylo z tak obrovskeho komplexu po ruske armade. Domy se bouraji, stromy se kaci. Bude se zde stavet testovaci polygon ma automobily. A dalsi kus historie je v kovosrote a kdovi kde jinde. Pristi rok tam snad uz nic nezbude.
Tommy

Příspěvek od Tommy »

Jsi tam zaspal po Votvíráku ne? :-)

Teď vážně, taky jsem přemýšlel, že bych tam podnikl výlet na kukačku a focení. Už jsem tam sice byl za dob airsoftu, ale to jsem neměl čas nic projít. Stojí to ještě za to?
Majkl Night

Příspěvek od Majkl Night »

Ne byl jsem tam až po Otvíráku.

Ano stojí, ale pokud jsi tam už někdy byl tak to tam nepoznáš.

Bunkr u nemocnice s nádržema na naftu vyhořelý, stejně tak asi dva paneláky. V jídelně brzy padne střecha někdo si uřezal nosné trámy. Ubikace pro důstojníky polozborcené, ze školy zbyla jen obvodová zeď a školku jsem pro každý případ ani nenašel. Hangáry na letišti mají soukromníci zamčené a dva má místní družstvo na skladováví zeleniny. Bunkr v Mordové rokli, kde mělo být řídící středisko pro jaderné rakety si vzalo pod ochranu Milovické sdružení historie a nikoho tam nepouští. Z kulturního domu zbyla holá konstrukce a pro každý případ tam někdo z Otvíráku zapálil žigulika. Nemocnice má vybourané příčky, ze kterých si někdo postavil asi dům. Všude jsou naskládané poražené stromy připravené na odvoz. Akáty tam nechaly, jen je pokácely tak, že se člověk musí skrz ně prodírat k objektům. Samozřejmě všude pásky zákaz vstupu a jak někde odstavíte auto hned se u něj ochomítá ochranka a čeká odkud vylezete, aby si na vás zvýšila sebevědomí. Pokud by jsi se přes tohle vše tam chtěl podívat tak neváhej, není času nazbyt. A třeba k rezervoárům na vodu u kotelny se dá docela dobře dostat (není tam moc akátů, ale jen metr a půl kopřiv), a dal jsem tam i hrubě stlučený žebřík, pro lepší vstup.

PS: Kov tam nehledejte, vše co bylo z kovu je pryč, dráty, tyče, traverze. A tím se jen urychlil rozpad budov.
PPS: Všude se ochomítají bandy bezdomovců, takže bacha na lákavé věci v autě.
Pepe
VIP

Příspěvek od Pepe »

muscle ups, pull ups, trx push ups, jump squats, double unders, KB swings, goblet squats :yes
Hdm

Příspěvek od Hdm »

Dnes se synek naučil plavat. Sice vypadá jako vy se s tou vodou pral, ale drží na hladině :yes
Vrcholný výkon byl skok ze skokánku a doplavání ke kraji bazénu.
Karlos
Rozpadlík

Příspěvek od Karlos »

Můj se taky naučil plavat teď o víkendu :clap
Taky se s vodou pere ale už to není styl "kladívko"... zmákl to za 4 návštěvy bazénu... asi šikovnej po tatínkovi :mrgreen:
SaraH
VIP

Příspěvek od SaraH »

To je fajn, že jsou Ti Vaši synci takoví šikovní a stihli se naučit plavat ještě před koncem léta. Letos to byl šibeniční termín. ;)
alive

Příspěvek od alive »

Dneska jsem asi po dvou mesicich jeden den doma a porad se nejak predbiham...sakra...a do toho uz potok zase tece lesem... :evil:
vlk972

Příspěvek od vlk972 »

Po deštivém odpoledni a noci u nás zatím voda teče stále tam, kde téct má. Ráno sms, naše SDH má opět vyhlášenou hotovost.............. :-(
Václaf
VIP

Příspěvek od Václaf »

Já letěl z práce ještě na melouch,potom k offcím vykopat strouhu páč tam stála voda. No a doma nebylo neřezané maso pro psy,tak sem si vzal ruční pilku a při napínání plátku se mě smekla ruka a profik jsem si kůži mezi palcem a ukazovákem.
Alive,škoda že nemám tu sešívačku,ženě jsem to nemohl ani ukázat,ale zvládla to zavázat,mám to na pravé :rofl :beer
pifko jsem levačkou otevřel,musím ji potrénovat,bez pravé je to na prd
alive

Příspěvek od alive »

Vaclaf: vem ji na kurz... :twisted:
Václaf
VIP

Příspěvek od Václaf »

prosím tě,i takhle ji bylo blbě a to ani neviděla tu díru jak do pr..le,je to jen kůže,snad se to chytne :beer jen nevím jak budu zítra štukovat stěny,je to nešikovné a večer jedu pro další offce,snad to nerozthnu :mrgreen:
Odpovědět