Úplně OT, že se jinam nehodí
Re: Úplně OT, že se jinam nehodí
To je hnus, dostal takovych penez na odmenach (a myslim ze vsichni vime jak resp. za co se odmeny ve statni sfere vyplaceji) a diky tomu ma pak jeste takove vysluhy... se nedivim ze stat jde na buben...
-
Tak, že všemi se loučím, jdu zase o dům dál.
Ať slunce svítí na Vaše zahrádky
Tak pac a pusu
------------------------
Tohle je můj úplně poslední post (hurá žejo
), měním adresu(e-mail) účtu na nesmysl, na účet se proto už nepůjde přihlásit.
Ať slunce svítí na Vaše zahrádky

Tak pac a pusu

------------------------
Tohle je můj úplně poslední post (hurá žejo

- Terminated Account
Přeji ti vše dobré, ale je mi tě líto. Upřimně bych ti přál, aby jsi dokázal najít sám, nebo s něčí pomocí svůj klid.
Hele pokud by jsi si to rozmyslel staci napsat (email mas) ...jsme lidi, mej se K.
Já nejsem psycholog, ale pokud sem chodit někdo nechce, ať nechodí. Tohle táhlý loučení a rušení účtů, to je jako stavění si překážek vlastní psychice...
Měj se hezky Glory, a až třeba bude líp, rád si přečtu nějakou tvoji knížku.
Měj se hezky Glory, a až třeba bude líp, rád si přečtu nějakou tvoji knížku.
třeba myslel že ho budem přemlouvat aby zůstal 

Glory nechapu proc nas chces opoustet !!!! Kdyz te admin vyhodi a zablokuje tak to je neco jineho nebo jine tezkosti jako ja jsem se asi pred mesicem prihlasil na sobestacnost ,ale zatim mi nikdo neposlal e-mail zpravu ze mne prijimaji a tak jsem stale blokovan az mi dojde trpelivost za par mesicu a dam tem komunistum bye......
Re: Barter s neřestmi a závislostmi (cigatery, alkohol aj.)
Ted jedna banka co ma filialky asi v 80 zemich sveta je obvinena z prani spinavych penez a to radove v trilionech dolaru a tak tedy dolar je necim krytej a to drogama ono to bylo uz pred tim jako byla Wachovia, ale tam to bylo jen asi 300 miliard dolaru ,ale to je nezachranilo pred krachem a tyhle banky jak jsou do toho vsichni zamichani pouze zaplati tak 2% pokutu ze zisku a jede se dal povazuji to jako poplatek za to delat obchod a tohle vypada jako 1/4 narodniho duchodu USA jasne dolar je nadale krytej ropu ......
Několik dní jsem byl mimo a chodil s hlavou do země - a dneska se fakt nestačím divit. Docela mě upoutalo těch několik hlavních novin z poslední doby... Protesty u nás a po Evropě, Vondra litující smrt nějakého politruka - koukám, že se to zas hýbe...
Kedr:
je skoro jaro, lidi už zase vylézají z nor a koukají, že mají víc energie, tak to někde musí využít
je skoro jaro, lidi už zase vylézají z nor a koukají, že mají víc energie, tak to někde musí využít

Fjord: Pravdu díš - dneska je den jak z obrázku, taky mě to táhlo podělat něco na zahrádku, každopádně na nějaké demonstrace to semnou nehne

To jsem si oddechl ,vzdyt Washington DC je tady odtud vzdalen 400 mil co je 640 km mi vyhodila moje cinska kalkulacka za 1$ US jine se tady neprodavaji.......

Jeden člověk napsal následujcí věc:
Současní cikáni?
-------------------------------
Proc? Pricina je jednoducha
za soucasnou spatnou situaci muze levicovy liberalismus a multikulturni ideologie. Tem se totiz podarilo presvedcit tzv. spodinu spolecnosti, ze je predevsim obeti nespravedlivych spolecenskych podminek, ze nezodpovida za svuj zivot a ze je naprosto bez sanci. Taky jsou nebezpecne tolerantni postoje k deviantnimu chovani a ke zlocinu. Ohromna masinerie socialni pomoci nevede k sobestacnosti ani neumoznuje unik z ghetta. Ideologicka predstava, ze z bidy neexistuje osobni vychodisko, pouze socialni davky, tak vytvorila velke patogenni spolecenstvi. Ted uz multikulti levicakum nepomuzou vymluvy na skolstvi ani hledani priciny nekde jinde. Pricinou je jejich pristup. Doporucuji knihu Ztraceni v ghettu.
--------------
To je naprosto přesný!
Zlatý komunisti
ono totiž není levice jako levice.
Současní cikáni?
-------------------------------
Proc? Pricina je jednoducha
za soucasnou spatnou situaci muze levicovy liberalismus a multikulturni ideologie. Tem se totiz podarilo presvedcit tzv. spodinu spolecnosti, ze je predevsim obeti nespravedlivych spolecenskych podminek, ze nezodpovida za svuj zivot a ze je naprosto bez sanci. Taky jsou nebezpecne tolerantni postoje k deviantnimu chovani a ke zlocinu. Ohromna masinerie socialni pomoci nevede k sobestacnosti ani neumoznuje unik z ghetta. Ideologicka predstava, ze z bidy neexistuje osobni vychodisko, pouze socialni davky, tak vytvorila velke patogenni spolecenstvi. Ted uz multikulti levicakum nepomuzou vymluvy na skolstvi ani hledani priciny nekde jinde. Pricinou je jejich pristup. Doporucuji knihu Ztraceni v ghettu.
--------------
To je naprosto přesný!
Zlatý komunisti

Důchodové připojištění
Další článek který mě utvrdil že bylo dobře se vyignorovat na důchodové připojištění....
http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/V ... hod-238992
Měl jsem dohromady tři.. kromě toho na který mi dává zaměstnavatel jsem zbytek jako nepotřebný zrušil.
http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/V ... hod-238992
Měl jsem dohromady tři.. kromě toho na který mi dává zaměstnavatel jsem zbytek jako nepotřebný zrušil.
vítej v klubu.
Take jsem si nechal jen to na ktere mi prispiva zamestnavatel...
Karlos zadne pojisteni a ja mam pojisteni jenom co musim mit jako je automobilove pojisteni . Nikomu neverit ten co nam nabizi papirove penize v budoucnosti jako ti vasi kleptokrati ,ze koupite nejake cene papiry a oni vam budou platit v budoucnosti 100% je to vzdy podvod .....
Alibabo vzhledem k tomu ze jde o par stovek mesicne a zamestnavatel da 90% toho co dam já + ještě statni prispevek, tak s moznosti si polovinu po 15 letech vybrat to klidne risknu... vse ostatni jsem samozrejme zrusil...
Karlos:cituji...tak s moznosti si polovinu po 15 letech vybrat to klidne risknu.
No 15 letech půlku vybrat a převézt na fyzické zlato nemůže být určitě špatná investice. Teda já tak osobně přemýšlím. Peníze budou ztrácet hodnotu pořád.. narozdíl od zlata. A za 15 let střádání už to na pár deka určitě bude..a v důchodu jako by najdeš... teda samozřejmě pokud se nic nepose.e(což tady nikdo moc nečeká
)
No 15 letech půlku vybrat a převézt na fyzické zlato nemůže být určitě špatná investice. Teda já tak osobně přemýšlím. Peníze budou ztrácet hodnotu pořád.. narozdíl od zlata. A za 15 let střádání už to na pár deka určitě bude..a v důchodu jako by najdeš... teda samozřejmě pokud se nic nepose.e(což tady nikdo moc nečeká