Regulace EU - zákaz držení zbraní
Re: Regulace EU - zákaz držení zbraní
Tady přece vůbec nejde vo to, kdo má zbraň za jakým účelem!
Jde o to, že se bezprecedentním způsobem a bezdůvodně zasahuje do práva bezúhonných občanů!
Nikdo nepřeukázal žádnou spojitost mezi legálně drženými zbraněmi a terorismem. Naopak, z mnoha studií vyplývá, že ozbrojení občané sou prevencí terorismu.
Jakýkoli omezení svobody by mělo být podloženo opravdu závažným důvodem; pokud tomu tak není, je to jen buzerace "z vůli moci" a jako taková by měla být co nejdůrazněji odmítnuta všemi, bez ohledu na vlastnictví zbraní.
Celej paskvil je dílem několika retardovaných slepic, které ve své nebetyčné blbosti věří na vševobímající lásku (a na karkulku a čápy asi taky), a je politováníhodné, že sme takové lidi z vedení dávno nevyhnali svinským krokem.
Záměr onoho opatření je jasný, zamezit poddaným, ééé totiž občanům, klást ozbrojený odpor - proti čemu nevím, ale z logiky věci plyne že je něco, proti čemu se odpor očekává - a učinit je tak ještě poddanějšími.
Jsme se měli dávno postavit a nenechat na sobě štípat dříví.. jenže to je v společnosti, kde se nic nikoho netýká, asi jen utopie, hlavně že je ordinace a fotbal a jede fejsbůk. Zatím.
Sedřený ruce, sevřený v pěsti
nebudou zvonit klíči na náměstí
Jde o to, že se bezprecedentním způsobem a bezdůvodně zasahuje do práva bezúhonných občanů!
Nikdo nepřeukázal žádnou spojitost mezi legálně drženými zbraněmi a terorismem. Naopak, z mnoha studií vyplývá, že ozbrojení občané sou prevencí terorismu.
Jakýkoli omezení svobody by mělo být podloženo opravdu závažným důvodem; pokud tomu tak není, je to jen buzerace "z vůli moci" a jako taková by měla být co nejdůrazněji odmítnuta všemi, bez ohledu na vlastnictví zbraní.
Celej paskvil je dílem několika retardovaných slepic, které ve své nebetyčné blbosti věří na vševobímající lásku (a na karkulku a čápy asi taky), a je politováníhodné, že sme takové lidi z vedení dávno nevyhnali svinským krokem.
Záměr onoho opatření je jasný, zamezit poddaným, ééé totiž občanům, klást ozbrojený odpor - proti čemu nevím, ale z logiky věci plyne že je něco, proti čemu se odpor očekává - a učinit je tak ještě poddanějšími.
Jsme se měli dávno postavit a nenechat na sobě štípat dříví.. jenže to je v společnosti, kde se nic nikoho netýká, asi jen utopie, hlavně že je ordinace a fotbal a jede fejsbůk. Zatím.
Sedřený ruce, sevřený v pěsti
nebudou zvonit klíči na náměstí
Můžeš bejt osel, ale musíš si umět poradit :>
moje statistika je cca 7 podpisů a 4 noví členové Gunlexu od ledna (slíbili):)
- LoneWolf51SH
- Pohlaví: muž
Taky jdu v lednu do Lexu 

Nejlepší možnost je být připravený na všechny eventuality, než být nepřipravená mrtvola.
Jen takový trapný dotaz - proč až od ledna? Proč ne okamžitě, aby měl LEX k dispozici o něco víc peněz? Neříkejte snad, že to děláte kvůli členským příspěvkům!?
@ Cipis
problém je jinde , lidé jsou zdementnělí . 60+ seru na to jsou to čúráci , 40+ seru na to , mám jiné starosti , 20+ seru na ně stěhuju se do ameriky .
problém je jinde , lidé jsou zdementnělí . 60+ seru na to jsou to čúráci , 40+ seru na to , mám jiné starosti , 20+ seru na ně stěhuju se do ameriky .
Vincit omnia veritas .
no já jsem rád, že jsem je do toho uvrtal:) a že slíbili, že vstoupí.
Tak nevím, ale to co tady čtu poslední dvě stránky... Velebnosti jdu blejt... Jo taky jsem srnomrd, a taky dlouholetý člen Lexu, sportovní střelec, ale to co tady pánové předvádíte... Opravdu jste DOSPĚLÍ lidé a se Zbrojním Průkazem??? Trošku se nad sebou zamyslete...
Jistě, ale až od ledna, aby náhodou nemuseli zaplatit ještě za tento rok ...
Já teda nevím, ale pokud naznali, že je to důležité, tak to snad nemá cenu ani řešit, tady vůbec nejde o nějaké tři stovky
Já teda nevím, ale pokud naznali, že je to důležité, tak to snad nemá cenu ani řešit, tady vůbec nejde o nějaké tři stovky

Houby .. platí se vždycky v únoru! Přihlásit se v lednu = za měsíc platit znova
Kód: Vybrat vše
Členský příspěvek na kalendářní rok:
Členský příspěvek činí 300,- Kč / kalendářní rok. (*)
Nový člen uhradí navíc jednorázově 100 Kč jako příspěvek na administrativní výdaje a výrobu členského průkazu (společně s platbou členského příspěvku).
Nový člen uhradí příspěvek bezprostředně po obdržení přiděleného členského čísla.
Stávající člen (prodlužující své členství) uhradí příspěvek v období od 1.1. do 28.2. daného kalendářního roku.
Ta platba brzo za sebou je akorát teď, takže v prosinci členem, zaplatí 300 za tento rok (+100 průkaz), no a pak do konce února příštího roku zaplatí na 2016.
Takže tím odložením vstupu na leden 2016 přide LEX o příspěvek za rok 2015 (logicky, když se teď v prosinci dotyčný nestane členem).
Jestli to vzniklo omylem, tak budiž, ale už jsem se víckrát setkal s názorem "proč budu vstupovat ještě teď, když je to jen měsíc a platil bych 300 vlastně navíc ...". Tak proto moje reakce taková, jaká byla.
Ješte jedno doporučení , v EU parlamentu je třeba najít ty poslance kteří tuto problematiku budou řešit . To je opravdu důležité ,ty jediní jsou schopni s tím něco udělat . Agenda EU parlamentu je tak obrovská že to nelze zvládnout v jednom .( desetitisíce stránek textu ) U našich nepochodíte .
Vincit omnia veritas .
cipis » 12.12.2015 0:33 Máš pravdu, špatně jsem si tu svou platbu v září po přihlášce a platbu do konce února srovnal v hlavě.
Napadlo me ze v ramci nenulove pravdepodobnosti schvaleni tohohle navrhu, muze krom zabavovani zbrani dojit i k zabavovani "vojenskych razi" munice, takze se rozpadlicky ptam - co prikupovat? 7,62x39, 5,56 a 5,45 nebo i lugery? Ostatne na kterou razi se termin "vojenska" nevztahuje? .22 LR ?
-
Vzhledem k tomu, že dnes se každý nákup střeliva zanáší do registru, tak bych se nesnažil nakupovat ve velkém, jelikož Velký bratr na tvé zásoby střeliva vidí on line.
Kolik jsi nakoupil sice vidí, ale nikdo ti nedokáže kolik jsi toho vystřílel a kolik máš ještě doma...
je srandovní jaxi furt někerý lidi myslej, že žijou v nějakym právnim svobodnym státě, kterej dodržuje nějaký pravidla 

To si nedělám iluze, ale tohle fakt budou dopátrávat blbě a na domovní prohlídky u všech mají dost málo lidí i času. Až se to na jaře znova rozjede s uprchlíkama, budou mít práce ažaž.
-
Jen, aby to nakonec neudělali jak v Německu. Z každého koupeného náboje tam musíš vrátit vystřelenou nábojnici. Přebíjet se tam nesmí. Ztratíš jednu jedinou hilznu a máš průser.Steve89 píše:Kolik jsi nakoupil sice vidí, ale nikdo ti nedokáže kolik jsi toho vystřílel a kolik máš ještě doma...
To může fungovat v Německu, kde maj DIN i na počet štětinek v kartáčku.
V československým bordelu si neumím představit jak by to uvedli do praxe.
Hele, ty poslední dva roky unie snad přežijeme né?
V československým bordelu si neumím představit jak by to uvedli do praxe.
Hele, ty poslední dva roky unie snad přežijeme né?
Můžeš bejt osel, ale musíš si umět poradit :>
No tak holt k datu platnosti ti zbyde jeden náboj, který budeš recyklovat:-)
Ale ono pokud lidi nebudou řešit, jak ušetřit tři posraný stovky za členství LEXu a podobný hovadiny, tak to snad neprojde.
Ale ono pokud lidi nebudou řešit, jak ušetřit tři posraný stovky za členství LEXu a podobný hovadiny, tak to snad neprojde.