Nevěděl jsem kam to dát, do vtipů to je asi správně. Zrovna koukám na Ant-mana. Kdo to neviděl, tak je tam superhrdina v obleku kterej zmenšuje a umí ovládat mravence. A ten vtip. Ochranka hlavního padoucha má glocky. Antmen se zachránil před střelou do hlavy tak, že poslal mravence a ti zablokovali na pistoli kohout. Fakt, najednou se na glocku objevil kohout a na něm mravenci. Je to v 1:26:45.
PS: našel jsem obrázek
To jako že zmenšující (sebe? nebo ty mravence? no to je v poctatě jedno, žejo) a mravence vovládající (wtf?) voblek je jako ještě skousnutelně blízko realitě, ale kohout na glocku je už fikce těžce přes čáru, jo?
Tak ten oblek, ten si autor vymyslel a je to sci fi. Spíš jakej byl průběh natáčení.
Režisér: Aááá klapka, dobrý. Kluci tam pak dodělaj ty mravence.
Skript: Hmm, pane?
Režisér: (povýšeně) Ano?
Skript: Tady se píše, že mravenci zablokují kohoutek.
Režisér: No a?
Skript: Jenže tohle je Glock, ten kohoutek nemá.
Režisér: Tak mu tu pistoli třeba zajistí, přetáčet to už nebudem. Dem na oběd.
Skript: Pane?
Režisér: (nasraně) no co je?
Skript: Glock nemá ani pojistky.
Režisér: Bože který kreténi to sem přitáhli?
Skript: Rakušáci.
Režisér: To sou kreténi.
Scénárista: Co je?
Režisér: Nemaj kohout.
Scénárista: A kdo?
Režisér: Ty zkurvený kvéry!!!
Skript: (vysvětlí situaci scénáristovy)
Scénárista: Tak mu dejte do ruky něco jinýho.
Režisér: Přetáčet to nebudem. Mám hlad.
Scénárista: Tak tam ten kohout přidělejte.
Režisér: Uff, supr, je po problému. Jdem se najíst.
Script: Toho si všimnou.
Režisér: Kdo?
Script: No lidi.
Režisér: Ale houby, jsou to pitomci. Jsem žrát.
Zástupce firmy Glock: (telefonicky) Herr Regiser?
Režisér: Ja?
Zástupce firmy Glock: Jste kretén, co tam dělala ta kohout?!?!
Režisér: Ten je tam proto, že vy kreténi neumíte udělat pořádný kvéry. (práskne telefonem)
Skript: Už si toho všimly..!
Režisér: (práskne Skriptem)
...
Pase bača ovce na zelené louce. Najednou, co to? U pastviny zastaví bavorák. Za volantem sedí skvěle oháknutý mladý muž a zavolá: "Hej, bačo, když ti řeknu, kolik máš ve svém stádě ovcí, dáš mi jednu?"
Bača se podívá na úspěšného mladého muže a řekne klidně: "Proč ne?"
Mladý muž zadá vyfocení stáda přes satelit a po chvíli řekne bačovi: "Máš přesně 1586 ovcí!"
"To je pravda, ovce je vaše."
Bača pozoruje hejska, jak se snaží napasovat chudáka zvíře do kufru auta, a pak povídá:
"Když Vám řeknu, jaké je Vaše povolání, vrátíte mi, co jste si vzal?"
Mladý muž se na vteřinu zamyslí a odpoví: "Jistě."
"Jste komisař Evropské unie," řekne bača.
Mladému muži spadne čelist: "To je pravda. Jak jste to poznal?"
"Nic složitého," povídá bača.
"Přijel jste a nikdo Vás nezval. Řekl jste mi to, co dávno vím a přitom o mé práci víte úplný hovno. A teď mi vraťte mého psa!!!"
Pokud to tu uz bylo tak se omlouvam. Sice je to stare ale pobavilo me to. Zda se mi ze to bude fake a pokud ne nedivim se uz nicemu na teto planete. Ale pry neco podobneho se uz opravdu stalo.
Ten článek o dětským táboru už je nejmíň 5 let starej a pořád dokáže přesvědčit že je pravdivej... Bohužel, jednoho dne to pravda bude a to bude průser...
jasne ze ten clanek byl for , ale dnes uz to bohužel for tak uplne není, zkusim to najit ..
mimochodem ten kdo zna problematiku napr kolem tvz lesnich skolek tak celkem vi o cem mluvim, proste dnes uz to sranda zrovna není ...
viktor
„Strach ze zbraní je znakem sexuální a emocionální nedospělosti.“
Sigmund Freud
Baví se dva kamarádi:
1. Přestal jsem hýřit, chodit po barech a hulit.
2. Co jsi nemocný?
1. Ne chci všechny ty peníze co ušetřím věnovat imigrantům.
2.??????????????
1. No místo krabičky cigaret si teď kupuji krabičku nábojů.
Probudí se Hitler zpocený uprostřed noci.
Eva se ho ptá : “ Co se stalo Adolf, Rusové v Berlíně ?”
“Ale ne, zdál se mi debilni sen o Německu v roce 2016:
Kancléř je bába, ministr zahraničí je buzerant, v továrnách Daimler-Benz makají Turci, Německo platí dluhy za Řeky a Španěly.
Misto nacistických průvodů s loučemi ulicemi pochodují gayové , my platíme židům a plníme rozkazy nějakého amerického černocha !
To ale neni vše... fašisti nejsou v Reichstagu , ale v Moskvě, Rusko válčí s Ukrajinou a my Němci ukecáváme Rusko, aby neválčilo !!!”
“ Spi, to je jen blbý sen…"