obaly na potraviny
obaly na potraviny
Už docela dlouho hledám tyhle sáčky ve většim . netuší někdo kde to prodávájí ?
http://www.jiaogulan.cz/shop/index.php? ... caj-a-kavu
Dle mého ideál na potraviny do evakuačního zavazadla. v něčem podobnym se těď prodávají kočičí granule a taková ta dehydrovaná strava
http://www.jiaogulan.cz/shop/index.php? ... caj-a-kavu
Dle mého ideál na potraviny do evakuačního zavazadla. v něčem podobnym se těď prodávají kočičí granule a taková ta dehydrovaná strava
Re: obaly na potraviny
To se mi libi - je problem v tom eshopu, nebo to chces koupit fyzicky a neplatit postu?
problém je v tom,že sou dost malé.určitě se délají i větší. Otázka je kde.
Zkusil jsem napsat kamaradovi - ma velkoobchod s cajem a mohl by tusit kdo to vyrabi/kde to sehnat.
dam pak echo
dam pak echo

- Terminated Account
Tyto běžné průhledné se dají sehnat v každém větším papírnictví. Používám je velmi hojně na balení potravin, vybavení lékárničky a všeho drobného, co chci na cestách uchránit před vlhkem.
Na potraviny jsou ale vhodnější zmíněné čajové z prvního příspěvku. Jsou pevnější, odolnější, zip je robusnější a neprůsvitný materiál je také výhodou. Zdroj větších rozměrů bych taky ocenil.
Na potraviny jsou ale vhodnější zmíněné čajové z prvního příspěvku. Jsou pevnější, odolnější, zip je robusnější a neprůsvitný materiál je také výhodou. Zdroj větších rozměrů bych taky ocenil.
uz je to v reseni, melo by to snad dopadnout kladne, co se tyce vetsich rozmeru...
perfektní
bohužel angličtině vůbec neholduju takže sám obchod neuskutečnim a vzhledem k minimálnímu odběru bych to viděl , pokud se tu najdou lidi spíš na sdruženku . dokázal by se toho někdo chopit ?

mel bych k dispozici 23,5x16cm
s nejakym barevnym potiskem
ceny budou v brzke dobe - neni nutne zadne objednavani, budou v korunach
s nejakym barevnym potiskem
ceny budou v brzke dobe - neni nutne zadne objednavani, budou v korunach

jo to je perfektní rozměr. určitě mám zájem (řekněme 50ks) . jestly na tom sou nakreslený kočičky mi je jedno
pokud teda je zajem, moh bych sehnat nejake mnozstvi tak do desetikoruny za kus
(23,5x16cm)
radove desitky, az stovky, k odebrani v Brne...
Budou mit na sobe potisk v sypanym caji, ale budou nepouzite a prakticky stejne jako na prvnim odkazu
(23,5x16cm)
radove desitky, az stovky, k odebrani v Brne...
Budou mit na sobe potisk v sypanym caji, ale budou nepouzite a prakticky stejne jako na prvnim odkazu
je tedy zajem?
10 kacek za kus... jeste je nemam doma, ale budou...
Akorat predani bude trosku opozdene dalsi mesic...
10 kacek za kus... jeste je nemam doma, ale budou...
Akorat predani bude trosku opozdene dalsi mesic...
za mě těch 50ks platí
Nevím kam s příspěvkem a tohle téma k tomu tak trochu pasuje, tak to dám sem.
Ve více forech jsem tu četla o uchovávání potravin, zejména rýže, luštěnin a obilí v uzavřených PET lahvích. Není to dlouhodobě škodlivé kvůli uvolňování bifenylů a dioxinů? Lidský organismus reaguje už na poměrně malé množství dioxinů, poškozují imunitní a hormonální systém a způsobují poruchy metabolismu. Při skladování v teple, světle, nebo dokonce na slunci se to uvolňuje poměrně značně.
Ve více forech jsem tu četla o uchovávání potravin, zejména rýže, luštěnin a obilí v uzavřených PET lahvích. Není to dlouhodobě škodlivé kvůli uvolňování bifenylů a dioxinů? Lidský organismus reaguje už na poměrně malé množství dioxinů, poškozují imunitní a hormonální systém a způsobují poruchy metabolismu. Při skladování v teple, světle, nebo dokonce na slunci se to uvolňuje poměrně značně.
Když v tom může být uchovaná voda a olej jakožto rozpouštědla... proč by v tom nemohla být rýže jako dehydrovaná látka, která nemá z okolí tendenci přitahovat nic jiného, než vzdušnou vlhkost...?
Jde o to teplo, dioxiny se uvolňují působením tepla. V USA zaznamenali velký nárůst rakoviny způsobené dioxiny (nacházejí je v tkáni rakoviných nádorů), protože pohodlní američani masivně přešli na balenou vodu. Uvolňuje se to i při zahřátí plastu v mikrovlnce, zejména u pokrmů, které obsahují tuk. (Proto když si ohřejete gulášek v plastové krabičce, je tato krabička po třech ohřátích už lehce narušená a jakoby "nejde umýt".)
Takže pokud to nebude uskladněno opravdu v chladu, asi bych z toho měla po delším čase trochu obavy.
Takže pokud to nebude uskladněno opravdu v chladu, asi bych z toho měla po delším čase trochu obavy.
Když chceš uchovávat potraviny dlouhodobě, tak je stejně musíš uchovávat v chladnu. Pokud máš obavy z plastů, můžeš menší množství potravin - i sypkých - uchovávat ve skle, v pětilitrovkách, v demižonech. Přijde to ale o dost dráž než plast.
Nezkoušel jste někdo tenhle shopík? Abych třeba nevstupovala do kalné vody.
https://www.usaemergencysupply.com/emer ... e_bags.htm
https://www.usaemergencysupply.com/emer ... e_bags.htm
vzhledem k tomu že se goral už neozval, bych se k tobě rád přidal pokud je ta možnost . aspoň by byla levněší pošta .