České obchody / eshopy
Re: České obchody / eshopy
Bral bych taky jeden pokud by slo zaslani obyc balikem,na postovne samozrejme dam.
- Rase
- VIP
- Pohlaví: muž
- Kontaktovat uživatele:
Netuším kam to dát, tak to hodím sem. Někoho by to mohlo zajímat:
http://aukro.cz/velka-vojenska-chemicka ... 66500.html
http://aukro.cz/velka-vojenska-chemicka ... 66500.html
- Rainier Wolfcastle
tak panove, prave jsem pro nas objednal mory...telefonoval jsem s prodejcem, ma jen 5ks skladem momentalne...v utery mu dojdou nove, ve stredu bude expedovat ke me...ctvrtek-patek bych mel mit doma, dalsi tyden by sme provedli predani. od nekterych mi jeste nedosli penize tak doufam, ze je do te doby budu mit, at to mam z ceho zaplatit;)
Slevy Hudy - 33% dolu. Pokud máte zákaznickou kartu, či číslo na slevu, slevy se sčítají!!
Jo a pokud chcete cokoliv v Hudy o 8% levněji, tak stačí uvést zákaznické číslo 24927. Dejte si to do telefonu, 8% za nějaký nákup v Hudy může být dost.
- Rainier Wolfcastle
ahojte. k moram 2000 objednanym pri spolecnem nakupu:
Mnozi se mi soukrome zpravy ohledne nasi objednavky. Vcera mi volal prodejce (sam od sebe) a omlouval se mi, ze mu to v tomhle zbozi nedoslo, dnes mu ma dojit dalsi tak mi zavola jestli to tam bude.
Myslim si, ze je v tom nevinne a nevykrouci. na knfu jsou na nej dobre reference a i pro me je s nim komunikce bezproblemova. sam od sebe mi vola a informuje me, nijak se nevymlouva.
Dnes vecer sem dam info jestli dnes nedoslo (problem je, ze v minulem tydnu byli ve svedsku nejake svatky, neco jako u nas 5.a6.cervenec a spousta lidi tma toho vyuzila a ma dovolenou).
Pokud nedojdou ani dnes, tak se domluvime co dal, jestli budete chtit pockat nebo ne ( ja bych osobne pockal, cena je dobra a zadna platba predem neprobehla, takze nemame o co prijit...)
Mnozi se mi soukrome zpravy ohledne nasi objednavky. Vcera mi volal prodejce (sam od sebe) a omlouval se mi, ze mu to v tomhle zbozi nedoslo, dnes mu ma dojit dalsi tak mi zavola jestli to tam bude.
Myslim si, ze je v tom nevinne a nevykrouci. na knfu jsou na nej dobre reference a i pro me je s nim komunikce bezproblemova. sam od sebe mi vola a informuje me, nijak se nevymlouva.
Dnes vecer sem dam info jestli dnes nedoslo (problem je, ze v minulem tydnu byli ve svedsku nejake svatky, neco jako u nas 5.a6.cervenec a spousta lidi tma toho vyuzila a ma dovolenou).
Pokud nedojdou ani dnes, tak se domluvime co dal, jestli budete chtit pockat nebo ne ( ja bych osobne pockal, cena je dobra a zadna platba predem neprobehla, takze nemame o co prijit...)
Kupoval jsem tam tři nože chvilku před váma a naprosto bezproblémově, takže bych mu věřil.
Není kam spěchat... jenom uklidním své spoluúčastníky že se to trochu zdrží. Snad mě nebudou chtít kamenovat
Akorát doufám že to bude do 14 dnů doma... jedu na víc jak týdenní čundr kde mu chci dát zatěžkávací testy.

-
Byl jsem se podívat v Brně na Drobného do nového obchodu IBO CZ, je to za Billou u Boby, pracuje tam ta paní, která pracovala v obchodě na Valchařské. Byl jsem tam bohužel (sice uvnitř obchodu na pokec) v době kdy ještě nebylo otevřeno, ale měli tam i nějaké nože Mora, prý budou za dobré ceny, přesné ceny, ale nevím. Ode dneška by snad měli mít otevřeno, mají tam i trezorovou místnost na zbraně, takže tam budou prodávat i zbraně (spíš lovecké) a nějaké střelivo.
Nejsem si jistej jestli to patří zrovna sem, ale prošel mi dnes pod rukama aktuální leták Kauflandu a mají v nabídce 5kg SAVA za 69,90 peněz což by se mohlo hodit do PA zásob.(na netu jsem to jinak našel od 120Kč)
Rainier Wolfcastle: tak jak to vypadá s noži?
- Rainier Wolfcastle
pro vsechny co maj prezeme objednanou moru 2000. predne se omlouvam za zpozdeni, vcera mi volal prodejce, zrovna nesl zasilku na postu.pokud bude ceska posta rychla tak by to teoreticky mohlo byt dnes u me...
Tak to je super 

- Rainier Wolfcastle
Prave mi dosla sms od poisty,ze zasilka bude dorucěna v pondeli
- Rainier Wolfcastle
uz mam mory doma, zjistim jak to ma kamos s praci, kdy jede do brna na smenu a domluvime predani 

Super! Zitra v podvecer je v Brne mini sraz tak kdyby se to podarilo predat, ale to je asi naknap...
To by byla značka idejál...dárečky k pivečku
... Docela veselej odběr 13 kousků... Asi jsem nebyl jedinej kdo bral více kusů 

-
- Rozpadlík
Muj nuz prosim prenechat u nekoho z brnaku. Zkusim zneuzit nejakrho znameho z brna aby mi nuz dovezl(vychodni cechy)
- Rainier Wolfcastle
bohuzel clovek co ma provest predani je od vcera v brne...realne jsou pro nej tyto terminy:20.8. od 20:00-22:00,23.8.odpoledne,24.8.cely den. je to s ohledem na jeho smeny (pcr) driv to bohuzel nebudu schopny zrealizovat, jedine pokud by mel nekdo z brnaku cestu napr sluzebni na zlinsko a dal bych mu to pro vsechny
Pořídil jsem si (do sbírky) krabičku Magtech First Defense 45 AUTO a přiznám se, že ze zvědavosti jsem jich 5 kusů vystřelil z krátké a nijak moc našláplé mi nepřipadaly. Rána jak hrom, velký plamen u ústí (mám skoro pět palců dlouhou hlaveň), ale kopanec nebo zdvih o poznání menší než tovární celopláště třeba od MFS. Přesnost super. Na deset metrů 2x desítka a jednou devět a to jednou jednoruč. Dva další šli do kanďáku z vodou a moc se ta střela zrovna neotevře. Mám pocit, že rychlost střely uvedená na krabičce moc plusová není.Karlos píše:Tak predpokladam ze to vsichni chteji do dlouhe nebo do sbirky, do kratke je to samozrejme zakazane... Jinak pokud to ma CIP tak to nemuze prekracovat ani povoleny max. tlak, CIP totiz zadne naboje +P nebo +P+ nezna.