Tak snad nedostanu BAN že jsem úplně OT,... ale díky za lichotky

že tys viděl 7 Statečnejch...ecart píše: ↑25.10.2021 23:06 Jakou strategii byste doporučovali banditům, kteří systematicky přepadávají slibné usedlosti a farmy?
Nejdřív sem si říkal, že bychom farmářům vždycky mohli trochu jídla nechat, aby přežili, zaseli úrodu a my se po nějakém čase mohli opět zastavit "na přátelskou návštěvu".
Pak mi ale došlo, že místo vděku za ušetřené životy by mohla přijít pomsta. Určitě by se nám nepovedlo zabavit jim všechny poschovávané zbraně. Takže by se klidně mohlo stát, že by si na nás za týden počíhali někde u cesty![]()
Navíc, při dalším útoku by již obrana byla jistě mnohem tvrdší. Nehledě na to, že farmáři by si mezi sebou určitě předávali poznatky, takže v další vesnici už by na nás byli moooc dobře připraveni.![]()
Z toho mi tedy vychází, že pro loupeživou bandu je nejlepší všechny obyvatele pokaždé vymlátit![]()
Maxime, myslím, že dost podceňuješ "přivandrovalou bandu". Něco jako akční filmy z Hollywoodu, kde ten čestný a spravedlivý zvládne vyřídit bandu tupounů co neumí myslet, střílet, plánovat,... jejichž chování je předvídatelné,...Maximus píše: ↑25.10.2021 23:55 Narazite na samotu, tam matka z cerou, vy si užijete, vyplenite to tam, balite co se dá a mezi tim se z lovu vraci chlapek ze svym ZKk. Je to lesak, ktery to tam zna kraj jako své boty a strili uz od 16, co si udelal stredni lesarnu v Hranicich. Myslim, že bych na nejakou privandrovalou bandu moc nevsadil.