Alive: no to záleží co můžeš sehnat?
Chápej, já tomu absolutně nerozumím, ale potřebuji např. jehly (ani neodhadnu jaká je životnost a ztrátovost), takže třeba 2-3 ks od velikosti a pak podle doporučení a ceny třeba 100-300 metrů šicího materiálu.
Šil jsem kdysi berana obyč jehlou (asi 20 stehů) + režnou nití a přežil to, ale bez umrtvení bych to člověku nechtěl dělat.
Proto raději chci lepší a profi vybavení
To samé injekce+jehly, preferoval bych jehly na vyvaření, ale nemohu je sehnat, tak podle doporučení třeba po 10 ks od různé velikosti inijekce a 3x tolik jehel. Ale opět neodhadnu, co bude nejuniverzálnější a kolik typů zvolit.
Mne na tom serveru zaujaly různé nerezové pinzety a další nástroje... + skalpely, obinadla, desinfekce apod.
Co se bártru týče, mám heslo, že nejlepší komodita pro bártr jsou peníze...

Osobně mohu nabídnout semínka bylinek + třeba věci na rozdělávání ohně, další můj sortiment se asi na rozpadlictví moc nehodí...
Ale obávám se, aby to nebylo moc složité na logistiku... Přeci jen na webu si vyberu co chci a domluvím se s ostatními na rozebrání velkých balení a je to. Jenom mít někoho kdo poradí co vybrat a v jakých počtech.
Ale pokud dokážeš alespoň něco zajistit, tak proč to nezkusit.