Bude nejaké "poučenie z krízoveho vývoja", a zrušia sa politické diskusie, alebo sa to tu ponechá novopečeným "odborníkom" na skoro všetko (typu Hagen

OT: Já jsem nedávno ten 156. objevil. Pokud najdu příslušné video, přidám jej do správného vlákna.Hagen píše: ↑23.08.2022 14:11 Toto fórum má 28 vláken, a desítky podvláken.
Není problém, aby staří zkušení pardálové do nich přispívali svými zážitky a poznatky, a toto vlákno o válce UA a RF ignorovali.
Já si toto fórum čtu už řadu let, ale stopadesátýšestý zpúsob jak rozdělat oheň mě už fakt nenapadá.
Klidně se o tom dalším způsobu podělte. Rád si ho přečtu.
Bohužel nebýt těchto "atraktivních" vláken, tak toto fórum usne.
Ako kto, u niektorych to uz je obhajovanie.
Je to Vrbe tvůj názor, a respektuji ho. V případě přežití je tento názor dokonce z pohledu jednotlivce i rozumný.vrb píše: ↑23.08.2022 16:14 d-s:
V některých případech to, co píšeš tvrdí i český stát a tento svůj názor vymáhá násilím.
Proto radím maximální obezřetnost v případě jakékoliv podpory některé ze stran. Ať už slovní nebo materiální.
V případě výměny vládnoucí garnitury se najednou může změnit i pohled na to co je dobré a co ne.
( Legionáři, ww2 piloti, a další by mohli vyprávět... )
Já se do toho nehodlám nijak aktivně míchat.
Pouze žasnu, co je všechno dneska možné a snažím se připravit na nastávající problémy.
Další stesky autora, které mi jdou proti srsti jsou třeba tyto:Netrpělivé titulky, kdeže je ta ofenziva na Cherson, tak mohou být zanedlouho vystřídány opěvováním trpělivosti, s níž si Ukrajinci počkali, až ruská morálka i obranyschopnost bude rozleptaná, a pak udeřili.
Takže Liqide díky za sdílení článku, pro mně další důvod nejít znovu do předplatného.Část voličů vládní koalice také může nelibě vnímat lobbistické tlaky na vládu, ať už jde o případ střeleckého spolku, který se fakticky stal poradní skupinou ministra spravedlnosti Pavla Blažka, nebo když se poslanci oponující manželství pro všechny rozhodnou překroutit vědecké studie, aby měli svůj záměr „posvěcený“ vědci.