vzhledem k tomu, že mě označuješ za idiota, a tak porušuješ pravidla tohoto webu, jsem zvědav, jak k tomu přistoupí admin a zda pravidla platí pro všechnyHagen píše: ↑27.03.2023 8:27 Na Majdanu je "skvělé", že si tam každý může najít tu svou pravdu.
Prorusky smýšlející si tam hledají nacionalisty, a ospravedlnění ruské agrese, protože západ podporoval tu část Ukrajinců, kteří se chtěli připojit k západu.
Prozápadně smýšlející si tam hledají zelené mužíčky a provokatéry které tam poslala moskva, která podporovala tu část Ukrajinců, kteří se chtěli připojit k východu.
Každopádně to byla Ukrajinská záležitost, do které se neměl nikdo "srát".
Trochu mi to připomíná naše demonstrace proruských dezolátů, kteří by taky rádi, aby naše republika opět zamířila do ruské náruče.
A věřím tomu, že kdyby nám rusové poslali nějaké své zelené mužíčky (provokatéři už tu jsou), aby ty naše dezoláty podpořili, našlo by se zase dost idiotů, kteří by za pár let psali...
"jen si to tady odložím, ono se totiž dost zapomíná".
Nezapomíná Seržo!!!
Kdo zažil ruskou "bratrskou pomoc", ten na ní zpravidla už nikdy nezapomene.
Idiot není urážka, idiot je diagnóza.Serža píše: ↑27.03.2023 10:46vzhledem k tomu, že mě označuješ za idiota, a tak porušuješ pravidla tohoto webu, jsem zvědav, jak k tomu přistoupí admin a zda pravidla platí pro všechnyHagen píše: ↑27.03.2023 8:27 Na Majdanu je "skvělé", že si tam každý může najít tu svou pravdu.
Prorusky smýšlející si tam hledají nacionalisty, a ospravedlnění ruské agrese, protože západ podporoval tu část Ukrajinců, kteří se chtěli připojit k západu.
Prozápadně smýšlející si tam hledají zelené mužíčky a provokatéry které tam poslala moskva, která podporovala tu část Ukrajinců, kteří se chtěli připojit k východu.
Každopádně to byla Ukrajinská záležitost, do které se neměl nikdo "srát".
Trochu mi to připomíná naše demonstrace proruských dezolátů, kteří by taky rádi, aby naše republika opět zamířila do ruské náruče.
A věřím tomu, že kdyby nám rusové poslali nějaké své zelené mužíčky (provokatéři už tu jsou), aby ty naše dezoláty podpořili, našlo by se zase dost idiotů, kteří by za pár let psali...
"jen si to tady odložím, ono se totiž dost zapomíná".
Nezapomíná Seržo!!!
Kdo zažil ruskou "bratrskou pomoc", ten na ní zpravidla už nikdy nezapomene.
A jak měl skončit Majdan??? Nechat si rusákama a jejich místníma kolaborantama postřílet pár set lidí, pak si nechat ukrást Krym a obsadit východní území státu a čelit tomu smutnou básničkou? Možná by se mohla tato levicová rusomilka ptát sama sebe, zda by chtěla ve chvíli kdy jí znásilňuje negramotný mužik mít po ruce nacionalistického násilníka s kvérem v ruce, nebo chcimírového básníka, co by během jejího utrpení sepsal tuze smutné verše. Vsadil bych se, že spousta z těch obětí ruské agrese by brala mít po boku ty ukrajinské "nácky", kteří by z ní tu ruskou svoloč smetli dávkou z automatu.Serža píše: ↑27.03.2023 0:00 jen si to tady odložím, ono se totiž dost zapomíná...
https://www.novinky.cz/clanek/zahranicn ... o-40252874
Majdan skončil jinak, než měl, míní jedna z jeho tváří Jevhenija Bilčenko
6. 11. 2018, 18:26 – Lvov
Novinky, Alex Švamberk, Halyna Buhay
Keby si nevážim svojho času, tak by som ti do tohto príspevku narval behom pár desiatok minút desiatky odkazov na fotky ľudí so sovietskymi vlajkami, ktorí teraz chodia po celom Slovensku protestovať "za mier". Ale ja si vážim svojho času a nemám potrebu sa tváriť, že takáto kuriozita je legitímny argument.Serža píše: ↑27.03.2023 10:50 Aby náhodou neuniklo něčí pozornosti:
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/pohr ... omaci_misl
ještě že tam žádní fašisti nejsou....
1) Co má jeden český hajlující debil dokazovat?Serža píše: ↑27.03.2023 10:50 Aby náhodou neuniklo něčí pozornosti:
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/pohr ... omaci_misl
ještě že tam žádní fašisti nejsou....