Viry a jiné bacily

...aneb akademická debata o příčinách a důsledcích rozpadů společností.
Odpovědět
JOBU

Re: Viry a jiné bacily

Příspěvek od JOBU »

Za covid doby by takáto správa bola ihneď označená za hoax a konšpiračnú teóriu, samozrejme. A nakoniec sa len predsa ukazuje, odkiaľ vietor fúka...
Ale čochvíľu ti Hagen presne vysvetlí, ako to (ne)bolo. Minule som to v inom vlákne spomenul tiež, od iného zdroja, a išlo ho takmer roztrhnúť. :lol:
Hagen

Příspěvek od Hagen »

Hagena konspirační teorie moc neberou ;) .
Jsem spíš realista než blázen hledající ve všem záhady a spiknutí.
Ale když to někoho baví,..... :lol:
Hagen

Příspěvek od Hagen »

JOBU píše: 13.03.2025 15:36 Za covid doby by takáto správa bola ihneď označená za hoax a konšpiračnú teóriu, samozrejme. A nakoniec sa len predsa ukazuje, odkiaľ vietor fúka...
Ale čochvíľu ti Hagen presne vysvetlí, ako to (ne)bolo. Minule som to v inom vlákne spomenul tiež, od iného zdroja, a išlo ho takmer roztrhnúť. :lol:
Hagen nemusí vysvětlovat nic nikomu, kdo chápe psaný text.
Ale tobě to vysvětlit asi opravdu musím. :lol:
I dnes lze takovou zprávu označit za hoax a konspiraci.
Nikdo-nikdy-nikde nedokázal odkud Covid pochází, ani jakého je původu.
Klidně se rochni v konspiračních teoriích, a věř si čemu věřit chceš,...
Ale až příště někdo zase přijde s nějakou nepotvrzenou domněnkou, a ty jí budeš věřit, a považovat ji za pravdu,...
tak si prosím neber do huby mě. :-x
Prostě si to jen párkrát přečti ať to pochopíš, udělej si nějaký názor, a mě vynechej.
JOBU

Příspěvek od JOBU »

"Nikdo-nikdy-nikde nedokázal..." To by sa dalo aplikovať na úplne všetko na svete, čo sa len kedy stalo a stane. Pretože stále sa nájde niekto, čo bude všetko spochybňovať už len z dôvodu, pretože mu nová informácia nesedí s jeho predstavou o svete a vnútorným presvedčením.
Takže ty by si to označil za hoax a konšpiráciu až do momentu, kedy niekto nepovie do televízie priamo: "áno, zobral som si domov ampulky s vírusom a tie sa mi rozbili, aha tu sú črepiny"? Či aký by to musel byť moment a čí podpis? :lol: :lol: Ak by to povedal rus, neveril by si, ak američan, či číňan, tiež nie, tak kto presne by to musel dať to vyhlásenie? Každý je v tvojich očiach iba klamár a blázon.
Predstav si, nedokázalo sa ani to, že Hitler zomrel v Berlíne, a ani chemické zbrane v Iraku. A aj Bin Ládin bol mŕtvy len na jednej nepotvrdenej nekvalitnej fotke. :chuckle
Ale ty pravdu poznáš už hneď po prvej vete hociktorého článku, či vyjadrenia hocikoho na svete. :hand
Hagen

Příspěvek od Hagen »

Zase plácáš páté přes deváté.
V článku se píše (nauč se číst a chápat text) že se Německá rozvědka přiklání k názoru,...
Ale ty to samozřejmě bereš jako fakt. Jako pravdu.
Mě osobně je jedno kde se ten Covid vzal, a kdo ho vymyslel.
Co mi ale není jedno, když někdo píše hlouposti, nechápe psaný text, domýšlí si vlastní hypotézy, závěry, konspirační teorie,...a zatahuje mě do nich.
S jednoduchým člověkem není jednoduchá komunikace.
Tak se na mě vyser, a bude klid. :hand
JOBU

Příspěvek od JOBU »

Napodobne. :yes :hand
rfilakovsky
Pohlaví: muž

Příspěvek od rfilakovsky »

Panika v Rusku: Neznámy vírus ľuďom spôsobuje vysoké teploty a vykašliavanie krvi

https://www.imeteo.sk/spravy/panika-v-r ... vanie-krvi

Žeby bioterorizmus ?
Odpovědět