Stribro/zlato ve sleve

Tipy na obchody s výhodnou nabídkou zboží (pouze ve vztahu k zaměření tohoto fóra) a společné nákupy zajímavých komodit.
Odpovědět
guntroll
Pohlaví: muž

Stribro/zlato ve sleve

Příspěvek od guntroll »

Na webu www.zlatodomu.cz maji akci na 1 Oz Year of the Tiger 2022. Za 695 pri min objednavce 5ks. Vzhledem k tomu, ze se jinde pohybuji okolo 1000kc a uz ted jej jine obchody vykupuji za 600kc, neni o cem. Tyhle lunarni uncovky od australskeho Perth Mint se delaji kazdorocne s danym lunarnim zviratkem v nakladu 300tis. ks na cely svet a pravidelne, po roce jsou schopny udelat 1,5-3 nasobek sve porizovaci ceny. Nehlede jak se hybe cena stribra. Ja si objednal na dobirku a i pres pochyby zbozi dorazilo a je real (magnet, vaha, rozmery).
Montezuma

Re: Stribro/zlato ve sleve

Příspěvek od Montezuma »

To prodávají na paragraf 90? I Wiener Philharmoniker je za 677...
guntroll

Příspěvek od guntroll »

Priznam se ze nevim, ale i kdyby to kradli tak cena je super.
Montezuma

Příspěvek od Montezuma »

No, koukám i na recenze a eshop nic moc.... Jako na puncovním úřadě jsem je našel, ale musel jsem chvíli hledat a jsou tam vedení pod jiným jménem, společnost Zlato domů je pobočka nějaké větší firmy. Byl bych k nim opatrný, nepůsobí důvěryhodně.
guntroll

Příspěvek od guntroll »

Tak pocit jsem z nich mel obdobny, to priznavam. Ale riskl jsem to a produkt dorazil a je pravy. Tak alespon ja nemuzu rict ze bych byl osizen. Pravda spektralni analyzu jsem nedelal, ale pokud sedi vaha, rozmery a nemagnetuje to, tak to asi sedi.
Fabulous_přeukrutný
Administrátor
Pohlaví: nevím, skryto ve špeku
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fabulous_přeukrutný »

Některé ceny jsou zvláštní a leckde to tedy podmiňují určitým minimálním prodejním množstvím.

Nepůsobí na mě důvěryhodně. Já nakupuji převážně na www.zlataky.cz, kde je vše košer.
gravedigger

Příspěvek od gravedigger »

Ceny jsou na dnešek hodně pěkné. 1Oz Philharmonikery jsem kupoval naposled 10.2.2018 za 442,- na zlaťácích.
Od té doby jen bohatnu :-)
guntroll

Příspěvek od guntroll »

Ja mam rekord 414 za maple leaf, rok bych musel dohledat... Jojo, zlate casy! :D
Ibex
VIP

Příspěvek od Ibex »

399,- ;)
Jeste se nestalo, aby to nejak nedopadlo..
dracekvo
VIP

Příspěvek od dracekvo »

Což to že podmiňují nějakou cenu odebraným množstvím není nic divného.
trpaslik

Příspěvek od trpaslik »

má význam pořizovat "speciální" edice pokud má jít o dlouhodobější investici (nebo řekněme uchování hodnoty)? nebo se spíš spolehnout na běžné mince a zvyšování ceny dané komodity? pokud to nebudu prodávat nějakému znalci, přijde mi že se spíš při výkupu uvažuje pouze váha.
jeniceek

Příspěvek od jeniceek »

Záleží na účelu - ty limitky, třeba kompletní I. lunární série už se prodává za 30-50 tisíc. Likvidita v nemírových dobách ale nebude nic moc a nikdy nevíš dopředu co bude vzácné, takže abys vydělal, je toho potřeba koupit víc.
Pro průser bude asi lepší mít něco standardního typu Wiener, protože tam jedinou hodnotou bude váha.
Odpovědět