Zdravotnické Ralsko 24.-26.5.
Re: Zdravotnické Ralsko 24.-26.5.
Vaclaf: ok, kdyz tak zavolam. Psu tam pobiha pozehnane, takze klid. A hlidaci stredoasiat je za plotem 

Dobrá dobrá,takže čubka jede. Budeš prosím mít tu sešívačku a dvoje nůžky na prodej? Co ,,ubytování'' mám si vzít stan? Kotlík a Nivu samo beru 

stany a vlastni stravovani urcite...nejakej material samozrejme vezmu.
-
- Pohlaví: muž
Ahoj, je možný tam spát v autě?
Urcite, spat muzes kde chces:-) V pripade potreby muzu nejaky stany vzit, jinak tam asi bude k dispozici teepeepko.
Ještě zítra budu mít přístup k PC,můžeš sem prosím dát adresu místa konání?
P.S. potkal jsem se dnes na CIAFu v HK s Praalienem a Nikky
P.S. potkal jsem se dnes na CIAFu v HK s Praalienem a Nikky
Lidičky, hlavně mi napište, kdy se ten kurz koná. Pamatuju na počasí na první dva termíny. A tak bych si ráda nanosila dřevo ke krbu, zásoby do lednice, zrušila všechno cestování mimo dům a psychicky se připravila na sníh. 

SaraH budeš tam? vzal bych tu vlnu.
Tak: Misto konani Veseli u Zakup, u Ceske Lipy. (50°38'38.667"N, 14°37'49.112"E) Kdyz se prijede od Provodina, (a od jinud to nejde) uhne se u spaleneho baraku doprava. Jak vyjedete z lesa, uvidite vlevo i vpravo pastviny a vpravo tri bile maringotky a dve indianska teepka. Tak to jste tam dobre 
Louku jsem vcera posekal, takze mista na stany dosti. Vlastni zasoby jidla a vody (nevim, jestli uz bude v provozu cerpadlo na studni, uzitkovou vodu privezu) vareni na ohni (kdyz si nejakej udelame) kadibudka k dispozici. Kdo chce, dorazi v patek, kdy zajiste probehne nacvik odolnosti proti navykovym latkam..
Potrebuju zaslat cele jmeno a datum narozeni - kvuli certifikatum.(info@hid.cz)
Jinak Saro, tento vikend...
Kdyby neco, piste, volejte.
edit: jeste si vezmte krom Vasich ctenych zadku neco na sezeni:-)

Louku jsem vcera posekal, takze mista na stany dosti. Vlastni zasoby jidla a vody (nevim, jestli uz bude v provozu cerpadlo na studni, uzitkovou vodu privezu) vareni na ohni (kdyz si nejakej udelame) kadibudka k dispozici. Kdo chce, dorazi v patek, kdy zajiste probehne nacvik odolnosti proti navykovym latkam..

Jinak Saro, tento vikend...
Kdyby neco, piste, volejte.
edit: jeste si vezmte krom Vasich ctenych zadku neco na sezeni:-)
Nevěděl jsem jestli tentokrát pojedu, střelecký kurz který mě lákal trošku víc asi nebude takže bych dorazil. Doufám že ještě není uzavřený počet účastníků nebo takněco 

Steril: je to pokracovani predchoziho kurzu, takze pokud jsi ho absolvoval, tak samozrejme prijed:-)
Jo, to absolvoval, takze prijedu 

Václafe já tam bohužel nebudu.
Sarah: skoda :-/
Dorazil bych až v sobotu dopoledne, můžu někoho svézt z Phy, hlašte se! 

určitě bude chtít vzít Praalien a Nikky,já to mám k nim velmi z ruky
SaraH : Přesně na tohle jsem myslela, když jsem viděla v TV meteorology, jak dumají, proč jim nevyšla předpověď, že od druhého týdnu v září bude pěkné babí léto. A proč se najednou tak ochladilo (tady je v noci sotva 10°C). No jo, chybí jim informace, že se koná Ralsko. 

Evinko, ty jsi zhýčkané městské děvče
a při své výšce si usteleš i v nákupním košíku 

hmmmm, to si vyříkáme u piva...
, ale ve své podstatě máš pravdu...